BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 15:15

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Epidemia tłuszczycy.
PostNapisane: 13 października 2012, 11:38 
Zacna persona forum

Moje BMW: X5 G05 40i
Kod silnika: B58
Zdzira 850I napisał(a):
a dla mnie to bez urazy ale duża częśc osób tutaj pokazuje tylko jak bardzo jest płytka i niekulturalna ja wzorem nie jestem w tych materiach ale bez urazy jakby wszyscy byli chudzi piękni i gładcy to nie byłoby kurde nudno???? jak się Jigi coś nie podoba to nie patrz i tyle a co do charakteru to większość tych pięknych panienek jedyne co umie dobrz4 zrobić to policzyć stan twojego portfela po stosunku i go uszczuplić także daruj chcesz żyć z pieknym intelektualnym szambem to twoja sprawa ja wole kobiete co wygląda jak kobieta a nie ajk facet ma dupe cycki i biodra będe chciał faceta w łóżku to zostane gejem o kości tez sie nie zamierzam obijać także dajcie luz i trochę kultury bo stwierdzenie gruba baby to trochę wg mnie obraźliwe jest

Najmadrzejsza wypowiedz w tym temacie :ok:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 13 października 2012, 11:56 
Częsty bywalec

Moje BMW: e46
Kod silnika: 330cd
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 0#p1412400
Zdzira ma racje :)
Wszyscy nie mogą być idealni, bo wtedy to dopiero by się monotonia zrobiła heh.
Dodam jeszcze, że znam trochę panienek z nadwagą, i ich charakter jest ok, zawsze są pomocne, miłe itp. :) , a te często cudne lale to mają właśnie taki odje.bany charakter heh. Z resztą Zdzira poruszył niezły temat o kasie, nie oszukujmy się, ale każda panna woli mieć pewniejszą przyszłość niż życie z dnia na dzień... taka prawda...

PostNapisane: 13 października 2012, 11:56 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Zdzira 850i nie chciałem urazić Ciebie, czy Twojej kobiety. Jestem gotów pomóc z ułożeniem planu redukcyjnego (dieta + treningi) dla niej i/lub dla Ciebie.

Poza tym to nie rozumiem takiego generalizowania, że jak ładna to głupia/materialistka, a jak brzydka to mądra i wporzo. Chociaż faktem jest, że 90% jak ma 7/10 z wyglądu to już im się załącza tryb księżniczki i mają się za niewiadomo co, a w rzeczywistości zwykle gówna taka warta.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 13 października 2012, 12:05 
Częsty bywalec

jiGsaw napisał(a):
Jestem gotów pomóc z ułożeniem planu redukcyjnego (dieta + treningi) dla niej i/lub dla Ciebie.

ładnie pojechałeś... :wstyd:
Nie rozumiesz, że może komuś to nie przeszkadza?

PostNapisane: 13 października 2012, 12:25 
Przyjaciel forum

Jak może komuś nie przeszkadzać, że jest opasłym, spoconym knurem, obciążeniem dla społeczeństwa (koszty leczenia chorób itp.), ma zatłuszczone organy wewnętrzne, zadyszkę po wejściu na pierwsze piętro i umrze w wieku 50 lat na chorobę powiązaną z układem krążenia? Nie piszę tego oczywiście o nikim z Was, tylko ogólnie.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 13 października 2012, 12:34 
Częsty bywalec

Ale może tu nie chodzi, aż o taką otyłość, ale o jakąś nadwagę/niedużą nadwagę? :)
Osobiście znam parę przypadków, w których facet to "szczupły patyk", a jego wybranka musi mieć okrągłości. Kwestia gustu. Nie mówię tu o skrajnościach, typu jak tu zmieścić się w drzwiach... :rotfl:

PostNapisane: 13 października 2012, 12:38 
Uzależniony od forum :)

Kod silnika: BCY+
ku.rwa my tu nie mowimy o dupeczkach, cycuszkach i łydeczkach jak w drewnie rzeźbione. Zdrowy rozsądek? Znacie to pojęcie? Widze, że nie wszyscy. Wystarczy myśleć głową, a nie brzuchem i problem znika. Na siłownie od ponad roku przychodzi gość ~35 lat. W zeszłą zime przyszedł pierwszy raz taki zalany, że nie mógł butów wiązać. Na poczatku rowerek, później steper. 3x w tygodniu w dwóch bluzach, 2 litry wody, jak sam wspomniał Lekka dieta, nie żadne katowanie się. Dzis efekt pięknie. Nie wiem ile kilo w dół, ale wygląda jak człowiek, a nie waleń. I kondycja jest, zaczął wyglądać. Sprawdza sie zasada, że do utrzymania sie w dobrej formie wystarczy zdrowy rozsądek, troche myślenia i patrzenia na to co i ile sie je. Ruch czysto rekreacyjny, rowerek, spacerek i już jest in progres........

senor, wątek nie jest o lekiej nadwadze, gdzie po prostu pod skórą jest troche tłuszczu. Mowa tu o tych co sie chodnik pod nimi ugina. Ktoś kto ma 170cm wzrost nic nie robi, waży 120kg, nie jest dla mnie zdrowy psychicznie skoro nie widzi swojego problemu. Niestety sporo takich fast foodowych konduktorów razi arogancja i mniemaniem o sobie.

PostNapisane: 13 października 2012, 12:59 
Częsty bywalec

Moje BMW: e46Ci SOLD!
Kod silnika: M43TU B19
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Do 30% jest jeszcze okej, ale powyżej? Nie wyobrażam sobie jak komuś może nie przeszkazdać to, że kuśki nie widzi nie mówiąc o wiązaniu butów, dla własnego zdrowia i samopoczucia. Przecież takie życie musi być udręką. Ale tak jak wyżej baby wolą wpieprzać kartonowy chleb (i to głównie na pokaz, wiem jak to u mnie na uczelni wygląda) niż ruszyć dupę 3 razy w tygodniu na godzinę, tak symbolicznie.

PostNapisane: 13 października 2012, 13:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
Jigi a czemu odniosles to do mnie i mojej partnerki??? Bo nie kumam nie można zachowywac się po prostu normalnie z kultura bo o jak widze twoje posty o otłuszczeniu to bez urazy zawsze miałem Cię za gościa w porzadku a teraz zalatujes zmi stwierdzeniem: Cham ze wsi wyjdzie wies z chama nigdy. Bez urazy Ty zaczałeś :) I skońćz pisac o tym kto kiedy umrze i na czyj koszt bo ja do twojego portfela nie zaglądam.

PostNapisane: 13 października 2012, 13:35 

Tomek-E46 napisał(a):
Gumiś napisał(a):

"Pierdolenie o szopenie"

Ja zawsze byłem chudzina jak na swój wzrost. Gdzieś ~18 roku życia się to zaczęło zmieniać.

Obecnie mam ~110kg - nadwaga - zapewne tak, ale o otyłości to bym nie mówił.

I dziś masz zapewne [cenzura] rzeźbe jak do 18 roku zycia... sprawdź sobie jaki masz procent tłuszczu a później pisz teksty typu pierdolenie o szopenie http://www.hussmanfitness.org/caliper.htm

W wieku 18 lat miałem 191cm i 75kg wagi, dzis mam 191cm i 91-93 wagi i dalej 6-pak na brzuchu- i tak widze po swojej sylwetce że przybyło tłuszczu, niewiele ale zawsze jakiś % jest...

Suprailiac

Co to?

PostNapisane: 13 października 2012, 13:38 
Zacna persona forum

Zdzira 850I, Chyba nie rozumiesz o co chodzi jiGowi.. Normalna rozmowa dlaczego sploczeństwo wygląda coraz gorzej, a ty wyskakujesz z tekstem o byciu chamem.
Niestety prawda boli, ale to nie znaczy że trzeba bić zadem, tylko wziąć się za siebie. To nie jest takie trudne.
Ja przy wzroście 173cm miałem 83 kilko wagi. A teraz jest 70 kilo i uwierz nie ma co porównywać inne życie.
Skorzystaj (jeśli faktycznie potrzebujecie) z oferty jiGsawa :)

PostNapisane: 13 października 2012, 13:42 

Septua napisał(a):
Zdzira 850I, Chyba nie rozumiesz o co chodzi jiGowi.. Normalna rozmowa dlaczego sploczeństwo wygląda coraz gorzej, a ty wyskakujesz z tekstem o byciu chamem.
Niestety prawda boli, ale to nie znaczy że trzeba bić zadem, tylko wziąć się za siebie. To nie jest takie trudne.
Ja przy wzroście 173cm miałem 83 kilko wagi. A teraz jest 70 kilo i uwierz nie ma co porównywać inne życie.
Skorzystaj (jeśli faktycznie potrzebujecie) z oferty jiGsawa :)

Troche jest tak, że nie chęć do podjęcia wyzwania pokazuje naszą słabośc ;) Nikt mi nie wmówi, ze woli być miśkiem niż dobrze zbudowaną osobą.

PostNapisane: 13 października 2012, 13:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Benyy, tu masz dobrze pokazane
http://translate.google.pl/translate?u= ... =&ie=UTF-8

PostNapisane: 13 października 2012, 13:45 
Przyjaciel forum

Zdzira850i, a ja nie rozumiem czemu czujesz się atakowany? Bez względu na to, czy masz lub macie problem omawiany w temacie (nie interesuje mnie to, sam zacząłeś o tym wspominać półsłowem) to uważasz, że wartości przekazywane w temacie są złe? Dlaczego?

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 13 października 2012, 15:05 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
dzięki nie potrzebuję na 194cm mam 94kg także nie potrzebuję :) po prostu uraża mnie poziom i nazywanie w ten sposób innych ludzi tylko dlatego, że wyglądają inaczej bo co innego napisać, że ktoś jest otyły a co innengo użyć słów jak jigi. Także kończe wypowiedzi wspomnainego problemu nie mam ale jak pisałem swój poziom mam i nie zamierzma go sobie obniżać bo tutaj wykazuje sporo osób poziom gimnazjalisty oceniającego wszystko oczami a jest jeszcze rozum i to on powienien rządzić dydkiem a widze, że u co poniektórych jest na odwrót.

PostNapisane: 13 października 2012, 15:36 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Zdzira, poza literkami na klawiaturze masz również przecinki i kropki. Pisz proszę, nie wiem jak to nazwać, hm 'wyraźniej' bo źle to się czyta.

Nikt nie każe nikomu nic, ale po imieniu rzeczy warto nazywać, bo inaczej panienka mająca 160cm, 40 w łapie i 90 w pasie powie że ona jest jaka jest i akceptuje siebie. Spoko, ale nie jest to normalne i zwyczajnie jest gruba. Sytuacja się zmienia jak ktoś jest chory i z tego powodu wygląda tak a nie inaczej - te osoby mają kiepsko i nie jest to w żadnym wypadku śmieszne.

Ale jak ktoś jest zdrowy i się upasł to nie ma co się oszukiwać - o tych przypadkach mówimy - panna zamiast się za siebie wziąć chodzi i marudzi podjadając bigmaki.

PostNapisane: 13 października 2012, 15:38 
Przyjaciel forum

Zdzira 850I napisał(a):
tutaj wykazuje sporo osób poziom gimnazjalisty oceniającego wszystko oczami

:ok:

Tak jak wcześniej pisałem,trochę przesadzasz z tymi określeniami jiGsaw.
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
Ja np. pod koniec szkoły średniej przy niedużym wzroście (176 cm) ważyłem jakieś 60-62 kg,ale taki był tryb życia,codziennie kilka km rowerem,nieregularne odżywianie.
Skończyłem szkołę,kupiłem auto,rower poszedł w kąt.
Zacząłem pracę,większość czasu tryba siedzący,oprócz sezonu,czyli lata i w ciągu dwóch lat przytyłem praktycznie 30 kg :przestraszony:
Mój najwyższy wynik to 91 kg,ale powiedziałem sobie dość,a że była to zima,czyli ograniczone pole manewru co do ruchu,to przez miesiąc starałem się mniej jeść,wieczorami praktycznie zero podjadania jakichś czipsów,czy coś w tym stylu.
Do tego rowerek stacjonarny wieczorami po 10-20 km i nie pamiętam dokładnie,ale chyba 1-1,5 miesiąca i na wadze 10 kg mniej :D
Teraz staram się utrzymywać wagę w okolicach 80 kg,raz jest troszkę mniej,raz trochę więcej.
Ale,żeby nie było,że bardzo odchodzę od tematu to przyznam,że prędzej zwrócę uwagę na kobietę,która wygląda rzeczywiście jak kobieta,a nie jak wieszak,który strach dotknąć,żeby czegoś nie połamać :rotfl:
Wiadomo też,że co za dużo to nie zdrowo,trzeba znaleźć po prostu złoty środek,swój złoty środek,a to,że komuś coś się może nie podobać to już jego problem :]

PostNapisane: 13 października 2012, 18:11 
Zacna persona forum

Garaż: było 320d Touring 2004r.
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=72312
Główną rolę w utrzymywaniu poprawnej wagi mają nawyki żywieniowe - świadomość tego co się spożywa i w jakich ilościach, samokontrola...jeśli dodamy do tego jakieś formy aktywności fizycznej to już będzie bajka. :ok:

Wiele ludzi podjada sobie po prostu z nudów, a nie z głodu - siedząc przed TV, kompem.

PostNapisane: 13 października 2012, 18:31 
Forumowicz

Moje BMW: E36
Kod silnika: m42b18
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=132866
Przeczytałem cały temat i popieram zdanie Jig'a, gdyż chyba go rozumiem- nie to co spora część wypowiiadających się tutaj.

Wg. mnie problem leży w głowach i myśleniu, nie wiem jak to nazwać, stereotypami(?), moda(?).
Laski, które są grubsze, tłumaczą się i wręcz wpajają wszystkim dookoła, że kobieta musi mieć krągłości(fałdy tłuszczy na bokach brzucha i cellulit na nogach- FUJ!). Tyczy się to również facetów, którzy są "skinny-fat"( czyli zamiast kości, ości i umięśnieniem przypominają gimnazjalistę, a jak ściągną koszulkę to słonina na brzuchu i ginekomastia), twierdzą oni, że nie są otyli, ponieważ patrzą TYLKO na wagę, jakby nie mieli lustra w domu.
Zauważyłem również, że ludzie myślą typowymi stereotypami... przykłady:
Siłownia? :przestraszony: -przecież tam są same ćpuny, Sebki dresiarze i łyse tępe osiłki :wstyd:
Fitness? :szok: -pajacowanie :rotfl:
Rower? :zdziwko: -ukradną :zakrecony:
Bieganie? :orany: -po co? można się przeziębić :mur:
Oraz co najgorsze- nierozumienie słowa DIETA! Przecież polska mentalność mówi, że jest ,,śniadanie, obiad i kolacja", a jedzenie pomiędzy świństw jest równie "dobre" co te 3 posiłki :kwasny: Głównym problemem w diecie Polaków jest za mało białka i zdrowych tłuszczy w niej. Niestety, za pełnowartościowy posiłek uważa się kanapki z dżemem, bądź jakąś nutellą :kwasny:

Co do dziewczyn to również się mówi, że Kobieta zrobi absolutnie WSZYSTKO, żeby schudnąć, oprócz trzymania się diety i ćwiczeń...
Aaa, kolejny fakt, dla większości Polaków schudnąć, znaczy zmniejszyć swoją wagę, najczęściej poprzez nicniejedzenie- katabolizm :zakrecony:

Tak :ok: :
Obrazek

Nie :dobani: :
Obrazek

PostNapisane: 13 października 2012, 18:43 

Moje BMW: E39 @ e46 @ e36
Kod silnika: m52b20 @ m43b16
Jak dla mnie, dyskusja dziwna... Zaczynam się czuć jak w podstawówce kiedy inni wytykają kogoś naturę.
Może od razu powstanie temat o (zapożyczam społecznościowe wyrażenia...) chamskich wrednych rudzielcach :dobani:

Mi osobiście w życiu w żaden sposób nie przeszkadzają ludzie o bardziej kształtnych liniach tali, dla mnie to wo gule paranoja aby czepiać się takich tematów. Przecież to jest każdego indywidualna sprawa co robi w swoim życiu... :wstyd:

Moja e39
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=93561

Moja 19letnia e36 (niestety aktualnie już była)
viewtopic.php?f=6&t=104802&p=1262357#p1262357

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1