el Presidente napisał(a):
Komentujesz bo się nudzisz w niedzielę?
Ja zgodzę się z Kadenem. A Ty potwierdzasz tylko moją tezę jak hermetyczne i zadufane w sobie jest niekiedy środowisko motocyklistów. Przeszkadza Ci nawet że młody łepek ma fajną maszynę.
dla mnie suzuki gsxr1000 k2 nie jest fajna maszyna, k5 tak ale nie k2 jedna z dupniejszych tysiaczek, nawet kawa go wyprzedzala w owych latach, gowno mnie obchodzi czym jezdzi, wiek mnie obchodzi posrednio, najbardziej interesuje mnie jak pisze i co pisze, czym sie podnieca,
co do srodowiska to widac nie masz pojecia: wiec po co sie wypowiadasz?
ze cos ci sie wydaje? zle ci sie wydaje, czytam gosia 'motocykliste' na forum gdzie prawie wszyscy nie maja nic wspolnego z motocyklizmem, jedyny kontakt to piata woda po kisielu... albo ze widzieli na skrzyzowaniu, albo pisza ze liczy sie adrenalina, dla mnie to dekle co tak pisza, nie wiedza a sami sobie przytakuja.... tak jak kot sylwester, g..no wie i sie madrzy
jedno tylko chce zeby uważał ten 'pelnoletni dzieciak' na siebie, wy mnie nie obchodzicie i jak to odbieracie. znam sie na motocyklach, zyje tym na co dzień
jedyne co obchodzi dekli co podchodzą do motocykli to : 'ile ma na szafie?'
jedyne pytanie co podrafia zadac to : 'ile wyciaga?'
itp mozna tego mnozyc debilizm tych gapiów, i niby znawcow ala kot,
gadanie o linkach na szyi adrenalinie itp... zygac sie chce
kazdy co potrafi dodac o motocyklach, te cytaty: znam na pamiec
odrazu widac ze nie ma nic wspolnego, powiela jakies durnoty
ustancie z boku i posluchajcie tego wszystkiego na chlodno... z boku.... to sie tyczy tych inteligetniejszych, dawca... byliscie w grecji? wloszech? ile tam jest motocyklistow..
przepraszam w waszym mniemaniu dawcow.. hehe
dyskusja daleko odbiega od merytorycznej dostatecznosci, ale nie o to chodzi, upomnialem chlopaka , zwrocilem uwage, ja wiem dalczego wy nie musicie, bo 4 kola to nie 2... i to nie jest rower, zaliczyliscie glebe na rowerze,- bolalo co? wysypcie sie na motocyklu....
co do motocykla , nie zazdroszcze mu, ja mam gsx1300r hayabuse seryjnie sewgo czasu produkowany najszybszy moto swiata, aktualnie ponad 190KM przenoszony na powierzchni rownej badz mniejszej od pudelka od zapalek, ale wy to porownujecie z rowerami i samochodami... hehe
nie bede pisal wiecej bo przeciez nie jest teraz niedziela... panie preZidencie.
wiec zdrowka zycze, i rozsadku, i skoro umieczie pisac, również co poniektórzy czytać to jeszcze myslcie samodzielnie. również o szeroko pojetym motocyklizmie
ps. mowiac na żywo przy mnie i o mnie słowo 'dawca' dostalibyście odemnie po ryju
bo jest to niewiarygodnie obrazliwie.
ps nie 'dawcy organow' a 'dawcy orgazmow' to do kolejnego mikro ynteligenta