ja jestem za powstaniem klubu. Wiadomo poczštki sš trudne. moim zdaniem im wczeĹniej tym lepiej (pomału dojdziemy do sukcesu) lepiej wczesniej miec to co trudne za sobš (wlasnie jak dopiero wszystko jest ,,mlode" - trudniej byloby ogarnac jak na forum byloby ok. 50 tys osob z calego swiata

. Ja uwazam, ze powinien powstac. Wszytsko zwiazane z organizacja.
Ci co nie moga zawsze byc na spotkach, mieszkaja.... mozna byc czlonkiem klubu i go reprezentowac w swoim regionie.
KotSylwester napisał(a):
Ja myślę że warto, może wreszcie stworzymy super udany klub, z którego możemy być dumni, taki klub że jak masz naklejkę BMW SPORT, to wiesz że to jest klub na poziomie, że nikt Ci nie zarzuci że jeden z taką naklejką panie to gume palił nam na CPN-ie itp itd, a drugi to jakis łysy dresiarz z kajdanem, co na szerokim łokciu pod dyskoteki podjeżdza.. JESTEM ZA!
Ale bardzo ważny będzie dobry regulamin przyjęć do klubu.
Wszystko ustali regulamin i władze klubu.
By ograniczyć to co by ewentualnie osmieszyło klub wprowadzić pewne kryteria w kwestii przyjęcia.
np:
- po jakimĹ czasie np: po pół roku - (by wyeliminowac to ze ktos sobie w weekend popisze a potem znika),
- po przeczytaniu tego co ktoĹ pisze,
- po spisaniu danych osobowych (wczesniejszym zweryfikowaniu - policja itp.)
- po jakimĹ zatwierdzeniu przez władze lub większoĹciš
- można by było też karać za jakieĹ wybryki lub pisanie głupot lub.....dlatego przystapieniw do klubu to jedno ale naklejka klubowa (ta sama co jest? czy czyms sie wyróżni????) to drugie
powinna byc dawana ,,jak medal" -nie od razu, i nie kazdemu
by sie potem nie wstydzić - że jakiĹ burak zachwuje się jak się zachowuje i jezdzi z naszym klubem
a potem teksty ,,widzisz synku, tak jest w tych klubach"
klub powinien miec swojš konkretnš nazwę (+logo, tarcz, okrag itp) - możemy jš ustalić przed założeniem klubu
(rozmawiałem kiedyĹ na ten temat z Labradorem) Ja nic nie mam do
www.bmw-sport.pl
ale powinnismy miec nazwe konkretnš i czytelnš
Polski Klub MiłoĹników BMW
lub Klub MiłoĹników BMW POLSKA
jakkolwiek -
nie patrzcie na BKP - to nie jest monopol!!!!!!!!!!
w innych krajach sa 2 lub trzy nie chodzi o regionalne ale o panstwowe
kto powiedzial ze np BKP bedzie lepszy od BKP2 (czy Klub Milosnikow BMW Polska)
Ja Ĺmię twierdzić, że bedzimy najlepsi, lepsi niz BKP. Będziemy znani na calym Ĺwiecie

wszytsko kwestia organizacji
na poczatku ustalic sklad, wybrac ludzi z nas, ktorzy mogli, chcieliby tworzyć trzon.
Proponuje wpisać temat i kazdy niech napisze kogo widziałby we władzach. (nie tylko jedna osobe, mozna wpisac kilka) potem zrobic jakeis zestawienie - z tych cieszacych sie najwieksza popularnosci wybrac tych ktorzy zechca w to sie ,,bawic"