BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 12:37

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 31 października 2020, 17:17 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
Holowania przecież mówił że jest przeciw aborcji, a potem chciał się przewieźć na strajku, ale szybko poszedł twitt, że też ma wypierdalać xD

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 31 października 2020, 18:02 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Rewolucja pożera własne dzieci ;)

PostNapisane: 31 października 2020, 18:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Z3
Obrazek

PostNapisane: 31 października 2020, 19:36 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Pawel! napisał(a):
Obrazek

Ja bym nie ryzykował na Twoim miejscu, bo jeszcze się okaże, że będziesz musiał pokazać ten plakat na żywo. :P ;)

A tak swoją drogą, to pewne podobieństwo niewątpliwie istnieje, aczkolwiek żeby w ogóle spekulować o pokrewieństwie to by trzeba posiąść wiedzę na temat genezy/etiologi i znaczenia tego czerwonego symbolu.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 31 października 2020, 19:47 
Forumowy terrorysta

Lincoln napisał(a):
kszyhu, nie ważne co by zrobili byłyby krzyki że źle: otwarte cmentarze- chcą śmierci ludzi, zamknięte - biznesy padną. Były apele wladz miast żeby w tym roku wyjazdy rozłożyć w czasie, a nie kumulować wszystko na "pierwszego". W kwestii dzielenia Polaków to mam dokładnie odwrotne zdanie, bo zauważ że to właśnie będący za aborcja domagają się od większość zwłaszcza kobiet deklaracji po której stronie sporu są i jak widać po aktorach, celebrytach itd, że nawet jak za długo milczą to internauci mieszają ich z błotem (A w sobie Inst i FB to być albo nie być :P )

Ogólnie skąd ta furia przeciwko nienarodzonym, mężczyznom i w ogóle:
https://brulion24.pl/kim-jest-marta-lem ... sna-firme/

‘’wszystko zle’’, ‘’nie bo nie’’, dziecinada totalnej opozycji i związanych z nią aktorów oraz dziennikarzy.

Totalna opozycja blokuje obrady sejmu, mownice, zgłasza wnioski o przerwe, zgłasza poprawki interpunkcyjne czy tez projekty ustaw utopijnych. To wszystko jest czasochłonne wiec trzeba procedować wieczorami i nocą.

Caly ten karykaturalny protest z wulgaryzmami ( żeby było zrozumiale, każdy z nas przeklina, ale mowa o uzywaniu wulgaryzmow jako przecinka), wykorzystywaniem dzieci niosących hasła, których te dzieci nie rozumieją, z wagarowiczami z gimbazy, idiotkami domagającymi się aborcji na życzenie, niszczeniem kościołow, przerywaniem nabożeństw, nie moze być traktowany poważnie .

Czy Wojciech Mann, który przyszedł do Trojki za Gomułki, przeżył marzec 68, grudzien 70, Radom 76, stan wojenny , strzelanie do górników w ‘’Wujku’’ oraz Lubinie i nie zaprotestował ani razu, a teraz stał sie bohaterem, skomentował #strajkmotlochu?

Najwiekszą hipokrytką czyli Jolanta Kwasniewska, skomentowała i stwierdziła, ze jest wku…a ,a to przeciez jej mąż prezydent Olek podpisał konstytucje w 97r, do ktorej odnosi sie omawiane orzeczenie TK.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 31 października 2020, 20:38 
Przyjaciel forum

Przytaczanie przez PiS i TVP problemu symbolu błyskawicy jest kolejnym odwracaniem uwagi od prawdziwego problemu.
Jak widać działa na część społeczeństwa.

Co do podpisywania różnych rzeczy przez prezydenta to umówmy się że w tym mistrzem jest Adrian, który podpisał nawet kartkę na której znajdowało się 8 gwiazdek, w wiadomym układzie.

Jeśli chodzi o Kwacha to owszem podpisał konstytucję, której fragment kłuł PiS w oczy. Został wykreślony przez TK który PiS uformował, taka jest rzeczywistość.
Żona Kwacha ma prawo do sowich poglądów, tak samo jak Żona Adriana czy też jego córka, oraz każdy z obywateli.

Czy Wam się to podoba czy nie, zdecydowana większość Polaków popiera protest, w tym ogromną ilość lekarzy, których notabene PiS ma w głębokim poważaniu. Sprawa kompromisu aborcyjnego była tylko iskrą która spowodowała pożar.

Jarek nawołując członków i zwolenników PiSu do obrony kościołów pokazał jakim jest wariatem i ignorantem, ludzie których zmobilizował prowokują do starć, irytuje ich to że uczestnicy strajku kobiet omijają kościoły.
Tak wygląda sytuacja, jak chcecie zaklinać rzeczywistość to róbcie to dalej.

Ostatnio edytowano 31 października 2020, 20:45 przez Pawel!, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 31 października 2020, 20:42 
Przyjaciel forum

Obrazek

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 31 października 2020, 20:59 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
Pawel! napisał(a):
Co do podpisywania różnych rzeczy przez prezydenta to umówmy się że w tym mistrzem jest Adrian, który podpisał nawet kartkę na której znajdowało się 8 gwiazdek, w wiadomym układzie.

Chcesz być wiarygodny - wrzuć jakiś dowód takiego zdarzenia.

Pawel! napisał(a):
Jeśli chodzi o Kwacha to owszem podpisał konstytucję, której fragment kłuł PiS w oczy. Został wykreślony przez TK który PiS uformował, taka jest rzeczywistość.

Co TK ma wykreślać w konstytucji?

Pawel! napisał(a):
Czy Wam się to podoba czy nie, zdecydowana większość Polaków popiera protest, w tym ogromną ilość lekarzy, których notabene PiS ma w głębokim poważaniu. Sprawa kompromisu aborcyjnego była tylko iskrą która spowodowała pożar.

Bzdura. Ludzie którzy wychodzą na ulice to 1-2% społeczeństwa, może większość celebrytów i fanów tvn czy michnika, co nie stanowi ponad połowy ludności.

Pawel! napisał(a):
Jarek nawołując członków i zwolenników PiSu do obrony kościołów pokazał jakim jest wariatem i ignorantem, ludzie których zmobilizował prowokują do starć, irytuje ich to że uczestnicy strajku kobiet omijają kościoły.

To kościoły same się pomalowały? Pomniki zostały zdewastowane? I kto tu zaklina rzeczywistość? Przypomnij z której części świata tak dobrze widać co się dzieje w kraju, bo wątpię byś był tu na miejscu...

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 31 października 2020, 21:06 
Forumowy terrorysta

Motloch popiera strajk motłochu, z powodów podanych wyzej.

Twierdzenie , ze TK wykresla przepisy konstytucji jest idiotyzmem i pokazuje, ze ta osoba nie ma podstaw wiedzy w temacie.

Nie chce mi się wymieniac, wiec link do wypowiedzi red. Mazurka, ktory przyblizyl ignorantom z jakiego rozdania sa sedziowie TK https://twitter.com/Lemingopedia/status ... 3814149126

Lekarze młodzi to kolejna grupa roszczeniowa,ktora zapomina, ze najpierw oni muszą coś umieć, zdobyć wiedze i doświadczenie pod okiem swoich starszych, doswiadczonych kolegów i dopiero później będą zarabiać. Tak to działa,taki jest proces ksztalcenia z poszczególnymi etapami. Lekarz specjalista zarobi przez duze Z.

Kościól, wiara, są zakorzenione w polskiej tradycji i tylko swołocz je atakuje, dlatego jest siłowa odpowiedz.

Wspominałem o ataku na poznańską katedrze, można sprawdzić sobie w mapach google jaka to odległość Pl. Wolnosci - Katedra, wiec to nie był przypadkowy marsz.
Poza tym na Pl Wolnosci bylo 7 tys protestujacych, a Poznan liczy 530 tys mieszkańcow + ponad 100 tys studentów.

Obrazek

PostNapisane: 31 października 2020, 22:08 
Przyjaciel forum

Lincoln napisał(a):
Pawel! napisał(a):

Serio? Potrafisz korzystać z Internetu, czy trzeba wszystko na talerzu podawać?
https://www.antyradio.pl/News/Wykopki-s ... -PiS-42428

Lincoln napisał(a):
Pawel! napisał(a):

Bzdura. Ludzie którzy wychodzą na ulice to 1-2% społeczeństwa, może większość celebrytów i fanów tvn czy michnika, co nie stanowi ponad połowy ludności.

Pawel! napisał(a):

To kościoły same się pomalowały? Pomniki zostały zdewastowane? I kto tu zaklina rzeczywistość?

Czytaj że zrozumieniem, napisałem popiera, a nie uczestniczy w protestach.

Co do pomalowanych kościołów to ile ich było? 1-2%, pewnie zdecydowanie mniej, podejrzewam że 0,1% to marginalne przypadki które nie mają wpływu na problem o który chodzi w tych protestach, nawet kościół odcina się od decyzji TK.
Lincoln polecam poszerzyć horyzonty i nie oglądać tylko TVP, ktorzy w głównym wydaniu wiadomości odwołują się do opinii dziennikarzy z portali np. Sieci, Niedziela, Gość Niedzielny.

Cytuj:
Przypomnij z której części świata tak dobrze widać co się dzieje w kraju, bo wątpię byś był tu na miejscu..

Pudło.
Ostatnio byłem w Twojej okolicy u Sławka w Dynoset.
Swoją drogą to u Was handlarz na handlarzu.

renoraines napisał(a):
Twierdzenie , ze TK wykresla przepisy konstytucji jest idiotyzmem i pokazuje, ze ta osoba nie ma podstaw wiedzy w temacie.

Masz rację źle to określiłem, moje zdanie na ten temat znasz.

Pozdro.

PostNapisane: 1 listopada 2020, 07:24 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Pawel! napisał(a):
Lincoln napisał(a):
Pawel! napisał(a):

Czekaj, czekaj. I dla Ciebie, kartka zlozona na 4- widac zgiecia, podsunieta pod nos Dudzie w tlumie, Dudzie ktory chcial po prostu zrobic przyjemnosc obywatelowi, ma byc dowodem, ze podpisuje wszystko jak leci? Ja jebie... bardziej rzeczywistosci zaklamac chyba sie nie da.

Bez jaj. Chlopie. Ile Ty masz lat, zeby takimi argumentami sie podpierac?

PostNapisane: 1 listopada 2020, 08:39 
Przyjaciel forum

DamianTra napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
Damian - nadal nie rozumiesz, że Izrael tak nie wytrzyma za długo, bo po prostu zabraknie jedzenia w sklepach, jeżeli będą siedzieć na lockdown w nieskończoność? Albo zrobi się hiperinflacja i sytuacja jak w Wenezueli. Twój brak możliwości pojęcia tego mnie już nawet nie źli, to po prostu chyba jest zabawne i tragiczne jednocześnie.

Jak na osobe, ktora z alduwielem rozkminili swiatowy sytem montearny, tak malo wiesz o Izraelu... Ehh...

Nie da sie z Toba dyskutowac. Po prostu. Powyzej masz dane liczbowe, a Ty: Szweeeeecjaasaaa!!!!!!!1one one oen

Jak tam fort z poduszek?

Oficjalnie obiecuje sie postarac nie odpowiadac wiecej na posty jigsawa skierowane na moja osobe, bo tak :D W jednej osobie specjalista od wirusow, polityki, sytuacji swiatowej, gospodarki, bankowosci i mojej osoby! I to nie mylacy sie. Dziekuje ;) Postoje. Odpuszczam, bo doswiadczenia na takim poziomie nie mam.

:rotfl: Ale jakie dane liczbowe? Ja już pisałem co należało zrobić gdyby ktoś naprawdę chciał powstrzymać wirusa. W marcu zamknąć wszystkie granice, całą komunikację. Zakazać ludziom wychodzenia z domów, na ulice wyprowadzić wojsko. Każdy cywil na ulicy byłby z miejsca zastrzelony przez patrolujących żołnierzy. Wojsko zajmowało by się dostarczaniem żywności itp. ludziom do domów. I tak MINIMUM 2 tygodnie, do miesiąca. Każda inna droga to tylko odwlekanie nieuniknionego. W związku z tym, że BARDZO ciężko u ciebie z pochłanianiem wiedzy i moimi słowami nie potrafię po prostu do ciebie dotrzeć, to załączam poniżej bardzo dobry wpis Trader'a 21, czyli człowieka prowadzącego super blog intependenttrader oraz autora książki zbierającej fenomenalne recenzje "Inteligentny inwestor XXI wieku."

"Rok 2054, Siedlce.
Do siedzącego na ławeczce dziadka podchodzi jego 15-letni wnuczek. Obaj zerkają przez chwilę na przelatującego drona, po czym młody chłopak pyta:
- Dziadku, wspominałeś o tym, że do 2020 roku w Polsce żyło się nienajgorzej. Co się potem stało?
- W 2020 roku wdepnęliśmy w najgorsze gówno i przez pewien czas mało kto to zauważał.
- To znaczy?
- To był rok koronawirusa, pewnie kojarzysz z historii. Pojawiła się choroba, na którą umierały głównie starsze, schorowane osoby. Łącznie umierał jakiś ułamek procenta zakażonych. Kilka procent przechodziło tą chorobę dość ciężko. Nie to jednak było najgorsze. Temu wirusowi towarzyszyła gigantyczna panika na każdym kroku. Dam Ci przykład: latem 2020 roku były takie dni, kiedy w Polsce tonęło więcej ludzi niż umierało wskutek wirusa. A media i tak dzień w dzień zaczynały każdy serwis informacyjny od informowania o liczbie chorych, o tym ilu umarło itd. Wtedy, tak samo jak dziś, ludzie nie myśleli samodzielnie, ale chłonęli to co im ktoś podał. Efekt był taki, że większość społeczeństwa była święcie przekonana, że jest w niebezpieczeństwie. I dopiero wtedy pojawiło się największe zagrożenie…
- Co masz na myśli?
- Politycy zaczęli działać. Na początku to wszystko wyglądało nawet sensownie. Nakaz noszenia maseczek w sklepach czy w innych zamkniętych miejscach. Potem jednak pojawiały się coraz głupsze pomysły. Dzielono kraj na strefy, w jednym miejscu mogłeś robić co chciałeś, a 100 metrów dalej musiałeś zawsze nosić maseczkę. Część osób to oburzało, ale większość była przekonana, że najważniejsze zadanie to pokonać wirusa. Ogólnie zasady co chwilę zmieniano, więc wiele biznesów nie mogło normalnie działać. Ktoś planował na sobotę wesele na 100 osób, wydawał na to roczne zarobki, a 2 dni przed imprezą dowiadywał się, że może zaprosić maksymalnie 20 osób. I zgadnij co jeszcze?
- Co?
- Te osoby nie mogły tańczyć.
- Nie do wiary.
- Ale tak było. To jednak wciąż nie było najgorsze. W pewnym momencie liczba zakażeń i zgonów zaczęła wzrastać. W październiku 2020 roku łącznie mieliśmy już 4 tysiące zmarłych na koronawirusa, z czego przygniatającą większość stanowiły stare, chore osoby. No ale liczba to liczba, a że służba zdrowia miała coraz większy problem to politycy wpadli na najgłupszy z możliwych pomysłów. Niemal całkowicie zamknęli gospodarkę. Ludzie zostali usadzeni w domach na długie miesiące. Mogłeś wyjść do pracy, lekarza lub do sklepu. Mieliśmy już taki moment wiosną, ale trwało to krótko. Tymczasem jesienią wszystko to poszło o krok za daleko. Lockdown na początek oznaczał dramat dla gastronomii, branży rozrywkowej, salonów piękności, biur podróży, hoteli, czy sportu. Oczywiście rząd zapewnił, że wszystkich uratuje, bo są pieniądze. Tymczasem rząd…
- Nie ma własnych pieniędzy.
- Dokładnie. Przedstawiono jakieś tarcze antykryzysowe i zaczęto zadłużanie Polski na potęgę. Wszyscy dostawali zapomogi. Oczywiście w obiegu pojawiło się więcej waluty, więc wzrosła inflacja. Środki, które miliony emerytów zgromadziły na kontach, zaczęły tracić na wartości, do tego stopnia, że wielu z nich nie było potem stać na leki czy porządną żywność. Tysiące umarły w biedzie, oczywiście przedwcześnie.
- Czyli uratowano część starszych osób kosztem innych starszych osób?
- O nie, nie. Lockdown miał dużo gorsze skutki. Przy przyznawaniu zapomóg rząd określił, że firmy nie muszą ich zwracać jeśli utrzymają dotychczasową liczbę pracowników przez kolejny rok. Problem w tym, że te firmy skupiły się na tym by nie zwalniać pracowników i kompletnie nie inwestowały. W związku z tym zaczęły obrywać kolejne grupy: budowlańcy, deweloperzy, artyści, sportowcy itd. A kiedy już minął rok, to firmy mogły już bez problemu zwalniać ludzi, więc bezrobocie eksplodowało. Z kolei dług po 2020 roku pozostał. W całej Unii Europejskiej nikt nie zadłużył się wtedy na taką skalę jak my!
- Co było potem?
- Potem staliśmy się zakładnikami bankierów. Dług, który mieliśmy do spłacenia, był olbrzymi. Świat widział co się dzieje i uciekał od naszej waluty, była ona coraz słabsza. Najlepsi fachowcy zaczęli wyjeżdżać, o ile oczywiście otrzymali specjalny paszport. Kto mógł, wyjeżdżał na Wschód, tam gdzie był rozwój - chociażby do Singapuru. U nas robiło się coraz gorzej. Przekupieni politycy dogadali się z bankierami co do spłaty długów. Wymyślano kolejne rozwiązania, rozkładano spłatę w terminie, ale ostatecznie długu z roku na rok było coraz więcej. Żeby go spłacać, władza wprowadzała kolejne podatki. Najpierw robił to PiS, ale jego notowania spadły i w 2023 roku do władzy wróciła Platforma Obywatelska. Różnicy nie było jednak żadnej. Jedni i drudzy okradali z pieniędzy tych Polaków, którym zostało jeszcze cokolwiek na kontach. W ten sposób dobijano gospodarkę. Ostatecznie w tamtych latach na bezrobociu wylądowało kilka milionów Polaków. Ich rodziny pozostały na łasce państwa, żyły z zasiłków. Upadły dziesiątki tysięcy przedsiębiorstw, a nowi przedsiębiorcy woleli zakładać biznesy gdzie indziej. Ludzie mieli mało, więc kradli. Niesamowicie spadł wtedy poziom bezpieczeństwa.
- Nie rozumiem. Miliony osób ucierpiały z powodu wirusa, który zabijał ułamek procenta zakażonych?
- Tak.
- I w 2020 roku nie było nikogo kto by się postawił rządzącym? Żadnych protestów podczas wprowadzania lockdownu? Nikt nie widział, że to przyniesie straszne skutki?
- Akurat w tamtym momencie Polacy byli zajęci czymś innym. Trybunał Konstytucyjny wydał orzeczenie z którego wynikało, że dostęp do aborcji będzie znacznie utrudniony. Kobiety musiałyby rodzić także te dzieci, które najprawdopodobniej nie przeżyją kilku dni. Dopiero to ruszyło społeczeństwo. Przeciwnicy tego orzeczenia wyszli protestować, w tym także niszczyli pomniki i kościoły. Inni zaś organizowali się by bronić świątyń. To było 4 dni przed lockdownem.
- To ciekawe, że akurat wtedy pojawił się inny temat, który przyciągnął uwagę ludzi.
- Przypadku w tym nie było. Dokładnie to samo politycy zrobili kilka lat wcześniej. Podnieśli temat aborcji, czym momentalnie skłócili ze sobą Polaków. Wiedzieli jak to zadziała. Polacy szarpali się miedzy sobą, a politycy mogli po cichu zatwierdzić umowę o wolnym handlu z Kanadą, pisaną typowo pod amerykańskie korporacje. Zresztą tamte koncerny stały się potem bardziej wpływowe niż wiele krajów, w tym Polska.
- Hmmm, być może ten temat aborcji był po prostu ważniejszy niż to, co działo się z gospodarką. Ile właściwie dokonywano takich zabiegów?
- Tysiąc.
- Dziennie?
- Nie, rocznie. W 2019 roku to było około tysiąca zabiegów.
Wnuczek popatrzył na dziadka z rozdziawioną buzią.
-Żartujesz?
- Nie.
- Możesz mi wytłumaczyć czemu Polacy gryźli się między sobą kiedy rząd niszczył życie milionów z nich?
- Niestety, tego nie potrafię Ci wyjaśnić.
Młody chłopak z niedowierzaniem pokręcił głową."

Jeżeli tego nie zrozumiesz, to już przepadłeś. Ja ze swojej strony tylko skoryguję jeden, ewidentny błąd w powyższym wpisie:

"W październiku 2020 roku łącznie mieliśmy już 4 tysiące zmarłych na koronawirusa". Tyle zmarło Z WYKRYTYM koronawirusem. Wykrytym na podstawie szemranych testów. Zmarli z wykrytym koronawirusem są obciążeni w większości poważnymi innymi chorobami, w średniej wieku 74 lata, w stosunku do 76 średniego wieku śmierci w Polsce w ujęciu globalnym. Jakby sprawdzić średni wiek śmierci z wykrytą anginą/grypą/zapaleniem płuc to pewnie ciekawe wnioski dałoby się wyciągnąć.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 1 listopada 2020, 09:49 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
heh Traider umie to wyjaśnić, tzn dlaczego tak się dzieje ale NIE CHCE. Zresztą nie raz na ten temat powie coś więcej choc widac , ze celowo się pilnuje.
Globaliści, likwidacja gotówki itd no w sumie to cały czas o tym gada :)

Cały podatek dochodowy jaki płacili Polacy jeszcze przed pandemia szedł tylko i wyłącznie na spłatę samych odsetek długu jaki mamy zaciągnięty w banku światowym. To bank, który należy do rodziny Rotchild. Ludzi którzy mają w garści caly świat , a dla Was to czarna magia , aby to dostrzec? Chryste zlituj się błagam!!!

Teraz jak widzicie politycy robią wszysko ,aby ten dług zwiększać zamiast na odwrót. W sumie politycy od lat robią wszystko na opak i to nie jest [cenzura] przypadek !!!

Każdy film traidera21 to obowiązek dla kogoś kto chce mieć więcej kasy, koles to geniusz !

PostNapisane: 1 listopada 2020, 10:33 
Forumowy terrorysta

DamianTra napisał(a):
Pawel! napisał(a):
Lincoln napisał(a):
Pawel! napisał(a):

Czekaj, czekaj. I dla Ciebie, kartka zlozona na 4- widac zgiecia, podsunieta pod nos Dudzie w tlumie, Dudzie ktory chcial po prostu zrobic przyjemnosc obywatelowi, ma byc dowodem, ze podpisuje wszystko jak leci? Ja jebie... bardziej rzeczywistosci zaklamac chyba sie nie da.

Bez jaj. Chlopie. Ile Ty masz lat, zeby takimi argumentami sie podpierac?

To raz, a druga opcja jest taka ze to mogl wydrukowac kazdy, nabazgrac na niej cokolwiek i twierdzic ze to podpisal prezydent mimo ze tam podpisu prezydenta brak.

Problemem Pawla jest to , ze dla niego Fakty TVN sa wazniejsze niz fakty.

W 2018 w sejmie protestowala Hartwich i to tez nie byl protest polityczny :rotfl: https://twitter.com/malyy5/status/1000834988382793728

PostNapisane: 1 listopada 2020, 12:17 
Specjalista ds osiągów

Pawel! napisał(a):

Wiedze czerpiesz z wykopu, pudla i takich innych - nie ma co tu komentować...

Pawel! napisał(a):
Czytaj że zrozumieniem, napisałem popiera, a nie uczestniczy w protestach.

Protesty były praktycznie w każdym mieście, ciężko żeby ludzie popierali i gnili w domu. Za to znudzonych dzieciaków które nie wiedzą co i jak, z hasłami "wyp...ć" było pełno. Co innego wśród Twoich znajomych, faktycznie może być ponad połowa, ale to nie jest obiektywną miarą dla całego kraju.
Manifestacje mijające kościoły całkiem często zakłócały nabożeństwa i niepotrzebnie je "uszkadzały", co jest miarą bardziej obiektywną niż odnoszenie się do wszystkich kościołów. Żeby "objechać" wszystkie, nawet kasy ze zbiórek tej pani by zabrakło. Zresztą ciekawe na co zbiera, skoro to spontaniczny protest z hasłami na kartonach ;)
https://niezalezna.pl/360836-lempart-po ... yta-zebami

Pawel! napisał(a):
Lincoln napisał(a):
Przypomnij z której części świata tak dobrze widać co się dzieje w kraju, bo wątpię byś był tu na miejscu..

Pudło.
Ostatnio byłem w Twojej okolicy u Sławka w Dynoset.
Swoją drogą to u Was handlarz na handlarzu.

To nie jest odpowiedź.
Do Sławka zawsze miło zajechać.
Tak, u nas od lat handel autami kwitnie.

PostNapisane: 1 listopada 2020, 15:40 
Administrator

Obrazek

PostNapisane: 1 listopada 2020, 15:56 
Forumowy terrorysta

Obrazek

Ryszard pomylka Petru powrocil, mega wsparcie dla "kobietow, opozycjow" ale pomylil imprezy :D

Załączniki:
123290892_1725197467636943_2299886760694427348_n.jpg
123290892_1725197467636943_2299886760694427348_n.jpg [ 27.95 KiB | Przeglądane 410 razy ]

PostNapisane: 1 listopada 2020, 16:20 
Administrator

Walka o prawo do zabijania dzieci pod nazistowskim szyldem, naprawdę szczytne i zacne. Brawo Rysiek.

PostNapisane: 1 listopada 2020, 16:42 
Fan włoszczyzny

Rysiek nowocześnie skuteczny...

PostNapisane: 1 listopada 2020, 18:39 
Specjalista ds osiągów

Trochę nie na temat, ale kolor spodni Swetru kojarzy mi się z tym kawałkiem :D

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1