BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 22:54

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona

Czy Polska wyjdzie z grupy?
Ankieta wygasła 12 czerwca 2008, 19:23
TAK 40%  40%  [ 4 ]
NIE 60%  60%  [ 6 ]
NIE WIEM 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 10
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 czerwca 2008, 22:15 
Forumowicz

Rafał525 napisał(a):
Ogólnie rzecz biorąc to źle nie grali, pierwsza bramka moim zdaniem ze spalonego a druga no to każdy widział co Golański zrobił.

ja sie zajebiscie z Toba nie zgodze. 1sza polowa to totalny piach. niemcy wchodzili w nasza obrone jak w maslo, mogli nam wcisnac z 4 gole. nie istnielismy prawie. W 2 polowie dzieki Rogerowi wygladalo to lepiej, ale i tak widac bylo roznice klas.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 8 czerwca 2008, 22:42 
Z tego co słyszałem to Podolski pisał do PZPN że chce grac dla PL. Wiec to nie jego wina że gra dla Niemiec, tylko PZPN który stwierdził że mamy super piłkarzy i Podolski nie jest nam potrzebny. Poza tym nie okazywał radości, zrobił to co do niego należało, pamiętajmy że takie imprezy to najlepsze miejsce na zaprezentowanie swoich możliwości.

Tytuł:
PostNapisane: 8 czerwca 2008, 22:52 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
było pięknie

jestem dumny z gry polskiej reprezentacji

Ale co? Jak zwykle pojechali i dostali.Wybacz ale nie wiem z czego być tu dumnym.Że się kręcili po boisku jak smród po gaciach? To jakieś nieporozumienie.

Tytuł:
PostNapisane: 8 czerwca 2008, 22:54 
Częsty bywalec

Grali jak grali, szału nie było ale moim zdaniem pierwszy gol ze spalonego. Co do Podolskiego to ładnie i po polsku dał wywiad po meczu :) Aaa i jeszcze jedno...Tomasz "Ekspert" Hajto dający wskazówki i mówiący jak powinni grać :znudzony:

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 01:15 
tragedii wielkiej nie było, można było to przewidzieć :)

Wkurza mnie tylko nagłaśnianie tej sprawy, "WIELKIE NADZIEJE" pokładane itd.

ale najbardziej, to zachowanie polskich kibiców, przynajmniej niektórych. słysząc krzyki "szwaby do gazu" wydzierane po ileś tam razy pod rząd sprawiają, że nie bardzo jestem dumny z bycia Polakiem :zdegustowany:

żałosne :dobani: nachlać się rozwodnionym browarem i tak się wydzierać...

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 05:40 
Forumowicz

..::CZARNY::.. napisał(a):

Wkurza mnie tylko nagłaśnianie tej sprawy, "WIELKIE NADZIEJE" pokładane itd.

wielkie nadzieje to mieli co co kupili po 10 tv w mediach :D... i jak teraz wygladaja z tymi tv? :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 06:14 
Pierwsze kroki

było do przewidzenia. osobiscie obstawilem wlasnie taki wynik :hyhy: . dopuki nie zmieni sie szkolenie naszej mlodziezy to zawsze bedziemy dwie klasy gorsi od czolówki europejskiej. co do wczorajszego meczu to zurawski natychmiast do domu-nic nie prezentuje. smolarek slabo,krzynek slabo. w ogole I-sza polowa do niczego. mogli od razu wyjsc z rogerem to moze by to inaczej wygladalo.

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 07:06 
Zacna persona forum

pewnie po zejśćiu do szatni musiało im serce pękać ze nie spełnili oczekiwań ,ale widzę ze jeszcze ludzie nie pośćiągali chorągiewek z samochodów :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 08:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 08&start=0
Cytuj:
ale widzę ze jeszcze ludzie nie pośćiągali chorągiewek z samochodów

jasne że nie pościągali, bo porażka z niemcami to nie koniec gry w Euro!

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 08:57 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 Coupe
Kod silnika: m52b20
robsonjk napisał(a):
mogli od razu wyjsc z rogerem
jak dle mnie ten cały roger tez nic nadzwyczjengo nie pokazał. wogóle jakies dziwne zmiany przeprowadził leo: ale on wie co robi(mam nadzieje)
..::CZARNY::.. napisał(a):
żałosne :dobani: nachlać się rozwodnionym browarem i tak się wydzierać...
teoretycznie tak lae niemcy tez nie byli zbyt mili dal polakow z tego co słyszałem. (nie wiem czemu ale ja nie przepadam za niemcami chociaz samochody maja super)
a co do podolskiego słyszeliscie co komentator mowieł ze on strał sie o gre w naszej reprezentacji tylko nie został przyjety!

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 09:06 
Forumowicz

Moje BMW: E65 730i
rdk napisał(a):
a co do podolskiego słyszeliscie co komentator mowieł ze on strał sie o gre w naszej reprezentacji tylko nie został przyjety!

Niestety taka prawda. Starał się a MY mu odmówiliśmy... Niemcy dali paszport i teraz gra dla wroga.... :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 09:21 
Zacna persona forum

Moje BMW: E92
rdk napisał(a):
wogóle jakies dziwne zmiany przeprowadził leo: ale on wie co robi(mam nadzieje)

- leo why?
- for money!

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 09:50 
Forumowicz

CiOoS napisał(a):
Cytuj:
było pięknie

jestem dumny z gry polskiej reprezentacji

Ale co? Jak zwykle pojechali i dostali.Wybacz ale nie wiem z czego być tu dumnym.Że się kręcili po boisku jak smród po gaciach? To jakieś nieporozumienie.

dokladnie. nasza gra to było nieporozumienie. Nie kumam opinii, gdzie ludzie mówią, że zagraliśmy dobrze. Wogóle jak my mogliśmy myśleć o strzelaniu goli, gdzie graliśmy 1 napastnikiem (Smolarkiem). Aż żal za dupę ściskał, jak on był sam z przodu a wokoło czterech Niemców.

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 10:19 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 Coupe
Kod silnika: m52b20
emzet napisał(a):
dokladnie. nasza gra to było nieporozumienie
tez sie z tym zgadzam wogóle sie nam nie kleiła gra. no moze w pierwszych kilku min, ale dajel to juz tylko oczekiwanie na kolejnego gola. Były jakies tam akcje ale tylko z kilku mogło cos wyniknac.

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 10:23 
Częsty bywalec

emzet napisał(a):
dokladnie. nasza gra to było nieporozumienie. Nie kumam opinii, gdzie ludzie mówią, że zagraliśmy dobrze. Wogóle jak my mogliśmy myśleć o strzelaniu goli, gdzie graliśmy 1 napastnikiem (Smolarkiem). Aż żal za dupę ściskał, jak on był sam z przodu a wokoło czterech Niemców.

wreszcie ktoś zauważył błąd Leona - to ustawienie to wg. mnie była katastrofa .. No i nie mówiąc juz o wpuszczeniu żurawskiego - facet 'skończył' się z 2 lata temu a oni dalej go pchają na takie imprezy ... ale czego sie nie robi FOR MONEY :rotfl:

e30 kiler 3xx

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 10:41 
Podolski to ........

Moge dostac za to ostrzezenie ale chociaz ku chwale ojczyzny ! O!

Dwie dychy przez zdrajce przegralam :kwasny: Bo postawilam 2:1 na niemcow, ale w glebi duszy chcialam zeby polacy wygrali. A tu 'polak' nam dwie bramy strzelil.

p.s. Kocham Cie Dzikus, ale p;o co 'wypikales'?! :D
Niech mi odda moje dwie ostatnie dychy z portfela menda glupia!!!

Wedlug mnie nie grali najgorzej, wiecej spodziewalam sie po Zurawskim, ale np Ebi sie staral jak mogl. Wielka presja na nich byla, pomyslcie ze na was spada nadzieja 40mln polakow :niepewny: ...
Ja tam na niemcow nie narzekam, daja mi zarabiac, ale dzis to ich jade jak psow za wczoraj ! Chyba zadnych klientow nie bede miec zaraz w pracy :kwasny:
...Nie mowiac o dwoch dychach...
Nasi nie dali dupy, dupy dal Podolski . Nie dosc ze szwaby tylu rodakow mu zagazowali to on nam teraz dwei bramy strzela?! O nieeee.... to wymaga krwi! :kwasny:

Ostatnio edytowano 9 czerwca 2008, 10:43 przez MadziaWU, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 10:57 
Forumowicz

MadziaWU napisał(a):
Podolski to ........

Moge dostac za to ostrzezenie ale chociaz ku chwale ojczyzny ! O!

Dwie dychy przez zdrajce przegralam :kwasny: Bo postawilam 2:1 na niemcow, ale w glebi duszy chcialam zeby polacy wygrali. A tu 'polak' nam dwie bramy strzelil.

Jaki zdrajca?! on sam sie prosil do polskiej kadry, ale go nie chcielismy, wiec o czym mowisz?! Besides, jak dla mnie Podolski jest bardzo fajny:
1. po zadnej z bramek sie nie cieszyl, a niewielu pilkarzy potrafiloby sie tak zachowac po strzeleniu 2 goli swojej bylej ojczyznie.
2. nigdy nie odmawia wywiadu po polsku(nie jak Klose), na kazdym kroku podkresla Polskosc
3. nie wiem czy widzialas, ale wczoraj po meczu jako jedyny wymienial sie koszulkami z Polakami

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 11:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: M43B16
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=53724
MadziaWU, jak Podolski chciał grać w Polskiej reprezentacji to matoły Go nie chcieli... rozpatrują jego podanie ... może na EURO 2016 zdążą rozpatrzyć... :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly:

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 11:04 
Forumowicz

elebele napisał(a):
wreszcie ktoś zauważył błąd Leona - to ustawienie to wg. mnie była katastrofa

Dokladnie. bardziej defensywnie wyjsc nie moglismy.

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2008, 11:05 
Widzialam ale

'FOR MONEY'

na mnie nie dziala!

Grac sobie moze u szwabow na codzien dla dobrej, stalej pensji ale z honoru i moralnosci powinien odmowic gry w reprezentacji!

To ze wywiadu udzielil czy koszulka spocona sie wymienil to mam w dupie, dla mnie to nie fajne co robi juz nie mowiac ze stracilam pieniadze :kwasny: A do wygrania bylo kilka stowek..

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1