Kyokushin napisał(a):
Odnośnie kwestii zachowania, rozumiem Twój punkt widzenia, możesz taki mieć i sobie go wyrazić, ale nie mogę się z nim zgodzić. Mam inny, co również wyraziłem.
Oczywiście, ale to Ty ciągle podważasz mój punkt widzenia i to męczące trochę jest

Kyokushin napisał(a):
Bo apropo 'sensu' to myślę że wypadało by to wyjasnić, ujednolicić myśl, zawiązać całość.
To, że dla mnie ktoś, kto się dorobił wciąż może mieć kompleksy, pewne kobiety NIGDY nie będą mu dane mimo jego bogactwa, tak jak zwykły facet, który się nie wychyla może mieć wiele więcej i "lepsze" babeczki, jak ma w sobie to "coś", nie potrzebuje $$ żeby się leczyć z kompleksów i zdobywać kobiety itd.
To, że ktoś ma stanowisko i full ziko, nie oznacza, że jest przystojny, zaradny w życiu codziennym, domowym, jak np. opona się przebije w trasie, że ma bajerę i fach do zdobywania kobiet w ręku (palcach?). No i że jest masakrycznie dobry w łóżku.
Boogie napisał, że facet z pozycją i kasą może mieć laski, przy których (gdy są na ekranie monitora) mogą grać w bilard kieszonkowy, owszem, natomiast nie do końca to się zgadza.
Kobiety traktują facetów w różnych kategoriach, m.in. "jeleń", dzięki któremu można sobie pożyć na high-life-fie, za darmo, wstęp na salony, a i tak będzie taka laska marzyć o facecie jakby z lasu, lekko zaniedbany, z kilkudniowym zarostem, śmierdzącym wódą, ale z charakterem i tym czymś, co facet z kasą niekoniecznie musi mieć.
Albo po prostu, kultura osobista, poczucie humoru, intelekt- do tego nie trzeba być znanym, na pozycji, z pieniędzmi i akurat taki facet przypadnie do gustu pewnej grupce kobiet i facet z kasą może latać, dzwonić, proponować, oferować i nic
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Są różne typy kobiet, rózne typy facetów i na wielu płaszczyznach można o tym gadać, w każdym razie na pewno nie zawsze bardziej zamożniejszy znaczy bardziej atrakcyjny dla kobiety. Dla zwykłej szmaty może i tak, ale kobiety są naprawdę różne.
To co napisałem odnośnie kobiet jest oparte jedynie na moich doświadczeniach i historii moich znajomych, ale już domyślam się co przeczytam w ripoście hehe

Kyokushin napisał(a):
Powiem Ci że szybko tę dziewczynę oceniłeś
Nie dokonałem całkowitej oceny? Tak jak w simsach, po tym co widziałem, ma u mnie minusa i on i ona
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
To też wyraziłem moim zdaniem jasno w moich postach i sprawa zamknięta