BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 13:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 778 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 39  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Koronawirus - nie panikujmy
PostNapisane: 10 kwietnia 2020, 17:02 
a wy co, dalej na kwarantannie? :rotfl:

https://www.donald.pl/artykuly/tpJJDE4m ... ieczenstwa

PostNapisane: 10 kwietnia 2020, 21:33 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36 i e34
Kod silnika: M52TUB30
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=161768
smietnik, co wolno wojewodzie, to nie Tobie smrodzie :cisza:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 11 kwietnia 2020, 06:11 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Pamiętacie? Ktos się pytał kiedy się to moim zdaniem skończy :) powiedziałem, ze to akurat bardzo łatwo rozszyfrować.
Skończy się pandemia jak wszyscy dostaniemy szczepionkę - jednym z głównych celów tej pandemii to własnie szczepionka dla każdego :hurra: no i się nie pomyliłem ;)

Jeden z moich znajomych powiedział: dostaniemy czip na rękę i szczepionkę w dupę przymusowo? To super :) przynajmniej nie będzie trzeba za to płacić :rotfl:

Obrazek

Obrazekbetta fish and moss balls

Waldek masz jeszcze jakieś wątpliwości co do szczerych intencji Bila Gatsa?

Robert F. Kennedy, Jr " Szczepionki dla Billa Gatesa, to strategiczna filantropia, która karmi jego wiele firm związanych ze szczepionkami (w tym ambicje Microsoftu, aby kontrolować globalne przedsiębiorstwo VAC ID) i zapewniają mu dyktatorską kontrolę nad globalną polityką korporacyjnego neo-imperializmu.

Obsesja Gatesa na punkcie szczepionek wydaje się zatankowana mesjańskim przekonaniem, że jest wyznaczony aby ratować świat technologią i boską gotowością eksperymentowania z życiem mniejszych ludzi.

Obiecując wyeliminować polio z 1,2 miliardami dolarów, Gates przejął kontrolę nad Narodową Radą Doradczą Indii (NAB) i zlecił szczepionki polio każdemu dziecku przed 5 rokiem życia. Indyjscy lekarze obwiniają kampanie Gatesa za katastrofalna epidemie polio poszczepiennego, która sparaliżowała 496,000 dzieci od roku 2000. W 2017 r. rząd indyjski odrzucil schemat szczepien Gatesa i eksmitował jego i jego kumpli z NAB. Wskaźnik paraliżu polio spadł. W 2017 roku Światowa Organizacja Zdrowia niechętnie przyznała, że globalna eksplozja polio jest przede wszystkim na skutek szczepu ze szczepionki, co oznacza, że pochodzi z programu szczepien Gatesa. Najbardziej przerażające epidemie w Kongo, Filipinach i Afganistanie są powiązane ze szczepionkami Gatesa. Do 2018 roku ¾ globalnych przypadków polio pochodziło ze szczepionek Gatesa.

W 2014 roku Fundacja Gatesa finansowała testy eksperymentalnych szczepionek HPV, opracowanych przez GSK i Mercka, na 23,000 młodych dziewczętach w odległych prowincjach indyjskich. U około 1 200 z nich wystąpiły ciężkie działania niepożądane, w tym zaburzenia autoimmunologiczne i płodności. Siedem zmarło. Na skutek dochodzenia rządu indyjskiego oskarżono badaczy Gatesa, ze dopuścili się o naruszeń etycznych: presja na wrażliwe dziewczęta z wioski dot. procesu, nęcenie rodziców, podrabianie formularzy zgody i odmowa opieki medycznej. Sprawa jest teraz w Sądzie Najwyższym kraju.

W 2010 roku Fundacja Gatesa sfinansowała próbę eksperymentalnej szczepionki na malarię GSK, zabijając 151 afrykańskich niemowląt i powodując poważne niepożądane skutki, w tym paraliż, napady i drgawki gorączkowe u 1 048 z 5 049 dzieci.

Podczas kampanii MenAfriVac w Afryce Subsaharyjskiej agenci Gatesa siłą zaszczepili tysiące afrykańskich dzieci przeciwko zapaleniu opon mózgowych. Między 50-500 dzieci rozwinęło paraliż. Południowoafrykańskie gazety narzekały: "Jesteśmy świnkami morskimi dla producentów leków".
Były starszy ekonomista Nelsona Mandeli, profesor Patrick Bond, opisuje praktyki filantropijne Gatesa jako "bezwzględne" i "niemoralne ".

W 2010 roku Gates przeznaczył dla WHO 10 miliardów dolarów obiecując zmniejszyć populację, częściowo poprzez nowe szczepionki. Miesiąc później Gates powiedział Ted Talk, że nowe szczepionki "mogą zmniejszyć populację". W 2014 roku Katolickie Stowarzyszenie Lekarzy Kenii oskarżyło WHO o chemiczna sterylizację milionów niechętnych Kenijczyków fałszywą kampanią szczepionki przeciw "tężcowi".

Niezależne laboratoria znalazły formułę sterylizacyjna w każdej badanej szczepionce.

Po odrzuceniu zarzutów WHO wreszcie przyznał, że opracowuje szczepionki sterylizujące od ponad dekady.

Podobne oskarżenia pochodzą z Tanzanii, Nikaragui, Meksyku i Filipin.

Badanie z 2017 roku (Morgensen et. Al. 2017) wykazało, że popularne DTP zabija W Afryce bardziej Niż choroba, której udaje, że zapobiega. Zaszczepione dziewczynki ucierpiały na skutek 10 x większej śmiertelności niż nieszczepione dzieci.

Gates i WHO odmówiły odwołania śmiertelnej szczepionki, którą WHO wymusza rocznie u milionów afrykańskich dzieci.

Globalni zwolennicy zdrowia publicznego na całym świecie oskarżają Gatesa o odciągniecie agendy WHO z dala od projektów, które jak udowodniono ograniczają choroby zakaźne tj. czystą wodę, higienę, odżywianie i rozwój gospodarczy.

Mówią, że przekierował środki agencji, aby służyć swojemu osobistemu fetyszowi - że zdrowie jest tylko w strzykawce.

Oprócz wykorzystywania filantropii do kontroli WHO, UNICEF, GAVI i PATH, Gates finansuje prywatne firmy farmaceutyczne, które produkują szczepionki, oraz ogromną sieć grup frontowych, które transmitują zwodniczą propagandę, oszukańcze badania, prowadzą nadzór i operacje psychologiczne przeciwko sceptycyzmowi szczepionkowemu i wykorzystanie mocy oraz pieniędzy Gatesa, aby uciszyć krytykę i wymuszać zgodę.

W tych ostatnich non stop farmamediach Gates wydaje się zachwycony, że kryzys Covid-19 da mu możliwość wymuszenia swoich programów szczepień trzeciego świata na amerykańskich (i innych) dzieciach."

(Uwagi do tłumaczenia mile widziane)

PostNapisane: 11 kwietnia 2020, 16:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
alduwiel, patrząc na Twój upór to Ty chyba sam siebie codziennie szczepisz :)

Tak jak wyprane mózgi przez TV wypierają, że istnieje inna prawda niż TV, tak Ty wypierasz, że nie same spiski są na świecie...

PostNapisane: 11 kwietnia 2020, 16:46 
Moderator

To chyba mi odbilo faktycznie bo np spojrzmy na budynek w ktorym papiez przyjmuje wiernych

https://treborok.wordpress.com/sala-kon ... lowy-weza/

Nie wiem jak Wy, ale ja tam widzę węza tak jak autor tego artykułu. Dla mnie kolejny dowod, a dla Was pewnie to kolejny przypadek ;)

PostNapisane: 12 kwietnia 2020, 12:15 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
10 lat badań :D

PostNapisane: 12 kwietnia 2020, 13:39 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E12 520A
Kod silnika: m20b20
Garaż: E12
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=67421&start=400
e46 328ci Santorini Blue
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6& ... &start=200
E36/7 2.8i
Mini countryman SE
F87
alduwiel, JPII też tam przemawiał ...

PostNapisane: 13 kwietnia 2020, 09:19 
Moderator

Tak David, wiem o tym... pytanie tylko brzmi czy J. Paweł 2 miał cos do gadania w tej kwesti ... jesli spojrzec na to od strony ,, teorii spiskowych" to wybrali go , aby pomogl im zniszczyc komunizm... potem juz był zbedny i stąd te wszystkie zamachy? Ile ich bylo ? Trzy i wszystkie to znowu przypadki? Moze tak, ale ja nie wierze w przypadki tylko w związek przyczynowo skutkowy ;) dlatego uwazam, ze nic się nie dzieje bez przyczyny ...

PostNapisane: 13 kwietnia 2020, 10:39 
Przyjaciel forum

alduwiel, podaj proszę daty tych 3 zamachów. Ja przypominam sobie, że był w 81r, co było jeszcze przed obaleniem komunizmu. A może coś pomyliłem.
Teraz tak myślę, że może Benedykt chciał wyjawić światu, że ten budynek przypomina węża no i "oni" kazali mu zrezygnować. Bo nic się nie dzieje bez przyczyny.

PostNapisane: 13 kwietnia 2020, 11:03 
Moderator

A jeden był? Ok to znaczy , ze to był przypadek. Ale, ten budynek na 100% nie ejst dziełem przypadku :D hehe

PostNapisane: 13 kwietnia 2020, 13:31 
Przyjaciel forum

Pewnie że nie był. Ale jak prawdziwy facet zrobiłeś x3. Dwa mówisz ze był potrzebny do obalenia komunizmu, a potem zlikwidować. Widocznie za wcześnie dali zlecenie jak to byl 1981...
Symbol węża nie jest obcy w religii, więc po co doszukiwać się spisku.

PostNapisane: 13 kwietnia 2020, 13:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
A co jeśli, to voldemort i slytherin? Ja myślę, że to nie jest przypadek i Harry Potter jest prawda. Tutaj się takie czarny dzieją ze głowa mała

PostNapisane: 13 kwietnia 2020, 13:52 
Moderator

Akurat wąż w naszej religii ma jedno znaczenie :) a co z rzeźbą w tle, co to ma być? Nawet nigdzie nie ma krzyża :oczami:

A propo teorii to mamy Wielkanoc, więc ;) co sądzicie o tym? Czy to są bajki?
https://www.salon24.pl/u/dziennikarstwo ... onq8WrLYT0

PostNapisane: 13 kwietnia 2020, 14:04 
Forumowicz

Moje BMW: brak
To są bajki, jak wszystko prawie co piszesz prowokując do dyskusji. Znajdź oficjalne oświadczenie NASA dotyczące całunu.

PostNapisane: 13 kwietnia 2020, 14:15 
Zacna persona forum

alduwiel napisał(a):
a co z rzeźbą w tle, co to ma być? Nawet nigdzie nie ma krzyża
No co ma być? Rzeźba zmartwychwstałego Jezusa. Po co tam miałby znajdować się krzyż?
alduwiel napisał(a):
To chyba mi odbilo faktycznie
Bingo. Zamiast "Wyrocznia forum" powinna być ranga "Szur i foliarz" :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 13 kwietnia 2020, 14:17 
Moderator

Bajki jak prawie wszystko co napisałem? :zalamany:

Czyli to wszystko to bajki?

PostNapisane: 13 kwietnia 2020, 14:41 
Forumowicz

Moje BMW: brak
"Wiara góry przenosi". Chciałbym wierzyć... nawet w to co piszesz, bo tak jest łatwiej.

PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 08:54 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
alduwiel napisał(a):
W 2010 roku Gates przeznaczył dla WHO 10 miliardów dolarów obiecując zmniejszyć populację, częściowo poprzez nowe szczepionki. Miesiąc później Gates powiedział Ted Talk, że nowe szczepionki "mogą zmniejszyć populację". W 2014 roku Katolickie Stowarzyszenie Lekarzy Kenii oskarżyło WHO o chemiczna sterylizację milionów niechętnych Kenijczyków fałszywą kampanią szczepionki przeciw "tężcowi".

Skoro jego szczepionki służą sterylizacji przyalo by sie zeby zaczął szczepic na bliskim wschodzie :rotfl:

PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 09:07 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
To może dla odmiany plusy pandemi dla zmotoryzowanych :
-mniejszy ruch na drodze: jeździ się przyjemniej, szybciej i potwierdzają statystyki dużo bezpieczniej.
- jeździmy taniej i to zauważalnie.
- w USA polisy mają być dużo tańsze, a kierowcy mają dostać nawet zwroty za obecne - u nas wątpię.
- więcej czasu na dlubanie w garażu :)

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 14 kwietnia 2020, 09:26 
Moderator

Ale policja ma latwiej Cię dopasć -maly ruch to i Ty się bardziej rzucasz w oczy ;)

Santino to wlasnie tam Bill dziala juz od dawna, sek w tym , ze to dla niego duuuzo za malo i chce objąc swoimi dobroczynnymi skrzydlami ochrony przed smiercią także nas ;)

Gadamy i gadamy , czas mija a co chwila ktoś tu powie, ze wszystko to są teorie ( pewnie spiskowe jeszcze ;) ) dlatego ustalmy jedno , a mianowicie co dla Was jest dowodem?
Np moim zdaniem dowodem jest zeznanie 3 niezależnych świadków i nawet w naszym prawie wystarczy tylko tyle ,aby kogos skazać. Czy tak?
To czy nie mozna uznać za dowod w sprawie zeznania Mela Gibsona, Ronalda Bernarda czy np tego bylego wysokiego szczeblem pracownika CIA ktory przeszedł na emeryturę i juz dawno temu trabil o tym spisku? Obejrzałem cale wywiady z tymi osobami i swoje bmw stawiam w zakładzie, ze Ci ludzie mówią prawdę. Mella Gibsona znacie i szanujecie to chyba wiecie , ze szaleńcem nie jest?
Ronald Bernard? Niby nikt go nie zna, ale godzinny wywiad jaki udzielił utwierdził mnie w przekonaniu,ze ten człowiek nie kłamie - płakał w połowie, widziałem autentyczne emocje, szansa na inscenizacje moim zdaniem żadna!
A Aron Ruso? Bliski przyjaciel Rockefelera? widzieliście wywiad z nim?

A byly minister obrony narodowej Kanady?
Zaraz wstawiie wszystkie ich wypowiedzi,ale czy aby nie są to dowody w swietle prawa?

Obrazek

eeeee tego już nie zobaczycie , tak działa cenzura ... Folwark zwierzęcy , to własnie w nim żyjemy ;)

Yess mam dla Was , jeszcze ostatki wolnego internetu są gdzies tam...

https://zsyp.tv/video/details/328/byy-m ... y-oraz-nwo

tu powyzej macie wywiad z tym byłym ministrem obrony Kanady czyli świadek nr1

i tu dalsza cześć wywiadu

Bernard to świadek nr 2

nie ma po Polsku tego wywiadu, moze ktoś znajdzie i wsatwi po Angielsku?

Mel Gibson świadek nr3

Aron Ruso świadek nr4. Ten typ to moj bohater - posluchajcie koniecznie.

jak znajdę filmik z wypowiedzią byłego pracownika CIA to wstawię , będzie to świadek nr 5

heh akurat toi nie o tego pracownika cia mi chodziło (tamten to dziadek i był na wysokim szczeblu) ale i ten JEST tak samo dobry hehe widzicie? Pełno jest ŚWIADKÓW !

Ostatnio edytowano 14 kwietnia 2020, 10:22 przez Alduwiel, łącznie edytowano 9 razy

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 778 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 39  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1