BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 9 czerwca 2025, 20:13

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2009, 12:32 
Forumowicz

Z tej zaistniałej sytuacji wynika że żydy mają się tu za panów, żyd zaatakował grupę polaków, oni zostali zatrzymani, jemu udzielono pomocy w szpitalu i to wszystko w naszym pięknym kraju :mur: Brawo dla anarchistów i lewicowców,więcej tolerancji, :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2009, 12:40 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Z tego co ja widze na materiale to koleś chciał ściągnąć ten durny transparent ale wywiązała się jakaś mała szarpanina (jeden na czterech). Lewactwo i tak należy tępić więć powinni im jeszcze poza kamerą spuścić łomot blondynami.

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2009, 20:40 
Forumowy terrorysta

Skandalem jest to, że zydostwo podniosło w Polsce rękę na Polaków. W konsekwencji policja zatrzymała Polaków, a nie tego zyda czyli zydoskie lobby działa.

Nie tak dawno Mel Gibson wyraził swoją opinie o zydach: ,,Pie... Żydzi, to przez nich wybuchają wszystkie wojny na świecie!" i przestał dostawać propozycje filmowe z Hollywood, bo w Hollywood rządzi żydostwo.

Najlepiej opisał żydostwo Julian Tuwim, ktory znał tą patologie, bo sam był żydem:

JULIAN TUWIM: ŻYDZI

Czarni, chytrzy, brodaci,
Z obłąkanymi oczyma,
W których jest wieczny lęk,
W których jest wieków spuścizna,
Ludzie,
Którzy nie wiedzą, co znaczy ojczyzna,
Bo żyją wszędy,
Tragiczni, nerwowi ludzie,
Przybłędy.

Szwargocą, wiecznie szwargocą
Wymachując długimi rękoma,
Opowiadają sobie jakieś trwożne rzeczy
I uśmiechają się chytrze,
Tajnie posiedli najskrytsze
Z miliarda czarnych, pokracznych literek
Ci chorzy obłąkańcy,
Wybrany Ród człowieczy!
Pomazańcy!

Pogładzą mokre brody
I znowu radzą, radzą...
- Tego na bok odprowadzą,
Tego wołają na stronę,
Trzęsą się... oczy strwożone
Rzucą szybko przed siebie,
Czy ktoś nie słyszy...

Wieki wyryły im na twarzach
Bolesny grymas cierpienia,
Bo noszą w duszy wspomnienia
O murach Jerozolimy,
O jakimś czarnym pogrzebie,
O rykach na cmentarzach...

...Jakaś szatańska Msza,
Jakieś ukryte zbrodnie
(...pod oknami... w piątki... przechodnie...
Goje... zajrzą do okien... Sza! Sza-a-a!)
[/b]

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2009, 21:00 
Zacna persona forum

Moje BMW: e30,e36
Kod silnika: m40,m41,m43,m62
renoraines napisał(a):
Skandalem jest to, że zydostwo podniosło w Polsce rękę na Polaków.

[/i][/b]

Kolega ostro pojechał

Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2009, 22:30 
Forumowicz

qqiz napisał(a):
Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać :zdziwko:

Płakał będziesz jak żyd cię uderzy na ulicy i pójdziesz za to do pierdla :przestraszony:

Tytuł:
PostNapisane: 16 stycznia 2009, 22:52 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
renoraines napisał(a):

Dokładnie.

Typer EURO 2016 - I miejsce

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 00:22 
Zacna persona forum

bialy napisał(a):
renoraines napisał(a):

Dokładnie.

Taki ładny długi post napisałem, a mi go wcięło:/
Sprobuje wiec w skrócie, bo późno

1. Nie obejrzalem materialu do konca, czy macie pewnosc, ze ów żyd nie był Polakiem?
Tak tylko prowokacyjnie pytam, chcąc przypomnieć jak wielu żydów w historii było wiernymi synami Rzeczpospolitej i pięknie się w dziejach naszej ojczyzny zapisało.
Z bardziej znanych postaci wspomnieć można choćby przywołanego tu juz Julka Tuwima czy Spilmana, ktorego piosenki kazdy zna.
Z ciekawostek mogę dodac, ze kilkunastu z ponad 120 zydowskich laureatow nagrody Nobla pochodzilo z Polski. Warto o tym fakcie pamietac i chyba mozna byc z niego dumnym.
Z polski pochodzil tez zydowski odkrywca witaminy C, kontruktor pierwszej na świecie atomowej lodzi podwodnej, czy pan Andre Citroen, którego nazwisko każdy skojarzy (urodził się w Białymstoku).
Dlatego właśnie pragnę zauważyć, że przeciwstawianie sobie pojęć "żyd" i "Polak" nie jest do końca słuszne -> nie wykluczają się one.

2. Polska zawsze była jednym z najbardziej tolerancyjnych krajów w Europie. Przez wieki żyli na polskich ziemiach katolicy, prawosławni, żydzi, greccy katolicy, muzułmanie i wyznawcy rozmaitych religii i nie było z tego powodu większych problemów. Nie przechodziliśmy wojen religijnych na skalę taką jak na świecie, raczej nie płonęły u nas stosy.
Z tego należy się cieszyć i można być dumnym.
We francji płoną od czasu do czasu synagogi, w Niemczech podpalane są niekiedy żydowskie domy, a we Włoszech malowane sa gwiazdy dawida na żydowskich sklepach.
Polskę omijają takie zdarzenia i fajnie byłoby utrzymać ten stan rzeczy.
Może wtedy przyjedzie do nas więcej tego osławionego żydowskiego kapitału i jak w czasach Ziemi Obiecanej, wielu Polaków dostanie pracę;

3. Przykład rzeczywistej lub pozornej niekompetencji jakiejś naszej służby to nic nowego. Spotyka się to na każdym kroku. Oczywiście nic dobrego, ale wyciąganie z tego jakichś ksenofobicznych wniosków to daleko idącą nierozwaga

Pamiętajcie, że poziom kultury danego społeczeństwa można ocenić między innymi po stosunku do mniejszości. Oczywiście jest to uwaga trochę na marginesie tej całej dyskusji, ale niektórym chyba się należy, co?;)

Wiadomo, że wkurzająca jest poprawność polityczna i tematy tabu.
Czemu jednak nie wkurzacie się tu choćby na wszechobecny socjalizm?
hmmm....pewnie przeciwnik jednak trudniejszy niż kilku żydów, co? ;)

No i na zakończenie jeszcze jedna ciekawostka. Po powstaniu państwa Izrael głosowano w Knesecie miedzy innymi nad jezykami urzedowymi. Zabrakło kilku głosów, aby jednym z nich stał się język polski.
Myśłicie, że byłoby to na szkodę rozwoju naszego kraju?

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 11:02 
Częsty bywalec

renoraines napisał(a):
Skandalem jest to, że zydostwo podniosło w Polsce rękę na Polaków. W konsekwencji policja zatrzymała Polaków, a nie tego zyda czyli zydoskie lobby działa.

Nie tak dawno Mel Gibson wyraził swoją opinie o zydach: ,,Pie... Żydzi, to przez nich wybuchają wszystkie wojny na świecie!" i przestał dostawać propozycje filmowe z Hollywood, bo w Hollywood rządzi żydostwo.

Chyba się trochę zagalopowałeś...i weź przestań cytować Mela Gibsona jako znawcę tematu żydowskiego bo pokazał wszystko w "Pasji". I z łaski swojej podaj państwa, którymi nie rządzą Żydzi (niearabskie) bo wychodzi na to, że niewiele ich będzie. My Polacy mamy taką "przypadłość", że zawsze znajdziemy winnych. A to Żydzi a to Rumuni, Arabowie, żółci, czarni, czerwoni tylko nie my... a ten tekst kojarzy mi się z zawartością takich stron jak np. http://www.polonica.net/ :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 11:16 
Forumowicz

qqiz napisał(a):
1. Nie obejrzalem materialu do konca, czy macie pewnosc, ze ów żyd nie był Polakiem?

Tak mamy pewność
qqiz napisał(a):
chcąc przypomnieć jak wielu żydów w historii było wiernymi synami Rzeczpospolitej i pięknie się w dziejach naszej ojczyzny zapisało.

To były nieliczne jednostki
qqiz napisał(a):
Polska zawsze była jednym z najbardziej tolerancyjnych krajów w Europie.
i dużo straciła na tym jako argument podam
sprowadzenie zakonu krzyżackiego na ziemie polskie
qqiz napisał(a):
3. Przykład rzeczywistej lub pozornej niekompetencji jakiejś naszej służby to nic nowego. Spotyka się to na każdym kroku. Oczywiście nic dobrego, ale wyciąganie z tego jakichś ksenofobicznych wniosków to daleko idącą nierozwaga
Stary o jak tak możesz pisać :kwasny: masz klapkę na oczach? żyd zaatakował
Polaków a oni zostali zatrzymani, O ksenofobi można było by mówić gdyby to było odwrotnie, jedynym wnioskiem jest że żydostwo jest w naszym kraju o wiele bardziej szanowane niż nasi obywatele
qqiz napisał(a):
Pamiętajcie, że poziom kultury danego społeczeństwa można ocenić między innymi po stosunku do mniejszości. Oczywiście jest to uwaga trochę na marginesie tej całej dyskusji, ale niektórym chyba się należy, co?;)
Kolego tolerancja to jest to że np: nikt nie skatuje żyda na ulicy, niebędzię się z niego wyśmiewał czy jak wspominałeś malowanie gwiazd dawida na żydowskich sklepach to też oznaka nietolerancji, jednak za to że ten żyd podniósł ręke na polaków powień najpierw dostać wpier... od polaków co byli na sali, potem od policjantów, pózniej na przesłuchaniu i na koniec jakiś adekwanty wyrok w sądzie 24 godzinnym i to by było zachowanie na poziomie a nie każdy się boi żydostwa.
I jeszcze słowo na koniec żydy to taki naród że się razem trzymają i się szanują nawzajem a inne narody to dla nich śmiecie i żyd nawet mieszkajacy wiele lat w polsce zawsze będzie żydem przykładem niech będzie to że od lat mieszkali na naszych ziemiach i nie byli zasymilowani i dalej byli żydami, i co gorsze było przez nich trochę problemów

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 11:30 
Pierwsze kroki

no i dokładnie,rzucił się z łapami za to tylko że wyciągnęli transparent i deklarowali swoją solidarność z palestyną...zachowanie na poziomie to byłoby wtedy gdyby poprostu poprosili o wyprowadzenie ich z sali i policja pewnie by to zrobiła a gala trwalaby dalej,ale nie od razu wyskakuje jeden i w mordę ich bo ktoś ma inne zdanie niż on,powinni go skuć i na dołek,wyrok za pobicie,misia do paszportu i na zbity pysk do Izraela...

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 11:45 

kosior898 napisał(a):
za to że ten żyd podniósł ręke na polaków powień najpierw dostać wpier... od polaków co byli na sali, potem od policjantów, pózniej na przesłuchaniu i na koniec jakiś adekwanty wyrok w sądzie 24 godzinnym i to by było zachowanie na poziomie

Zachowanie na poziomie? Chyba Twoim.

Anarchiści dostali lekcję anarchii, do tego sprowadza się ta cała historia. Na manifestacjach o rospude też różne akcje odchodziły i jakoś wielkiego halo nikt nie robił.

Ostatnio edytowano 17 stycznia 2009, 11:53 przez Tomek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 11:52 
Forumowicz

TomekB napisał(a):
kosior898 napisał(a):
za to że ten żyd podniósł ręke na polaków powień najpierw dostać wpier... od polaków co byli na sali, potem od policjantów, pózniej na przesłuchaniu i na koniec jakiś adekwanty wyrok w sądzie 24 godzinnym i to by było zachowanie na poziomie

Zachowanie na poziomie? Chyba Twoim.

Według ciebie żyd zachował się na "poziomie"?

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 11:54 

kosior898 napisał(a):
Według ciebie żyd zachował się na "poziomie"?

Oczywiście że nie ale to co ty proponujesz jest już zupełnie nieakceptowalne. Wg Ciebie te lewactwo z transparentem zachowało się na poziomie?

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 12:29 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
kosior898 napisał(a):
powień najpierw dostać wpier... od polaków co byli na sali, potem od policjantów, pózniej na przesłuchaniu i na koniec jakiś adekwanty wyrok w sądzie 24 godzinnym i to by było zachowanie na poz

Proponuję meliskę.

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 12:48 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: s54
a ja powiem tak. U mnie w rodzinie jest jeden Sprawiedliwy Wśród Narodów Świata, mój wujek, moja rodzina od pokoleń jest bardzo silnie emocjonalnie związana z kulturą żydowską i z samym Izraelem. I powiem Wam bo pewnie większość z Was nigdy tam nie była, że jak sie raz pojedzie do Jerozolimy, czy gdziekolwiek indziej w Izraelu i podczas tej samej wycieczki wstąpicie do Autonomii Palestyńskiej to zmienicie pogląd na tą sprawe. Moim zdaniem Żydzi powinni zrównać z Ziemią całą Strefe Gazy. A Palestyńczycy to tchórze i potrafią atakować Izrael granatnikami, moździeżami wystrzeliwanymi ze szkół, meczetów, bądź jak to było ostatnio z siedziby ONZ. Mają swoje arsenały pochowane w szpitalach i szkołach, dlaczego? Bo wydaje im sie że wówczas będą bezpieczni, ukrywając sie za niewinnymi ludźmi, a to już jest tchórzostwo. Izrael zrzucał ulotki informujące cywili żeby byli z daleka od wszelkiego rodzaju bojowników bo oni będą eliminowani, niestety nie pomaga.... Izrael ma dość tej wojny dlatego zrezygnował kilka lat temu z ofensywy na Palestyne, ale teraz nie miał wyjścia bo sam został zaatakowany. Myśle że wojna skończy sie jak Hamas i Palestyna uznają w końcu państwo Izrael ....

My Polacy mamy coś niesamowitego w sobie, tym czymś jest nienawiść do Żydów ... nie wiem skąd to się bierze. Pamiętajcie, ludzi nie dzieli sie na Żydów, Murzynów Żółtych itd., ludzi dzieli sie na złych i dobrych, a takich w każdym społeczeństwie jest mnóstwo.

PEACE

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 13:03 
Częsty bywalec

Moje BMW: e39 530i Sport
Kod silnika: M54B30
To i ja włączę się do dyskusji.

Pamiętajcie, że Izrael zniknął z mapy świata na prawie 2000 lat :!:

Nie pamiętam z jakich powodów zostali wygnani z ziemi obiecanej. Po śmierci Chrystusa Żydzi byli prześladowani i w końcu wygnani zostali przez ówczesnego władcę tych terenów.

Zaczęli się błąkać po świecie dlatego w wielu państwach jest ich sporo. Wczujcie się trochę w skórę kogoś kto urodził się np. w Polsce i jest świadomy że jego rdzenny kraj odrodził się 60 lat temu. To szok. Nie jestem ekspertem od spraw żydowskich, ale radzę komuś kto nie ma o tym pojęcia a chce się wypowiadać aby poczytał najpierw trochę. W necie jest mnóstwo informacji.

Radzę najpierw zgłębić zagadnienie wypędzenia Żydów z Izraela w pierwszym wieku naszej ery. :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 13:36 
Zacna persona forum

kosior898 napisał(a):
qqiz napisał(a):
chcąc przypomnieć jak wielu żydów w historii było wiernymi synami Rzeczpospolitej i pięknie się w dziejach naszej ojczyzny zapisało.

To były nieliczne jednostki

Jestes pewien?? Polecam lekturę cyklu "żydzi polscy" publikowanego w dodatku do Rzepy. Podejrzewam, że mocno się zdziwisz :)
Żydzi byli tak samo Polakami jak obywatele innego pochodzenia. Kojarzysz postać Janusza Korczaka? A Jules'a Verne'a urodzonego w Płocku?

kosior898 napisał(a):
qqiz napisał(a):
Polska zawsze była jednym z najbardziej tolerancyjnych krajów w Europie.

i dużo straciła na tym jako argument podam
sprowadzenie zakonu krzyżackiego na ziemie polskie

1. czy Twoim zdaniem sprowadzenie zakonu na ziemie polskie jest objawem i efektem naszej tolerancji???
2. Czy Twoja dzisiejsza ocena tego faktu jest negatywna???

Kurcze, trudno się dyskutuje, kiedy trzeba zaczynać od wyjaśniania i przypominania podstawowych faktów. Polecam zajrzeć do jakiegoś podręcznika historii i przypomnieć sobie uwarunkowania polityczne tych zdarzeń oraz ich długofalowe efekty.
Przy okazji poczytaj też o Jaćwingach pod kątem zakonu krzyżackiego i państwa polskiego

kosior898 napisał(a):
qqiz napisał(a):

Stary o jak tak możesz pisać :kwasny: masz klapkę na oczach? żyd zaatakował
Polaków a oni zostali zatrzymani, O ksenofobi można było by mówić gdyby to było odwrotnie, jedynym wnioskiem jest że żydostwo jest w naszym kraju o wiele bardziej szanowane niż nasi obywatele

1. dobry zwyczaj nakazuje traktować gości nawet u siebie w domu z większą dbałością i wyrozumiałością niż domowników ;)

2. a tak na serio, to właśnie ksenofobią nazywam dopatrywanie się w takim zdarzeniu jakichś ukrytych znaczeń o podtekście narodowym.
Dla normalnego zdrowego człowieka nie ma w tym przypadku znaczenia kto był jakiej narodowości czy wyznania.
Zastanów się nad tym choć przez mały momencik, a może zrozumiesz.

kosior898 napisał(a):
za to że ten żyd podniósł ręke na polaków powień najpierw dostać wpier... od polaków co byli na sali, potem od policjantów, pózniej na przesłuchaniu i na koniec jakiś adekwanty wyrok w sądzie 24 godzinnym i to by było zachowanie na poziomie a nie każdy się boi żydostwa.

No to chyba nie wymaga komentarza.
Samo w sobie stanowi świetną wizytówkę autora słów.

P.S. Jeszcze na zakończenie krótka notka o Twoim mieście - Leżajsku i jego mieszkańcach:
Cytuj:
15 września 1939 roku Niemcy spalili tutejszą synagogę. W pierwszych dniach października 1939 r. poza linią demarkacyjną, przebiegającą 11 km od miasta, za San, do sowieckiej strefy okupacyjnej wypędzono większość Żydów. Pozostałych 350 Żydów zamknięto w 1941 roku w getcie i wielu zamordowano w egzekucjach na leżajskim cmentarzu. 1 maja 1942 r. getto zlikwidowano, część ludności przeniesiono do obozu przejściowego w Pełkiniach oraz do obozów pracy w Rozwadowie i Radymnie, a ok. 100 osób stracono na miejscu. Przy drodze z Leżajska do Wierzawic policja niemiecka rozstrzelała podczas II wojny światowej 22 Żydów. Mieszkańcy Leżajska, poddawani hitlerowskim represjom, pomagali w getcie Żydom, pomimo grożącej za to kary śmierci.

Po której stronie ówczesnej barykady widziałbyś dziś siebie kolego?

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 15:10 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Przemek napisał(a):
My Polacy mamy coś niesamowitego w sobie, tym czymś jest nienawiść do Żydów

Przemku, jak już pisałem, polacy nienawidzą wszystkich którzy 'mają' więcej.
Żydów nienawidzą poprostu bardziej niż Arabusów.

Gdy nie chodziło o żydków to polacy sami mówili żeby wyciąć w pień Hamas, jak widać Polak zdania własnego nie ma i chodzi i zmienia zdanie i gada trzy po trzy aby tylko gadać.

Przemek napisał(a):
. A Palestyńczycy to tchórze i potrafią atakować Izrael granatnikami, moździeżami wystrzeliwanymi ze szkół, meczetów, bądź jak to było ostatnio z siedziby ONZ. Mają swoje arsenały pochowane w szpitalach i szkołach, dlaczego? Bo wydaje im sie że wówczas będą bezpieczni, ukrywając sie za niewinnymi ludźmi, a to już jest tchórzostwo.

Normalny Palestyńczyk ma głęboko w d... ten cały Izrael. Oni się już do tego stopnia nie lubią że nawet nie patrzą w swoją stronę, mają gdzieś wojne, mają gdzieś żydów, to są normalni ludzie którzy w końcu chcą normalnie w spokoju żyć.

Natomiast jak wspomniałem, wąska grupa kutasków zwanych tudzież Hamas robi dokładnie to co napisałeś. Tchórze chowają się za kobietami, dziećmi, niewinnymi ludźmi, w szkołach i szpitalach.
Są pewne zasady walki, których się nie łamie, zagrania Hamasu to poprostu chowanie się za kiece. Pipy i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 15:26 
Forumowicz

Cytuj:
Wg Ciebie te lewactwo z transparentem zachowało się na poziomie?

Na pewno bardziej przyzwoicie niż żyd , chociaż powiem ci że osobiście nie lubię
(pogladów) anarchistów, lewicowców,itd.
Cytuj:
Proponuję meliskę.
Ciekawe czy bys tak pisał jakby to ciebie ten żyd zbeształ
Przemek napisał(a):
. A Palestyńczycy to tchórze i potrafią atakować Izrael granatnikami, moździeżami wystrzeliwanymi ze szkół, meczetów, bądź jak to było ostatnio z siedziby ONZ. Mają swoje arsenały pochowane w szpitalach i szkołach, dlaczego?

Dlatego ze prowadzą nierówną walkę z okupantem
qqiz napisał(a):
1. czy Twoim zdaniem sprowadzenie zakonu na ziemie polskie jest objawem i efektem naszej tolerancji???
TAK
qqiz napisał(a):
2. Czy Twoja dzisiejsza ocena tego faktu jest negatywna???

Wychodowaliśmy żmiję na własnym ramieniu
qqiz napisał(a):
1. dobry zwyczaj nakazuje traktować gości nawet u siebie w domu z większą dbałością i wyrozumiałością niż domowników ;)
Oczywiście, natomiast gość powinien z szacunkiem odnosić sie do gospodarza
qqiz napisał(a):
2. a tak na serio, to właśnie ksenofobią nazywam dopatrywanie się w takim zdarzeniu jakichś ukrytych znaczeń o podtekście narodowym.
Dla normalnego zdrowego człowieka nie ma w tym przypadku znaczenia kto był jakiej narodowości czy wyznania.
Zastanów się nad tym choć przez mały momencik, a może zrozumiesz.
To ty chyba nie rozumiesz o co mi chodzi, a więc wyjaśnię ci. Chodzi o to że
obcokrajowiec, w tym wypadku żyd uderzył polaków i jak na razie nie wyciągnięto z tego konsekwencji, natomiast ci polacy zostali zatrzymani przez policję, moim zdanie wpływ na to ma silne lobby żydowskie
qqiz napisał(a):
Po której stronie ówczesnej barykady widziałbyś dziś siebie kolego?

W miarę możliwości starał bym się pomagać żydom,
I jeszcze jedno nie jestem antysemitą, rozchodzi mi się tylko o niesprawiedliwe traktowanie
Pozdrawiam i no offence

Tytuł:
PostNapisane: 17 stycznia 2009, 15:29 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Kyokushin napisał(a):
Przemku, jak już pisałem, polacy nienawidzą wszystkich którzy 'mają' więcej.
Żydów nienawidzą poprostu bardziej niż Arabusów.

I w tym tkwi cały problem.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1