BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 13:11

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 15:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
Co do argumentu "po co kupowac to auto skoro i tak nie mozna wykorzystac w pelni jego potencjalu" to tak mozna napisac o wszystkich autach na tym forum, po co kupowac samochod ktory moze pojechac 250Km/h np ograniczenie predkosci jest do np 50,90,130 :rotfl: jaki z tego wniosek trzeba kupowac maluszki CC i SC wtedy bedziemy mogli w pełni wykorzystac ich potencjal :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 15:38 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
Santino napisał(a):
po co kupowac samochod ktory moze pojechac 250Km/h

no własnie, lepiej kupić taki, który może pojechac ponad 250 km/h, wtedy fotoradar go nie złapie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 15:48 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
Santino Zgadzam sie !! z tobą wszyscy jezdzimy maluchami albo do naszych bmek ceglowke pod pedał gazu zeby nie jechala wiecej niz 130km\h :cisza: :cisza: :P A autko fajniuchnie Moje marzenie chociasz raz w rzyciu przejechac sie takim bolidem ehhh :oczami: piekny piekny !! Ponad 1000KM robi wrazenie i ponad 400KM\H Ciekawe ile w miesiaciu razy jest na stacji :hyhy: :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 15:53 
Zacna persona forum

hardsql napisał(a):
A ten w Veyron to jak to mówią: "Ciężką praca ludzie sie bogaca" tak?
Prawda jest taka ze jeśli nie masz pola naftowego, kopalni złota, brylantów itp to nie ma szans zeby sie dorobic takiej kasy. Twój ojciec musiałby zacząć, a dopiero ty być zbierał śmietanke i kupował super samochody.

Hmmm a co powiesz o Billu Gates`ie najbogatszym do niedawna człowieku świata ? Miał pola naftowe ? Kopalnię diamentów ? Nie bardzo... Wystarczył pomysł, komputer,garaż i tak powstał Microsoft.

Chłopaku widać że przemawia z twoich postów niesmowita zazdrość a do tego niewiedza, tak jak kolega Bax wspomniał po co sobie zamrażać 6mln zł ? Zanim spłaci tego Veyrona zarobi 3xtyle... Bez urazy ale raczej nie zrozumiesz dlaczego ludzie kupują takie samochody.

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 16:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
To sie nazywa zamiłowanie do samochodów sam jak bym mial tyle kasy to bym sobie kupił taka fure ja tam sie ciesze ze mamy jednego Veyronka moze go niedlugo zobacze na wlasne oczka !! :P :P :P

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 16:13 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Nikomu z fachowców od inwestycji nie przyszło do głowy, że jest to też reklama właściciela? Nie wiem czy jest to nowe auto Pana C.,na pewno jednak cos w tym jest jesli na tylu forach jest taka hipoteza, o Panu tym jest głosno, wszyscy o nim mówia, obecność w mediach jest bardzo wazna. Samochód rzuca się w oczy i jego zakup jest komentowany w wielu miejscach.
Moim zdaniem świadczy nie tylko o przedsiebiorczości właściciela, ale też o jego koneserskim wyczuciu smaku. W PL są miejsca gdzie naprawdę można sobie takim autem polatac.
Właściciel na pewno do buraków parkujących pod marketami nie nalezy, nie zrobił sobie blach D0 WACEK i nie pali nim gumy. Fakt, burakow takich jest sporo, ale jeśli dla kogos Volvo XC czy mercedes S nalezy do niesamowicie luksusowych, to niech zejdzie na ziemię, bo takim mysleniem własnie nakręca burakowych właścicieli takich samochodów, którym się wydaje że swiat do nich nalezy i mogą wjeżdżać w supermarket. Auta takie kosztuja tyle co średnie mieszkanie we Wrocławiu, a mieszkań jest tam sporo.
A auto widzialem w sobotę na żywo, niestety kierowcy nie widać - ciemne szyby o mało przejrzystym kształcie.
Nie ma co zazdrościć, tzreba więcej zarabiać ! i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 18:13 
Forumowicz

Moje BMW: E60 530xi
Kod silnika: N53
el Presidente napisał(a):
A auto widzialem w sobotę na żywo, niestety kierowcy nie widać - ciemne szyby o mało przejrzystym kształcie.

Bo autem jeździ pryszczaty pokurcz i robi reklame faktycznemu właścicielowi, przecież nie on sam. :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 18:59 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
co do EFL, to pan Czarnecki sprzedał firmę w rewelacyjnej formie, po to by zainwestować w bankowość od zera rozkręcając nowy biznes, by znów stworzyć rewelacyjnie prosperującą firmę i znów myśleć o jej sprzsedaży dla nowego przedsięwzięcia, ot cały Czarnecki
skoro był już gotów wyłożyć 20 mln dolarów na lot w kosmos jako turysta, to zapewne wyłożenie 2 mln na Veyrona nie było nazbyt odczuwalne dla jego portfela, ale to i tak jego sprawa nie nasza

co do samego Veyrona, to dla mnie żaden produkt grupy VAG nie zasługuje na minimum szacunku

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 19:20 
Przyjaciel forum

Moje BMW: *
Kod silnika: *
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=147922
Kucharz napisał(a):
co do samego Veyrona, to dla mnie żaden produkt grupy VAG nie zasługuje na minimum szacunku

Ja bym nie pogardził... sprzedałbym go po 2 miesiącach zabawy i kupił sobie M5, M6, X5, 760 i po Mini'aku dla znajomych ;p

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 19:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
hardsql napisał(a):
To jest forum publiczne i jesli nie wypowiadam sie w sposób rasistowski to moge powiedziec ze kupowanie takiego auta to głupota. Tak uważam, może za pare lat kiedy doczekamy sie autostrad itp kupowanie takie auta bedzie miało sens, przynajmniej bedziesz mógł wykozystac jego możliwości. Dla mnie to głupota bo to auto nic takiego nie oferuje a to dlatego że:
-jest tak unikatowe i mało rozpoznawalne ze 80% ludzi na ulicy powie że zwykłe sportowe auto, nie beda śwaidomi co to za cudo poniewaz nigdy prawdopodobnie nie słyszeli o tym ze Bugatti wypuściło obecnie jakis nowy model.
-jesli juz miałbym kupowac to wolałbym czerwone Ferrari, wydaje mi sie ze zdecydowasie wiecej osób było by zainteresowane Ferrari
-kosztuje niebotyczną kwote, nie oferując w zamian nic poza osiągami (o gustach sie nie dyskutuje, mi sie nie podoba, Ferrafi sa zdecydowanie ładniejsze)

hehe i to o czym swiadczy??
ze ty bys kupil auto 50% dla auta a 50% dla szpanu bo ferrari lepiej rozpoznawalne i bardziej by ci zazdroscili.

a z kad wiesz ze koles nie jezdzi czesto do niemiec chociazby, a tam jest gdzie pojechac, a nawet na jakis tor moze jezdzi, z kad wiesz, a z wroclawia ma autostrade do niemiec.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 21:52 
GP-T1000 napisał(a):
hardsql napisał(a):
To jest forum publiczne i jesli nie wypowiadam sie w sposób rasistowski to moge powiedziec ze kupowanie takiego auta to głupota. Tak uważam, może za pare lat kiedy doczekamy sie autostrad itp kupowanie takie auta bedzie miało sens, przynajmniej bedziesz mógł wykozystac jego możliwości. Dla mnie to głupota bo to auto nic takiego nie oferuje a to dlatego że:
-jest tak unikatowe i mało rozpoznawalne ze 80% ludzi na ulicy powie że zwykłe sportowe auto, nie beda śwaidomi co to za cudo poniewaz nigdy prawdopodobnie nie słyszeli o tym ze Bugatti wypuściło obecnie jakis nowy model.
-jesli juz miałbym kupowac to wolałbym czerwone Ferrari, wydaje mi sie ze zdecydowasie wiecej osób było by zainteresowane Ferrari
-kosztuje niebotyczną kwote, nie oferując w zamian nic poza osiągami (o gustach sie nie dyskutuje, mi sie nie podoba, Ferrafi sa zdecydowanie ładniejsze)

hehe i to o czym swiadczy??
ze ty bys kupil auto 50% dla auta a 50% dla szpanu bo ferrari lepiej rozpoznawalne i bardziej by ci zazdroscili.

a z kad wiesz ze koles nie jezdzi czesto do niemiec chociazby, a tam jest gdzie pojechac, a nawet na jakis tor moze jezdzi, z kad wiesz, a z wroclawia ma autostrade do niemiec.

Źle mnie zrozumiałes :P
Chodziło mi o to że jakbym juz musiał kupic auto tej klasy to wolałbym Ferrari bo sa poprostu w moim odczuciu ładniejsze, do tego byłoby tańsze, jak wszyscu tu zauwazyliśmy takie auto słuzy tez do tego aby sie pokazac,a ferrari jest bardziej rozpoznawalne wiec do tej funkcji byłoby moim zdaniem lepsze.

Jak juz napisałem takiego auta bym nie kupił bo wolałbym jakiegoś klasyka.

Do MAJSU_WuWuA:
Nie wiem co wszyscy z ta zazdrością, to ze mi sie coś nie podoba i mówie o tym wprost nie znaczy ze jestem o coś zazdrosny. Bill Gates wstrzelił sie w odpowiednim momencie w odpowiedznia dziedzine, to wszytsko do tego miał talent i potrafił to wykozystac. Dorobił sie na czymś na czym sie znał, ale tylko dlatego ze akurat wtedy ta dziedzina dostała kopa i on to w 100% wykozystał.

Jakbys teraz wymyślił silnik na wode, albo jak robic ze zwykiłych smieci domowych benzyne tez w 5 lat mógłbys miec 10 takich Bugatti. Z tymi smieciami to nawet cos takiego polak wymyslił tylko ze jest to dośc mało wydajne i jedynie z plastiku da sie robić :P

Pozatym zanim coś napiszesz to doczytaj całe wypowiedzi bo akurat koledze Bax przyznałem racje w kwesti tego leasingu. Nie znam sie na tym i znam osoby które nie za dobrze na tym wyszły i z tego sa te moje negatywne odczucia.

Santino nie łapmy sie tak za słówka :P
Obecnie Passat TDI wyciaga bez problemu 200 km/h tak jak kazde auto benzynowe z silnikem ok 2,5 litra. Pozatym kazdy moze wsiąśc do Bugatti wcisnąc gaz i sie rozbujac do tych 400 km/h na autostradzie w niemczech. Skoro to taki super sportowiec to jazda na torze musi byc o wiele lepszym doznaniem niz rozpedzianie sie do 400 km/h. Jak juz ktos napisał przydałby sie taki Nurburing żeby sobie poszalec tam. w Polsce toru nie ma autostrady tez brak niestety.

Obawiam sie że własciciel żadko sie może nacieszyc osiagami takiego auta bo jesli stac go na nie, to raczej weekendów wolnych nie ma i musi pilnowac tego całego biznesu aby wszytsko chodziło jak w zegarku.

Wracając do tej zazdrości to sorry jeśli kogos strasznie zabolały moje wypowiedzi. Może rzeczywiście troche za ostro sobie poleciałem. Taki juz jestem ze jak coś mnie drażni to wale prosto z mostu i sie nie patyczkuje. Nie jestem tez o nic zazdrosny bo sam mam swoje cele i nie ma w nich Bugatti czy Ferrari, sa o wiele skromniejsze.

Tytuł:
PostNapisane: 1 września 2007, 01:28 
Forumowicz

Heh ale siara ale nie widzialem tego Buga wczesniej we wro choc mieszkam w nim :wstyd:
Warto wspomniec iż pan czarnecki ma równierz Carrere GT (albo 2 bo widzialem srebrna na imiennych i czarna na zwyklych albo na niemieckich (za szybko sie przemieszczala xD))
Warto wspomnieć również o tym że Leszek Czarnecki ma majątek wg wyceny wprost 4,5mld (teraz juz mniej bo po ostatniej korekcie Pan.Cz stracil 1mld160mln i ogolnie LC spadlo ponizej ceny pierotnej jaka byla liczona do rankingu najbogatszych czyli bodajze (jak sie myle to poprawcie) przed debiutem LC corp na gieldzie) Ale do sedna liczmy nawet ze ma 2miliardy i dopiero kupił sobie samochód stanowiacy okolo jedna 333 jego majatku :rotfl:
To lustruje dopiero jak bogaci ludzie szanują (nie , nie skąpią ) kaske i jak wiele brakuje przecienemu Kowalskiemu do takich ludzi i nie mówie tutaj o kasie lecz o sposobie myślenia Bo jak to kiedyś ktoś mądrze powiedział
Cytuj:
Bogaty ?? Biedny?? - Różni tylko mentalnością

Pozdro ludziska i szczescia w motaniu hajsu zebysmy kiedys mogli sie sprzeczac co lepsze na neidziele z8 czy M1 :rotfl: :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 1 września 2007, 01:39 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
el Presidente napisał(a):
trzeba więcej zarabiać ! i tyle

ot, i tu mamy esencję

Tytuł:
PostNapisane: 3 września 2007, 18:31 
Na popularnym deptaku w moim mieście Łodzi a dokładnie na "piotrkowska street" pod hotelem widziałem Lamborghini Murcielago na Łódzkich blachach.. oczywiście tłum z aparatami zebrał się w 2 minuty. Polacy się lansuja :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 3 września 2007, 18:36 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
yeahman napisał(a):
Na popularnym deptaku w moim mieście Łodzi a dokładnie na "piotrkowska street"

Zrobię OT.
Śmiem rzec że najlepsze balety są w łodzi, własnie na piotrkowskiej, konkrenie PORT WEST.
"We" warszawie takich baletów nie ma.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 4 września 2007, 14:53 
Zacna persona forum

Kucharz napisał(a):
ha ha to dobre było. jak tak dalej pójdzie to Będzie Veyron TDI. a co do tematu to oprócz pieniędzy trzeba mieć gust żeby kupić takie auto. albo po prostu być głupim i kupić to co najdroższe. bo właśnie zwykły bogacz kupiłby Ferrarke albo Porsche a nie Bugatti.

Ostatnio edytowano 4 września 2007, 15:06 przez misssiaq6, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 września 2007, 15:37 
Zacna persona forum

Pułkownik Zuber napisał(a):
yeahman napisał(a):

Zrobię OT.
Śmiem rzec że najlepsze balety są w łodzi, własnie na piotrkowskiej, konkrenie PORT WEST.

Najlepsze ! Nóż pod żeberko w cenie biletu :rotfl:

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 4 września 2007, 17:42 
Pułkownik Zuber napisał(a):
yeahman napisał(a):

Zrobię OT.

Racjia. Pietryna to ogólnie dyskoteka przed restauracjia a za restauracja kolejna dyskoteka. Port West to bardzo fajny klubik. Często można mnie tam spotakć. Są bardzie exkluzywne np Kabaret ale tam trzeba mieć 500 zł w portwelu żeby jakaś cizia się obejżała bo to już najwyższa półka. Na wejściu stoi alfons i on patrzy jak wyglądasz jak nie spodoba mu się fryzura to mówi że dyskoteka zamknięta... Port West jest o tyle fajny że jest bardziej luźna atmosfera. Gorące dwudziestki i te sprawy :D

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1