BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 11:48

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Samsung Galaxy TAB - Co myślicie
PostNapisane: 8 lipca 2011, 17:50 
Uzależniony od forum :)

Kod silnika: BCY+
kot jest platny NaviExpert i poki co na ten sprzet wydaje sie najlepsze chociaz ma swoje wady.. ja czekam na automape na ten sprzet... automapa moim zdaniem najciekawsza propozycja by byla, ale obecnie nie dostepna ;/ jest jeszcze navigon, sygic i aura ale nie wiem jak to dziala. czy tt da sie wrzucic nie wiem nie interesowalem sie tym, ja to czekam na automape :hyhy:

kot jezeli juz sie zdecydujesz poszukaj, czy samsung nie ma w planach nastepcy, lub konkurencja moze cos podobnego wyspuci :) jezeli samsung wypusci, napewno poprawi bledy. bynajmniej lepsze to od apple moim skormnym zdaniem :P

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 8 lipca 2011, 19:19 

bendzamin, dzięki, zerknę.

Reno, to naprawę jest nudne.

PostNapisane: 9 lipca 2011, 20:33 
Forumowicz

Moje BMW: E36 & E39
Kod silnika: M43 & M57
ERA MDA II to lata świetlne za tymi modelami które wymieniłem dla przykładu. Android, hmm.. myślę, że duża część HTC z wyższej półki korzysta raczej z Windows Mobile. Android też jest bardzo rozbudowanym systemem, wykorzystywany jest przez wiele marek, i nie powinno być jakichkolwiek problemów z navi :)

PostNapisane: 26 lipca 2011, 15:58 

Bawie sie tabem od kilku dni, jest bajka.
www super
gps - super, szczegolnie ze dziala google navi - frikowa z korkami na zywo, fotami.sat i street view podczas nawigowania!!!!
jako telefon - odpada. nie ma glosnika.do "cichomowiacego", tylko glosnomowiacy.
wifi - super
gg dziala super
aparat - slaby
wygoda klawiatury - super
co wazne, mam era tandem, w e71 jest karta i gadam a w tab karta i moge korzystac z netu bez wifi, dla mnie istotne bo to sluzbowe karty. wydaje sie ze dziala, chociaz pan na infolinii mowil ze sie nie da aby dwie karty byly zalogowane do sieci naraz, ale wydaje mi sie ze dziala. a jak zapomne nokii to z taba zawsze moge zadzwonic :)

acha jest tez fajnie wspomagany gmail.

PostNapisane: 26 lipca 2011, 16:18 

Kod silnika: BCY+
KotSylwester napisał(a):
Bawie sie tabem od kilku dni, jest bajka.
www super
gps - super, szczegolnie ze dziala google navi - frikowa z korkami na zywo, fotami.sat i street view podczas nawigowania!!!!
jako telefon - odpada. nie ma glosnika.do "cichomowiacego", tylko glosnomowiacy.
wifi - super
gg dziala super
aparat - slaby
wygoda klawiatury - super
co wazne, mam era tandem, w e71 jest karta i gadam a w tab karta i moge korzystac z netu bez wifi, dla mnie istotne bo to sluzbowe karty. wydaje sie ze dziala, chociaz pan na infolinii mowil ze sie nie da aby dwie karty byly zalogowane do sieci naraz, ale wydaje mi sie ze dziala. a jak zapomne nokii to z taba zawsze moge zadzwonic :)

acha jest tez fajnie wspomagany gmail.

czylu chyba tak jak mowilem :D fajna navi, malo rozbudowana, ale dobrze prowadzi jest Sygic Aura, jak tak teraz patrzylem to z tego korzystam.. swoja droga to w zasadzie nie korzystam z tego, czasem jako navi, a tak lezy w samochodzie w schowku hehe :D

PostNapisane: 26 lipca 2011, 21:44 

Ten Sygic Aura jest na europę? Korzysta z internetu? Pobiera się mapy wcześniej? Podeślij jakieś info :)

PostNapisane: 31 lipca 2011, 21:35 
KotSylwester napisał(a):
Ten Sygic Aura jest na europę? Korzysta z internetu? Pobiera się mapy wcześniej? Podeślij jakieś info :)

http://www.ipmart-forum.pl/showthread.php?t=52096 najlepiej się zarejestrować, ewentualnie są też inne nawigacje. Ja korzystam z Sygica na Nokii e51, mam tam mapy Navteq i Teleatlas

PostNapisane: 15 września 2011, 10:30 

Korki to nie problem. Korki to czas na maila i forum. To byl bardzo dobry zakup. Wlasnie stoje w korku w krakowie na ul.opolskiej...

PostNapisane: 15 września 2011, 21:38 
Specjalista

Moje BMW: E60
Kod silnika: M54b25
Garaż: www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=60&t=137687 Днепр
KotSylwester napisał(a):
Korki to nie problem. Korki to czas na maila i forum. To byl bardzo dobry zakup. Wlasnie stoje w korku w krakowie na ul.opolskiej...

Widzisz, kupił byś iPada to byś teraz pisał przy prędkości 160km/h z A4ki.
hehe żart oczywiście..
Kroi się dobra zabawka: galaxy note. Ekran 5"+ i coś w okolicach HDready. Cena docelowo nawet niższa niż galaxy S II. Ciekawy konsek: jeszcze telefon, a już tablet :D

E38 740i (I 2011 - XII2017)

PostNapisane: 15 września 2011, 22:50 
mroova81 napisał(a):
Kroi się dobra zabawka: galaxy note. Ekran 5"+ i coś w okolicach HDready
no ciekawe, ja kilka dni temu zakupiłem S2 i w sumie zaskoczyło mnie jak dobrze leży w kieszeni mimo całkiem sporych wymiarów, to pewnie dzięki temu, że jest bardzo cienki. Ale nie wiem czy już te ponad 5" to nie będzie jednak za dużo jak na telefon.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1