BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 23:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Rutkowski i jego dzialania
PostNapisane: 5 lutego 2012, 19:24 
Częsty bywalec

Tomek napisał(a):
Ta sprawa tylko potwierdza koniecznosc wprowadzenia monitoringu w domach. Z tego co wiem trwaja juz prace nad ustawa :ok:

Ty na powaznie? Wolnoc Tomku, w swoim domku! :D

Kyokushin napisał(a):
Tam gdzie prawo chroni bandytę, nie normalnego człowieka, tam działa Rutkowski.

Brak zgody. Odpowiem co wczesniej pisalem w innym temacie:

partii napisał(a):
Nie nam to oceniac, a tym bardziej ja sadzic. Krzywde wyrzadzila tylko i wylacznie sobie oraz swojej rodzinie, a media jak na sepow przystalo, karmia sie ta tragedia.

Co do Pani Kolendy-Zaleskiej mialem wrazenie, ze prowadzi rozmowe przy wodeczce w swoim domu. :wstyd:

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

Ostatnio edytowano 6 lutego 2012, 06:59 przez partii, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 5 lutego 2012, 20:10 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Pawelos napisał(a):
Jeżyk napisał(a):
jak dla mnie zrobił dobrą robote i ośmieszył tą nieudolną policje. może policja mogłaby wiecej ale procedury itp itd ale mimo wszystko uważam pracę policji za ślamazarną taką od niechcenia.

True story.
Obejrzyjcie kiedys program gliny na tvn turbo. Jak tam tajniaki zatrzymuja dzieciaki po nocy i przeszukania na ulicy im robia. To niby nie jest medialny szum? Jaki ma to sens? Robia sobie dokladnie ten sam PR co Rutkowski.

Stary o jakim ty PR mówisz? Porównujesz bande błaznów z TVN, którzy przeszukują pierwszych z brzegu dziaciaków, do tego co robi Rutkowski? Który poszukuje przestępców, i ma na głowie ważniejsze sprawy niż znalezienie pojary u dzieci z bloków.... Rutkowski odwala kawał dobrej roboty, jest skuteczny, gdyby nie on, Policja do dzisiaj by szukała dziecka...

maly3 napisał(a):
Kyokushin napisał(a):
Tu liczy się skuteczność. Gość jest skuteczny. Tam gdzie prawo chroni bandytę, nie normalnego człowieka, tam działa Rutkowski.

A na jakiej podstwie twierdzisz ze jest skuteczny?Na podstawie sprawy Iwony Wieczorek gdzie tez zrobil sobie reklame,a do dzisisaj nie wiadomo co sie stalo z ta dziewczyna,a moze na podstawie sprawy Olewnika,gdzie tylko wyludzil siano od jego ojca?

Rutkowski nie jest magikiem, tylko detektywem, a to nie oznacza, że musi rozwiazać każdą sprawe. Apropo tej Iwony Wieczorek to sprawe nakręcała w mediach dziana rodzinka... co roku zaginionych jest tysiące osób a akurat polcja skupiła się na wytapetowanej blondynie, która poszła na dyskoteke i nie wróciła... Niech szukają wszystkich a nie tylko dzieci bogaczy....

PostNapisane: 5 lutego 2012, 21:39 
Pierwsze kroki

A tu taka foteczke p Kolendy znalazlem .... :super:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

PostNapisane: 5 lutego 2012, 21:48 
Uzależniony od forum :)

facebook - i wszystko jasne. Fala agresji. Chyba nie wiecie co to jest cywilizacja. W cywilizowanym kraju nie ma linczu i ukamienowania. Jest sąd i wyrok.

PostNapisane: 5 lutego 2012, 23:13 
Zacna persona forum

Moje BMW: e34
Kod silnika: m30b35
Garaż: się rozje....ł po zimie :/
rutkowski wjechał na penerze i sprawa rozwiązana w jednej chwili gdzie stróże prawa mogą tylko sie wku :cenzura: ć że ich objechał jak chłopców :rotfl: :hyhy:

BMW miłością .. szpera radością a spalanie.??? a ch... ze spalaniem :D
moja wisienka zmiany nowe koło malowanko str7 => viewtopic.php?f=6&t=38330&p=1206767#p1206767
Moja Czarna Mamba => viewtopic.php?f=60&t=103928

PostNapisane: 6 lutego 2012, 11:27 
Pierwsze kroki

Moje BMW: 325tds M-Pakiet
Kod silnika: M51D25
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=99242
aktualnie... strona nr 2 :)
Rutkowski jaki był każdy wie, może i brał czynny udział w aferze paliwowej, może i jest showmanem, lanserem. Taki styl człowieka. Ale jest SKUTECZNY. I za to należą mu się gratulacje. A Policja, napewno też nie zrobiła mniej niż w innych tego typu sytuacjach. Tyle, że należy sobie w tym momencie zadać pytanie czy takiej policji chcemy. Albo czasem brutalność, ominięcie prawa i SKUTECZNOŚĆ, albo działania monotonne, podporządkowane pod procedury i co za tym idzie późniejszy efekt. Niedługo dojdzie do tego, że w Polsce Policja będzie robić jako 'informacja' dla turystów, z całym dla tej "firmy" szacunkiem.
W tym przypadku ważny był czas i za to brawa dla Rutkowskiego.

PostNapisane: 6 lutego 2012, 11:35 

Ale jak ACTA miały wprowadzić skuteczność to wszyscy przeciw a jak Rutkowski to wszyscy za... Jak na żaglach - jak powieje to sie przechyla...

PostNapisane: 6 lutego 2012, 11:39 
Pierwsze kroki

Moje BMW: 325tds M-Pakiet
Kod silnika: M51D25
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=99242
aktualnie... strona nr 2 :)
ACTA to trochę inna sprawa, tam prawie nikt z protestujących nie czytał zapisów dotyczących tej umowy :) Co do Rutkowskiego, może i nie zna zasad prowadzenia spraw pod kątem operacyjno-procesowym w związku z czym nie zawsze powinien wypowiadać się na temat działań mundurowych, może i nie zachował podstawowych zasad działania detektywa, którym de facto nie jest, ale przecież znalazł sposób na przyznanie się do prawdy tej... kobiety. Bohaterem nie został, ale skuteczność w działaniu ma i tyle.

PostNapisane: 6 lutego 2012, 12:22 

Nie wierze w to co sie teraz dzieje,prokuratura chce postawic Rutkowskiemu zarzuty,policja idzie w zaparte ze bez niego tez by im sie tak udalo,redaktorka tvn daje wyklady o etyce :szok: Posralo ten narod kompletnie.Moim zdaniem doskonale ja podszedl i dobrze ze to pokazali.Tak jak powiedzial nieudolna policja tyle czasu stracila i cala kasa podatnikow psu w dupe.Wcale bym sie nie zdziwil jak przy tej calej szopce ta laske dostanie zawiasy a Rutkowski wyrok.

PostNapisane: 6 lutego 2012, 12:29 
Zacna persona forum

KotSylwester, rozumiem, że jesteś przeciwko Rutkowskiemu. Ale postaw się na miejscu ojca tej półrocznej Magdy... Czy obchodziło by Cie, że prowadzi on dochodzenie niezgodne z prawem, czy cieszyłbyś się, że doszedł do prawdy?

KotSylwester napisał(a):
facebook - i wszystko jasne. Fala agresji. Chyba nie wiecie co to jest cywilizacja. W cywilizowanym kraju nie ma linczu i ukamienowania. Jest sąd i wyrok.

W dzisiejszych czasach niewiadomo, gdzie jest cywilizacja a gdzie obowiązuje prawo dżungli.
Cytuj:
Katarzynie W. grozi kara od 3 miesięcy do 5 lat pozbawienia wolności.

Dla Ciebie cywilizacja jest tam, gdzie za nieumyśle spowodowanie śmierci jest max 5 lat więzienia, a za zabicie sarny/dzika/jelenia, pobicie, czy posiadanie narkotyków jest do 8 lat więzienia?

Tak OT. Jeżeli rzeczywiście ojcieć dziecka jest niewinny to szkoda chłopa, bo wygląda na normalnego człowieka a nie na żadnego Patola- w odróżnieniu od matki:

http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,1422 ... caid=1ddf5

PostNapisane: 6 lutego 2012, 12:38 

Tomek-E46, ojciec zeznał że odprowadził matkę i się rozstali. Dalej poszła sama i dziecko jej porwali. Skoro dziecko było już martwe to ojciec brał w tym udział, chyba że niezauważył że malutka nie żyje... Brutalne ale... :(

Tomek-E46 napisał(a):
Dla Ciebie cywilizacja jest tam, gdzie za nieumyśle spowodowanie śmierci jest max 5 lat więzienia, a za zabicie sarny/dzika/jelenia, pobicie, czy posiadanie narkotyków jest do 8 lat więzienia?

A ile powinna dostać matka za nieumyślne spowodowanie śmierci dziecka? (pomijając tą matkę a raczej to co dalej zrobiła) A ile Ty za nieumyślne spowodowanie śmierci na drodze. Podkreślam - NIEUMYŚLNE.

Tomek-E46 napisał(a):
Jeżeli rzeczywiście ojcieć dziecka jest niewinny to szkoda chłopa, bo wygląda na normalnego człowieka a nie na żadnego Patola- w odróżnieniu od matki:

Ojciec wampir:
http://www.fakt.pl/Zdjecia-ojca-Madzi-z ... 773,1.html

PostNapisane: 6 lutego 2012, 13:38 
Forumowicz

Moje BMW: Było E36 M52B20
Kod silnika: M52B20
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

O czym Tu w ogóle rozmowa (jeżeli chodzi o materiał z TVN).
Główni "aktorzy":

K. Rutkowski - "W 1981 ukończył Technikum Mechanizacji Rolnictwa w Sochaczewie. Następnie przez kilka lat służył w Milicji Obywatelskiej, w tym czasie należał do warszawskiego oddziału ZOMO...."
..."Współpracował z telewizją TVN przy produkcji programu Detektyw dokumentującego wybrane akcje jego biura[3" itp...

Widać co to za człowiek, :cenzura: olony zomowiec. Dodatkowo wizerunek w studiu jest też dobry. Mocna opalenizna, okular przeciwsłoneczny :D - istny strażnik Teksasu" :rotfl:

M. Sokołowski - policyjny goguś, ch. :cenzura: osiągnął w życiu. Zajmuje się marnym usprawiedliwianiem swoich kolegów z pracy z wszystkiego co możliwe. Jeżeli ktoś mu mówi że coś jest białe (bo jest!) to on stwierdzi że ten pacjent jest chory bo to jest czarne :rotfl:

K. Kolenda-Zaleska. - Dziennikarka wspaniałej w pełni profesjonalnej, rzetelnej, w 100% obiektywnej :rotfl: telewizji "Tusk Vision Network" :)

Generalnie całe towarzystwo jest siebie warte aczkolwiek jakbym miał wybierać już z tej trójki to chyba Rutkowski najbardziej na "+" się wydaje.

PostNapisane: 6 lutego 2012, 13:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
jak mu się coś uda to się chwali o nieudanych akcjach czasami dowiadujemy się "przy okazji"
po co się spinać panowie ;)

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

PostNapisane: 6 lutego 2012, 14:10 
Zacna persona forum

KotSylwester napisał(a):
Tomek-E46, ojciec zeznał że odprowadził matkę i się rozstali. Dalej poszła sama i dziecko jej porwali. Skoro dziecko było już martwe to ojciec brał w tym udział, chyba że niezauważył że malutka nie żyje... Brutalne ale... :(

Ojciec wampir:
http://www.fakt.pl/Zdjecia-ojca-Madzi-z ... 773,1.html

Racja, ale ponoć ojciec nie mieszkał z matką, najnowsza wersja jest taka, że w mieszkaniu wypadło dziecko z rąk matki :)

Co do tego zdjęcia, to każdy ma jakieś inne zainteresowania, dla mnie i dla Ciebie to jest napewno dziwne, dla niego może sport jest dziwny, motoryzacja... chodziło mi o to, że z jego wypowiedzi w TV i badań wszystko wskazywało, że to zwykły szary człowiek. Jak jest naprawde to się okaże niebawem.

KotSylwester napisał(a):
A ile powinna dostać matka za nieumyślne spowodowanie śmierci dziecka? (pomijając tą matkę a raczej to co dalej zrobiła) A ile Ty za nieumyślne spowodowanie śmierci na drodze. Podkreślam - NIEUMYŚLNE.

Jeżeli spowodowała nieumyślnie śmierć, to mogła zadzownić na pogotowie, policje, a nie wynosić zwłoki, tylko o to mi chodziło. Także 5 lat dla takiej osoby to chory wyrok...

PostNapisane: 6 lutego 2012, 16:10 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
MSW analizuje zaangażowanie biura detektywistycznego, w którym udziałowcem jest Krzysztof Rutkowski, w poszukiwaniach półrocznej Madzi z Sosnowca. Sam Rutkowski - jak informuje resort - nie ma licencji detektywa, nie ma więc uprawnień m.in. do zbierania informacji.
Jak poinformował rzecznik komendanta głównego policji Mariusz Sokołowski policja sprawdza, czy ktoś z funkcjonariuszy zaangażowanych w poszukiwania dziewczynki mógł przekazywać Rutkowskiemu informacje .
http://wiadomosci.onet.pl/raporty/tajem ... omosc.html

PostNapisane: 6 lutego 2012, 17:26 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 328
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=97228 Aktualne foty str 5.. ;)
1. Rutkowski: Dla mnie ważne jest to że w tej konkretnej sprawie doprowadził do właściwego rozwiązania. Miał znaleźć sprawcę i ZNALAZŁ. A że nie jest święty, to co z tego. Znajdźcie mi kogoś kto jest.. Liczy się skuteczność a tego mu nie można odmówić.

2. Policja niech się już teraz nie kompromituje w oczach Polaków. Powinni się cieszyć że już nie marzną chodząc po lasach szukając małej Magdy. Więcej kasy zostanie w naszym i tak już biednym Państwie.

3. Zachowania Kolędy-Zalewskiej z TVNu szkoda nawet komentować. Głupia siksa. Jak jej tak matki szkoda to niech idzie jej w celi towarzystwa dotrzymać, będzie jej te krokodyle łzy wycierać.

4. Katarzyna W. oprócz zasłużonego wyroku, to za wprowadzanie wszystkich służb (policji, straży pożarnej itp) w błąd powinna zostać obciążona kosztami tej całej akcji szukania dziecka. Niech spłaca (nawet do końca życia).

TAKIE MOJE ZDANIE..

Moja B-U-M-A.: viewtopic.php?f=6&t=97228
Nowe foty str 5..

PostNapisane: 6 lutego 2012, 18:48 
Zacna persona forum

Policja prosi o pomoc jasnowidza :] który i tak dobrze wskazał miejsce dziecka (powiedział, że dziecko jest w sosnowcu), a sprawę rozwiązał facet bez licencji detektywa. Później przyjął zaproszenie do studia gówna zwanego TVN, gdzie rzecznik KGP nie mając zielonego pojęcia co działo się na miejscu tłumaczy się z działań organów ścigania, a sam program prowadzi nieudolna dziennikarka, która w rozemocjonowany sposób broni kobiety- która zabiła własne dziecko i grozi jej do 5 lat więzienia.... Parodia państwa i prawa.

PostNapisane: 6 lutego 2012, 19:21 
Częsty bywalec

Tomek-E46 napisał(a):
Policja prosi o pomoc jasnowidza :] który i tak dobrze wskazał miejsce dziecka (powiedział, że dziecko jest w sosnowcu), a sprawę rozwiązał facet bez licencji detektywa. Później przyjął zaproszenie do studia gówna zwanego TVN, gdzie rzecznik KGP nie mając zielonego pojęcia co działo się na miejscu tłumaczy się z działań organów ścigania, a sam program prowadzi nieudolna dziennikarka, która w rozemocjonowany sposób broni kobiety- która zabiła własne dziecko i grozi jej do 5 lat więzienia.... Parodia państwa i prawa.

Nie pozostaje mi nic innego niż -----> x2

PostNapisane: 6 lutego 2012, 20:37 

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135656

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=60&t=135795
byłe
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=71866
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... t=piotr320
z tego co można wyczytać to niedługo Rudkowskiego oskarżą o sfingowanie tej całej sprawy.. :wstyd:

człowiek postarał się, aby doprowadzić ja najszybciej sprawę do końca, a teraz będą ciągać go po sądach bo to zrobił nie tak czy tamto.. i to głównie za sprawę tych nieudaczników z policji.. powinni mu jeszcze podziękować, ale oczywiście honor im nie pozwoli, no bo jak by mogli.. :mur: :mur: Wodziła ich ta siksa tyle czasu, wydali przez nią kupę kasy, a oni jej jeszcze bronią... Śmiech na sali..

A za tą zwyrodniałą kobietą nie stoją żadne czynniki łagodzące, przecież była poczytalna, więc dlaczego nie zadzwoniła po pomoc, tylko zrobiła tą całą szopkę..???? Dla mnie wniosek nasuwa się tylko jeden..

powtórzę słowa Tomka, PARODIA PAŃSTWA I PRAWA...!!!!

http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135656

PostNapisane: 6 lutego 2012, 21:19 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 328
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=97228 Aktualne foty str 5.. ;)
piotr320 napisał(a):
wydali przez nią kupę kasy

w woli ścisłości "kupę NASZEJ kasy" :zdegustowany:
piotr320 napisał(a):
z tego co można wyczytać to niedługo Rudkowskiego oskarżą o sfingowanie tej całej sprawy.. :wstyd:

:super: żebyś nie wypowiedział tego w złą godzinę bo tamci idioci są do tego zdolni. :suchy:

Moja B-U-M-A.: viewtopic.php?f=6&t=97228
Nowe foty str 5..

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1