renoraines napisał(a):
binta, jak obstawiasz, to z opcja, ze ''moze cos nie wejsc'' ?
To zależy, powiem Ci, że ostatnimi czasy to raczej się tak "bawię w obstawianie". Gram za 2 zł. , żeby po prostu wieczorem poemocjonować się przed komputerem wynikami

Także nie stawiam z "błędami" , gdzie ewentualne wygrane są zawsze sporo mniejsze. Dla przykładu, mój kolega gra praktycznie cały czas z "błędami" (1 lub dwoma) i dość często mu wchodzi ale właśnie z błędem i wygrywa po... kilka - kilkanaście złotych. Zawsze jakaś frajda bo na kolejne kupony pieniążki są ale wygrać tak raczej nic większego nie wygrasz. Inny znajomy, grał 3 z 8, a więc stawiał 8 meczów, a jak 3 weszły to już miał pieniądze. Stawiał same remisy, a więc teoretycznie wyższe przeliczniki. Sprawa wyglądała tak, że jak mu weszły 3 to zwracał mu się kupon, a od 4 wzwyż już był na plusie
Ja cały czas zabieram się do takiego grania jak grałem w tamtym sezonie, gdzie pod rząd weszło mi 10 na 11 kuponów. Stawiałem 1-2 (sporadycznie 3) mecze za 200 zł. przeważnie. Z każdego kuponu miałem 50-200 zł. zysku. Nie mogę się tylko jakoś zebrać i zacząć znowu tak grać bo nie mam za bardzo takiej luźnej gotówki na koncie by wpłacić na stronę bukmacherską. No, a wiadomo, że bardzo ważny jest pierwszy kupon, bo jak pierwszy nie wejdzie to od razu jesteśmy 200 zł. w plecy

Jak w grę wchodzi większa gotówko, to skupiam się raczej na najmocniejszych ligach: angielska, hiszpańska. Raczej odpuszczam polską, francuską, włoską ale zdarzało się, że też stawiałem
Liga Europejska i moje typy na dzisiaj:. Szczerze powiedziawszy, nie spodziewam się dobrego wyniku bo LE rządzi się swoimi prawami i jest w niej sporo niespodzianek. Mimo wszystko, postaram się trafić jak najwięcej meczów

GRUPA A:
BSC Young Boys Berno - Liverpool FC (19:00) - X2 z przewagą na 2
Udinese Calcio - Anży Machaczkała (19:00) - X2
GRUPA B:
Hapoel Tel-Awiw - Club Atlético de Madrid (19:00) - X2 z przewagą na 2
FC Viktoria Plzeň - Associação Académica de Coimbra (19:00) - 1X
GRUPA C:
Fenerbahçe SK - Olympique de Marseille (19:00) - 1X z przewagą na X
AÉL (Limassol) - VfL Borussia Mönchengladbach 1900 (19:00) - X2
GRUPA D:
FC Girondins de Bordeaux - Club Brugge KV (19:00) - X
CS Marítimo - Newcastle United FC (19:00) - X2 z przewagą na 2