Dajcie spokoj już z tą polityką. Poczekajmy do wyborow. Wygranie ich przez daną partię(bez większości)nie będzie oznaczalo że będzie rządzić, bo będą te partie ktore stworzą silną, stabilną koalicje. W poprzednich wyborach nie glosowalem na PiS ale jak wygrali na początku cieszyłem się z tego powodu, do momentu gdy Kaczyński odwolal Marcinkiewicza i sam zasiadl za sterami. Wtedy zacząłem się zastanawiać dlaczego...nie moglem zrozumieć tej decyzji... potem koalicja z SO i LPR i jej rozwiązanie... dlaczego? Bo PiS jest zachłanny na wladzę i dla niej zrobi wszystko(zady zobowiązują

) To jakieś zakompleksione homofoby. Wszędzie by obsadzali swoich. Zauwarzyłem też że mają na swoim punkcie jakiąś obsesję, caly czas czegośs ię boją, kogoś oskarżają... Ogradzają się, znaczy kancelarię premiera o sejm, ktorego ogrodzenie będzie kosztować 5 MLN Zł!!! i te slowa Dorna:"Państwo stać na takie wydatki..."(tanie państwo)
No i ten Rydzyk. Rząd PiSu wpisal jego szkołe na listę jakiegoś programu UE i mial dostać 15 mln euro z unii, dobrze że nie dostanie. Najpierw krzyczal w swoim radiu żeby nie wchodzic do unii a łapę na ich kasie chcial położyć
Ziobro na początku też popieralem jak probowal ściągnąć Mazura do kraju, wprowadził 24h sądy, wziął się za notariuszy, ale jego ostatnie akcje to porażka, jakieś prowokacje, konferencje. Niby walczą z korupcją wszędzie, ale czemu nie u siebie?
Zmienilem zdanie o PiS z

na
Licze że po wyborach powstanie sensowna koalicja ktora zacznie wkońcu rządzić! a nie klucić się, wywlekać brudy. To nie jest teraz potrzebne Polsce i mnie jako zwyklemu obywatelowi. Mnie obchodzą podatki, slużba zdrowia, drogi, benzyna, praca, wynagrodzenie za nią, a nie czy jakiś oligarcha dawał lapówki czy nie, lub czy by dał ewentualnie wziął.
i tak kto wygra to dopiero PO OWOCACH GO POZNAMY