BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 16:18

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 09:17 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
Bracie Garcia, toć ja własnym oczom nie wierę. Postawić li w jednym rządku ogiera rasowego piknego, choćby i sto lat miał z chabetom wypacykowanom, sroce spod ogona wypadnientom się nie godzi. Śmigło jest śmigło i basta. Dumam, iż Wielki Komtur imć Pun Mściwój czerepu Twego w rozpaczy i zemsty akcie zarząda, wielorybem po gościńcu Cię ciągać zechce.
Przeto bacz bracie drogi na swe słowa, toć wszędzie takich wiela, co by tu komu donieść, że Ty Śmigła swego już tak bardzo nie miłujesz.
Dziewicom rzeczonym giezła zgrzebne jam jeno ostawił, co by poszucić z niemi kapke niem na ofiarnom stosie czem prędzej zgorzejom. Gorzałka w studni na inicjacyję sie schładza, wczoraj żem sprawdzał, to wiem.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 09:50 
Zacna persona forum

Moje BMW: E92
bierute napisał(a):
Bracie Garcia, toć ja własnym oczom nie wierę. Postawić li w jednym rządku ogiera rasowego piknego, choćby i sto lat miał z chabetom wypacykowanom, sroce spod ogona wypadnientom się nie godzi. Śmigło jest śmigło i basta. Dumam, iż Wielki Komtur imć Pun Mściwój czerepu Twego w rozpaczy i zemsty akcie zarząda, wielorybem po gościńcu Cię ciągać zechce.
Przeto bacz bracie drogi na swe słowa, toć wszędzie takich wiela, co by tu komu donieść, że Ty Śmigła swego już tak bardzo nie miłujesz.
Dziewicom rzeczonym giezła zgrzebne jam jeno ostawił, co by poszucić z niemi kapke niem na ofiarnom stosie czem prędzej zgorzejom. Gorzałka w studni na inicjacyję sie schładza, wczoraj żem sprawdzał, to wiem.

pass, Bierute zabiles mnie! :padam: :padam: :padam:
nie pozostaje mi powiedziec nic to ponadtwo wiecej nizeli Gniewam sie.
ino nie ja sie nie gniewam ino wamsiegnie.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 10:57 
Zacna persona forum

viagryji popróbować radzom, kędy "wamsiegnie" przytrafi, co by szutek i żartów ze strony niewiast nie uświadczać... a spamu z takowymi medykamentamy co dzień elektroniczny posłaniec na me konto wnosi...

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 11:06 
Zacna persona forum

:rotfl: :rotfl: :rotfl: A niechaj mnie świetlisty trójkąt razi. , Jam również odpadł i w czeluściach klasztornej kruchty ow towarzystwie siostry Scholastyki oraz dwóch pokutnic zębyma zgrzytam. Tedy Wielki Komturze, Bracie Namieestniku, Wielki Energetyku BIGu - wniosek z tajną radą bractwa zakonnego uzgodniony przedkładam co by brata bierute'a w poczet naszego Zakonu Kawalerów Hermetycznych RK i ŚT przyjąć bez zbędnej zwłoki.

A Ciebie bracie bierute przestrzegam przed pochopnym mnie od obrządku BłekitnegoŚmigła odżegnywaniem, bo jako kanclerz prowincjatu klątwe na Cie rzuce taką, że żadne niewiasty, ani te bez odzienia, ani te na klasztornej pokucie u BIGa przebywające, wierzgające, wyjące i potem zalane ( zalane potem) twej fizjologii juz nigdy nie uniesą!

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 13:24 
Forumowicz

GARCIA RAMIREZ napisał(a):
:rotfl: :rotfl: :rotfl: A niechaj mnie świetlisty trójkąt razi. , Jam również odpadł i w czeluściach klasztornej kruchty ow towarzystwie siostry Scholastyki oraz dwóch pokutnic zębyma zgrzytam. Tedy Wielki Komturze, Bracie Namieestniku, Wielki Energetyku BIGu - wniosek z tajną radą bractwa zakonnego uzgodniony przedkładam co by brata bierute'a w poczet naszego Zakonu Kawalerów Hermetycznych RK i ŚT przyjąć bez zbędnej zwłoki.

A Ciebie bracie bierute przestrzegam przed pochopnym mnie od obrządku BłekitnegoŚmigła odżegnywaniem, bo jako kanclerz prowincjatu klątwe na Cie rzuce taką, że żadne niewiasty, ani te bez odzienia, ani te na klasztornej pokucie u BIGa przebywające, wierzgające, wyjące i potem zalane ( zalane potem) twej fizjologii juz nigdy nie uniesą!

cholera!!co wyście brali?? dzizassssssss ja tez chce!!! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 13:32 
Zacna persona forum

MaxMartka napisał(a):
cholera!!co wyście brali?? dzizassssssss ja tez chce!!!

nic nie brali , te typy tak mają :hyhy: .
Jak coś wezmą to jest ponuro :rotfl:

TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX-POCO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W P...e
http://mcg1ver.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/albumy/516168-123.html

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 13:33 
Zacna persona forum

Elo, kuleżanko, nie tak prędko !!! Najsampierw zrzuć szaty i przybądź w świetle księżyca pod komnate BIGa celem pokuty odbycia. A pomnij zabrać ze dwie pokutnice. Wtedy Rada Zakonu przyzna Ci porcyje :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 13:44 
Zacna persona forum

toć ja jak boży baranek łagodna bestyja, ino w zamroczeniu jakim się mie we łbie ruchło... klątew nijakich ni innej sromoty na mnie nie zawezwój, co by Puna Mściwoja i inszych szlachetnych kawalerów ni pci przeciwnej odrazą nie napawać, a słabizne mom w pokoju ostaw, jeno białogłowom polecaj, tem wierzgajacem jak i spokojnem.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 13:55 
Zacna persona forum

siostrzyczko MaxMartko, a szaleju to pojeść nie łaska? toć wbród go wszedy za każdo miedzo, ino nejlepsiejszy jego zażycia skutek, kedy je niewinne dziewcze jeno w szatki zwiewne odziane zbiera, a miesiąc w pełni jej liczko gładkie smaga. roście tedy owo dziewcze na ciele i na umyśle, a zwierzyna lesna się dziwuje i do niej, niczem jednorożec do cnotliwej panny, się łasi...

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 13:56 
Zacna persona forum

bierute napisał(a):
a słabizne mom w pokoju ostaw, jeno białogłowom polecaj, tem wierzgajacem jak i spokojnem.

U nasz w ZBRKiŚT spokojnych białogłowów Ci nie ma. Same jęczące i takie tam .... ( bacząc na młodzież nieletnią występującą miejscami na forum, nie będę w szczegóła wchodził) Tak zarządził WKiKŚT-B( WilekiKomturiKawalerŚwietlistegoTrójkątaBig), a z jego decyzjami non discutante ( czy jakoś tak) . Szykuj sie tedy do obrzędu, o którego terminie poinformujemy Cie niebawem ! Howk !

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 14:07 
Zacna persona forum

Moje BMW: E92
WKiKŚT-B dolor sit amet, consectetur GARCIA adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea BMW-SPORT commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur MAXMARTKA sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum BIERUTE.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 14:09 
Częsty bywalec

Co proszę ??

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 14:13 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
BIGPUN napisał(a):
WKiKŚT-B dolor sit amet, consectetur GARCIA adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea BMW-SPORT commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur MAXMARTKA sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum BIERUTE.

no comment :zdziwko:

takie rzeczy to tylko w erze

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 14:30 
Zacna persona forum

BIGPUN napisał(a):
laborum BIERUTE.
toć już portkamy trzęse, na laborum mnie brać kcom... o co tam, toć ja nie ułomek ni wypierdek jaki... jeno biełogłowy przyobiecane przy hardości mie trzymiom, a i rzeczony kilogram, com go w studni skrył, optymizmem napawa...

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 14:31 
Zacna persona forum

BIGPUN napisał(a):

No i sie wreszcie wszystko wyjaśniło ! BIG nigdy nie zawodzi. Amen.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 14:38 
Zacna persona forum

a i krotochwila do łba mnie naprędce przyszła... wieta czemu deliżanse audi cztyry koła w herbie na przodku i zadku mają? co by ludziska jego z wychodkiem nie pomylyły i w niem fizjo... fiz... fizjologycznych spraw nie uskuteczniały

chłe chłe chłe

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 14:59 
Forumowicz

Elo, kuleżanko, nie tak prędko !!! Najsampierw zrzuć szaty i przybądź w świetle księżyca pod komnate BIGa celem pokuty odbycia. A pomnij zabrać ze dwie pokutnice. Wtedy Rada Zakonu przyzna Ci porcyje :hyhy:

znowu??? dzizas...wczoraj twoje włosci skromne odwiedzałam a dzis u Szefa mam zabawiać?
wykoncze sie jak nic... :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 15:01 
Forumowicz

bierute napisał(a):
siostrzyczko MaxMartko, a szaleju to pojeść nie łaska? toć wbród go wszedy za każdo miedzo, ino nejlepsiejszy jego zażycia skutek, kedy je niewinne dziewcze jeno w szatki zwiewne odziane zbiera, a miesiąc w pełni jej liczko gładkie smaga. roście tedy owo dziewcze na ciele i na umyśle, a zwierzyna lesna się dziwuje i do niej, niczem jednorożec do cnotliwej panny, się łasi...

oo wypraszam sobie z to cnotliwo!! o wypraszam :) :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 15:09 
Forumowicz

BIGPUN napisał(a):

upsss widze ze mi sie tez dostało :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 15:48 
Zacna persona forum

MaxMartka napisał(a):
oo wypraszam sobie z to cnotliwo!! o wypraszam :) :hyhy:

toż każda niewiasta cnotliwa ino w sensie różnem... niewinność z lica Twego jam wyczytał to i donieść spieszę, iż żeś cnót pełna wątplywości nijakich nie żywię...

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1