BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 7 maja 2025, 11:08

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2009, 16:15 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e65 & e36
Kod silnika: N62b44 & M52b20
Dobra dobra lepiej sie przyznac ktory juz do niej napisal :hyhy:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2009, 17:21 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
http://www.youtube.com/watch?v=otqKhjkct1M

"Jestem za pełnym równouprawnieniem kobiet, gorącym zwolennikiem jestem!"

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2009, 17:27 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Równouprawnienie kończy się kiedy trzeba wnieść szafę na 8 piętro....

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2009, 17:52 
A ja nie jestem za równouprawnieniem. Chcę, aby facet otwierał mi drzwi, wnosił za mnie szafę na ósme piętro, poszedł po zakupy... Są pewne role które dla mnie zawsze pozostaną męskimi, wystarczy się wzajemnie szanować i to wystarczy. Po co kogokolwiek wywyższać. Są pewne kwestie w których lepsze są kobiety i odwrotnie. Feministki to tępe małpy w większości, brakuje im chłopa i dążą do tego, aby każda kobieta odczuwała taki sam brak (czyt. aby wykonywała także te zajęcia należące do faceta). Głupie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2009, 18:17 
KF

Moje BMW: E60 w Mpaku
Kod silnika: VIN Diesel
Garaż: Admina
MadziaWU napisał(a):
A ja nie jestem za równouprawnieniem. Chcę, aby facet otwierał mi drzwi, wnosił za mnie szafę na ósme piętro, poszedł po zakupy... Są pewne role które dla mnie zawsze pozostaną męskimi..... Po co kogokolwiek wywyższać. Są pewne kwestie w których lepsze są kobiety

:zdegustowany: falstart słowny? czy przejęzyczenie? :P

....ale jestem podobnego zdania, facet niech pozostanie facetem, a kobiety niech się nie stają facetami

Ostatnio edytowano 26 sierpnia 2009, 18:32 przez Ola BMW, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2009, 18:28 
Częsty bywalec

Moje BMW: e39 530i Sport
Kod silnika: M54B30
MadziaWU napisał(a):
Po co kogokolwiek wywyższać. Są pewne kwestie w których lepsze są kobiety i odwrotnie. Feministki to tępe małpy w większości, brakuje im chłopa i dążą do tego, aby każda kobieta odczuwała taki sam brak

Polać MadziWu :piwo: :super:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2009, 19:24 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36 318i
Kod silnika: M40B18
MadziaWU napisał(a):
A ja nie jestem za równouprawnieniem. Chcę, aby facet otwierał mi drzwi, wnosił za mnie szafę na ósme piętro, poszedł po zakupy... Są pewne role które dla mnie zawsze pozostaną męskimi, wystarczy się wzajemnie szanować i to wystarczy. Po co kogokolwiek wywyższać. Są pewne kwestie w których lepsze są kobiety i odwrotnie. Feministki to tępe małpy w większości, brakuje im chłopa i dążą do tego, aby każda kobieta odczuwała taki sam brak (czyt. aby wykonywała także te zajęcia należące do faceta). Głupie.

Oj jeśli są feministki na forum to sie pogniewają na Ciebie. :rotfl:

Dobrze mówisz, wszyscy raczej tutaj jesteśmy tego zdania, to normalne forum jak na razie. :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2009, 23:01 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Tak.

Może trochę wypaczony obraz feministek został przedstawiony.
Ludzie są równi, kobiety, mężczyźni, biali, czarni, etc, etc.

Jak ktoś walczy o to że jest równy to OK.
Ważne tylko, żeby nie walczył o to że chce być równiejszy, a często pseudo-feministki taki cel kreują.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2009, 23:03 
Forumowicz

Moje BMW: E46 Touring
Ey Ey ja tez jestem Feministkiem :D Wg. mnie na swiecie powinny zostac same kobiety...................... i ja :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sierpnia 2009, 23:39 
Zacna persona forum

Fryderyk napisał(a):
Facet idzie na wojne, na polowanie, kobieta robi zupę i szyje ubranka! Facet ma w co się ubrać, a kobieta bezpieczna i ma co zjeść! Każdy jest zadowolony

Dokladnie tak. Musimy sie uzupelniac zawsze to powtarzam mojej zonie. Rownouprawnienie nie jest zle, trzeba sie dzielic obowiazkami - Zona - gotuje,pierze,sprzata Maz - zjada,brudzi,oglada mecze i pije piwko. I wszyscy zadowoleni :hyhy:

Bobby_Valentino napisał(a):
Jeszcze nie tak dawno popularny był mężczyzna w stylu macho... Teraz wychodzi się na ulice i widzi masę chudych jak palec ciotek z jakimiś pasemkami, balejażami i torebkami na ramieniu A kobiety o dziwo to akceptują... Faceci jakoś babo-chłopów już nie bardzo.

Bo kobiety przez wieki byly uciskane wiec teraz szanuja mniejszosci :rotfl: A facet jak to facet, nerwowy sie robi ze po paru glebszych podejdzie do baru i zagada do fajnej blondyny z pasemkami a tu sie okaze ze to "metroboy" wiec zawczasu woli eliminowac zagrozenie :rotfl:

Niestety nie jestem trendy- uzywam tego samego zapachu perfum od 6 lat, nie wiem co to peeling i z czym to sie je, z kosmetykow do pielegnacji twarzy i ciala znam mydlo,szampon i pianke do golenia, styl ubierania mam taki sam od lat - nawet modele dzinsow niezmienne wiec niestety na okladke cosmo sie nie zalapie :zalamany: Ale moja zona mowi ze jest jakis urok w facecie ktory pobaluje przez 3 dni z kolegami i lezy na kanapie przed tv z 3dniowym zarostem i piwkiem w reku w ramach leczenia :hyhy:

MadziaWU napisał(a):
Feministki to tępe małpy w większości, brakuje im chłopa i dążą do tego, aby każda kobieta odczuwała taki sam brak

Dokladnie tak jest. A jak siadziesz z feministka do stolu i zaczniesz dyskutowac to koniec koncow wychodzi ze
Fryderyk napisał(a):
marzą o prawdziwym, spoconym, brudnym, śmierdzącym wódą, nieogolonym samcu-wojowniku.
Kilka rozmow z mega wojowniczymi feminami i zawsze konkluzja byla taka sama.

Rownouprawnienie jak najbardziej ale jesli np pani feministka zacznie rzucac we mnie miesem to niech sie pozniej nie oburza jak odpowiem rownie soczystym slownictwem (a pare razy juz tak mialem i zostalem nazwany chamem i gburem ze ja tak do kobiet :wstyd: ). Jak chce rownouprawnienia to ja moge spakowac zmywarke w sklepie i podwiezc pod dom i moje 50% roboty zrobione. Niech panie feministka sobie ja targa na 8 pietro :P
A co do gowniar to niestety teraz tego coraz wiecej. W wiekszosci winni sa rodzice - brak wzorca, kasa ciuchy itp i mlodziez tylko po tym ocenia czlowieka jakie buty ma nogach, jaki tel w kieszeni itp. Nie prezentuja soba nic poza ladnie opakowana pustka intelektualna i duchowa...

Tytuł:
PostNapisane: 27 sierpnia 2009, 12:05 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
wnukus napisał(a):
Rownouprawnienie jak najbardziej ale jesli np pani feministka zacznie rzucac we mnie miesem to niech sie pozniej nie oburza jak odpowiem rownie soczystym slownictwem (a pare razy juz tak mialem i zostalem nazwany chamem i gburem ze ja tak do kobiet :wstyd: ).

Dokładnie tak jest.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 16:01 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e 60
Kod silnika: 530 I
W każdym związku musi być partnerstwo:
http://www.youtube.com/watch?v=LcmL6w701CE&translated=1

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 20:02 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: m52b20
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... adams+320d

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... iadams+e30
hubi e46coupe napisał(a):
W każdym związku musi być partnerstwo:
http://www.youtube.com/watch?v=LcmL6w701CE&translated=1

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

bardzo fajny filmik, mozna sie posmiac :]

Ale czytam tak ten temat i czytam i dochodze do wniosku, ze ten swiat oszalal :kwasny: ...14-nastki szukajace sponsora w BM-ie, feministki, rownouprawnienia, metroboy-ie i inne tego typu sprawy.... Powiem tak jak jest w jednej piosence Grupy Operacyjnej: Lepsze zawsze bylo dobrego wrogiem :]

Po co sie zmieniaja style i wzorce, ktore sa sprawdzone? Kobieta pierze, gotuje i sprzata,a facet zarabia, myje auto, robi cos kolo domu. Jak kobieta chce isc do pracy(rownouprawnienie) to niech idzie, facetowi lzej, ktory w zamian moze przeciez ugotowac albo wrzucic pranie....

A ze 14-nastka wrzuca takie ogloszenie to jest karygodne. Dzieciakom sie teraz w glowach przewraca, na komunie chca skuter a na 18-nastke jakas fure...dziwic sie, ze takie ogloszenia maja miejsce? Wejsc teraz w jakiekolwiek gimnazjum to jest dramat! Dziewczeta wygladaja jakby mialy po 20 lat i jedna przed druga szpanuje facetem :wstyd: ...ogolnie rozpuszczenie dzieciaka przez rodzicow...teraz na coraz wiecej sie dziecku pozwala, gdyby nie to to znalezienie 16-toletniej dziewicy nie byloby takim WIELKIM problemem....a jednak jest :kwasny:

A i MadziaWU, od 5 lat jezdze do Londynu i widze jak sie zmienilo spoleczenstwo...zdarza mi sie czekac na przystanku na autobus pod jakims chocby Tesco...kiedys jak podszedl menel cos tam popieprzyl i ktos zawsze mu dal funta...teraz sie slyszy tylko "Fu*k off" i glowa w druga strone...po co to mowie? Chce Cie jedynie uswiadomic, ze nie tak latwo uzbierac na bilet do PL...

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2009, 07:37 
Forumowicz

Moje BMW: E39
dodam krótko: najniebezpieczniejsze są skrajności.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1