BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 16:18

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 10:24 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
ale jakby co, 7ka może oświadczyć, że miał pomroczność jasną, gdyż oślepiły go reflektory mrocznego E65 BIGPUNa, i wszystkim się wtedy upiecze, a sprawa rozejdzie się po kościach

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 10:24 
Zacna persona forum

Niestety nadal brak wieści od naszego specjalnego wysłannika brata Bierute'a. Dosłownie przed chwilą agencja TASS podała, że satelita komunikacyjny BIG EYE 2X zlokalizował saperkę BIG PUNA w okolicy granicy z Baiłorusią. Ze źródeł zblizonaych do rządowych wiemy już że słynne BIGOWE E65 było zarejestrowane na : Wypożyczalnia lawet i limuzyn - Wacław Kopytko, Tłuszcz, ul. Duża 6. Komunikat Agencji Bezpieczeństwa Białorusi : Przezydent Łukaszenka w trybie pilnym udał się na polsko-białoruskie przejście graniczne.

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 10:31 
Zacna persona forum

wiadomość z ostatniej chwili:

Cytuj:
zamknięto granicę Polski z Białorusią [stop] BIGPUN próbuje się przedrzeć droga powietrzną [stop] mamy jeszcze dwie flaszki wpadaj [stop]

Ostatnio edytowano 5 czerwca 2007, 10:41 przez Kubenzy, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 10:32 
Zacna persona forum

Cytuj:
[stop] mamy jeszcze dwie flaszki wpadaj [stop]

ups sorry to ostatnie to było prywatne :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 10:46 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38
Kod silnika: m57
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=2819
tak jak powiedzial,towarzysz R.Garcia..zamieszanie moze byc na skale europejska+polska..w samej tej sprawie interweniuje prezydent Bialorusi Lukaszenka

oto wywiad http://www.youtube.com/watch?v=rvu450l6 ... ed&search=

tlumaczenie..
Cytuj:
to nie prawda ze B.P byl mieszkancem ,obywatelem Bialorusi..jego prawdziwy adres jest nieznany..generalnie ma duzo pieniedzy i dlatego mogl je wykorzystac przeciwko nielegalnym grom w ktorej dziwnym trafem znal wyniki wygranych osob..
tak to prawda ze promotorem 7ki byl wielki oligarcha z CCCP nie przecietne ilosci zer ma na koncie..i dlatego zgodzil sie promowac przebieg calej gry do tego stopnia ze zgodzl sie na zaspasorowanie bardzo wysokiej nagrody "sixpack" oraz przekazanie wygranemu "ksiezny Marty"..B.P wiedzial o przebiegu calej sprawy i wiedzial ze 7ka musi wygrac ta gre..i dlatego zaplacil wszystkim uczestikom zeby nikt nie wskazal prawidlowa odpowiedz..do tego wszystkiego kamera B.P uchwycila kawalek auta jakim porusala sie wygrana i to precyzyjnie umiescil w liscie do 7ki..

wiecej info niebawem sprawa naprawde jest powazna do tego stopnia ze ceny barylki ropy naftowej wzrozly do 2 000 000 rubli..(cena LPG bez zmian..servis, malkinia dolna ul.elpegie 2,60,dla czytajacych znizka do 2%)

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 11:04 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
Udało się. Dotarłem do Was cały i zdrów...
Już wszystko prawie jasne, a co nie jest zinterpretujemy na naszą korzyść.

Po pierwsze: Póki co nikomu łeb nie zostanie ukręcony.

Po drugie. Rzeczony Wacław Kopytko okazał sie tajnym współpracownikiem białoruskiego GRU, który upomniał sie o swoje dziedzictwo; zatem cały FL z PUŃSKIEGO wieloryba zostanie przekazany na zapoczątkowanie budowy pomników bohaterskiego Pawlika Morozowa przed każdą białoruską szkołą podstawową.

Po trzecie. Satelita BIG EYE 2X zlokalizował, owszem, przy granicy z Białorusią, ale nie saperkę PUNa, tylko pustą flaszkę, z której ów osobnik raczył był się niezidentyfikowanym płynem wraz ze swymi niezidentyfikowanymi współtowarzyszami.

Po czwarte. Nasza tajna agentka, kryptonim "spinka" wyśledziła rzeczonego podpowiadacza na jednym ze stołecznych rond próbującego upłynnic 4 metry kartoflów z bagażnika NIE SWOJEGO pojazdu o tajemniczym oznaczeniu E65 735i.

Po piąte. Ambasada amerykańska wystosowała oficjalne pismo, nakazujące wstrzymanie wydania nagrody dla osobnika 7ka i przekazanie jej niżej podpisanemu celem sprawdzenia i przetestowania, czy płyn będący zawartością tej niesłusznie przyznanej nagrody nie zawiera żadnej tajemnicy paktu północnoatlantyckiego.

Po szóste. Wspomniany PUN podejrzewany jest przez CBA o współpracę z białoruskimi bojownikami o utrzymanie maksymalnej płacy na Białorusi w wysokości $10 miesięcznie i czerpanie z niej korzysci materialnych, próbę werbunku obywatela 7ka oraz nieobyczajnośc, czego dowodem ma byc tekst piosenki "Still not a player", nie mówiąc juz o jawnym przyznaniu sie do współpracy z wrogimi środowiskami w piosence "Deep Cover".

Po siódme. Ohhhh... kto tam? kto tam? ktoś się do mnie włamuje!!!! pomooooooocyyyyyy!!!!!!!!!!!! tylko nie toooooooooooo!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 11:10 
Zacna persona forum

Ja nie wiem jak Wy, ale ja tam zabarykadowałem się w domu, majątek przepisałem na teścia i czekam.... ale..... Kto tam??? ( słychać strzały) O Jezuuu!!!..... tylko nie toooo...blefgubkkjłee(*&%,,,....... ...... .. . . .

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 11:21 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38
Kod silnika: m57
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=2819
o nie..wielkie 5 ramienne kola wjezdzaja na teren bremen ludzie sie barykaduja..slychac trzaski..wjezdza monster..o boze och nie...co to bedzie..juz po mnie..a mialo byc tak fajnie hotele ,kobiety,vodka,autografy..paczki (do jedzenia takie z lukrem..uwielbiam)..nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! (4xplacz)

Ostatnio edytowano 5 czerwca 2007, 11:36 przez 7ka, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 11:28 
Pierwsze kroki

I nie ma ci już Garciii, nie ma 7ki, nie ma Bieruta!!!! ( szloch)

BIGPUNIEEE, oddawaj nam naszych chłopaków, słyszysz? ODDAWAJ !!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 12:00 
Zacna persona forum

Uciekłem. Psez okno na morde wyskocyłem, pare ząbków wypadło, ale zyję. Było ich zbyt duzo nawet jak na moje mozliwości. Nie powiem, gdzie sie ukrywam, ale sprawa nabiera bardzo niebespiecnego obrotu. Panna MaxMartka równies jest w sprawę zamiesana, choc moze jesce nawet o tym nie wie. Jeden z napastników sgubił psed domem, w którym sie ukrywałem, zdjęcie Panny MaxMartki z informacją, ze jej licko zostanie wykozystane psy budowie pomników jako wzór twazy matki wspomnianego bohatera Pawlika Morozowa. Droga MaxMartko! Stsez się, uwazaj, zeby Cie nie złapali!

Nie rospoznałem zadnego z napastników. Opróc jednego. Stał na samym końcu, smiał się i dogryzał obzydliwie. Był słusnej postury i nosił dziwny zarost. великом накаэателем albo wielorybnikiem jego zwali...

Teraz jestem w lesie, ukrywam sie. Jak tylko nadleci satelita BIG EYE X2 nadam kolejną relacje. Teraz posukam dentysty.

Panno Lusiu. Dzienki za wsparcie. Nie zapomne o Was.

Was b.

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 12:03 
Zacna persona forum

Nie no nie mogieeeee, formalnie nie mogieeeeeeeeee bierucie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 12:24 
Zacna persona forum

ja w osztatniej chwyli dałem nogie kominem. Ale widziałem GO. Złote zemby mu błyskali i fingiel na palcu. Śmiał się i palił cygaro Don Kotta. Na dachu połaczyłem się z wydawnictwiem " Fakt" Wiedzą już o wszystkim. Podobno BIGPUN to nie BIGPUN. Nie wiadomo jeszcze kto to. Na razie udało sie ustalić że wóż którym sie poruszał to rozkładany model walizkowy do sklejania firmy Revell. Udział MaxMarty w spisku potwierdzony na 100%. Siedze póki co na dachu i przechwytuje komunikaty agencjii . Ooooo Bierute, widzę Cię przez swoją lunetę , wyłaż spod tego liścia paproci! Natychmiast !

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 12:27 
Zacna persona forum

Kochani, za pośrednictwem jedynego sprzyjającego nam satelity BIG EYE X2 przesyłam nagrany szpiegowska kamerą filmik dowodzący bezsilności białoruskich władz w walce z przestępczością zorganizowaną. zostaliśmy sami. musimy trzymac sie razem. nie dajmy zajśc się od tyłu...

http://www.zabijczas.pl/135-rosyjska+mafia.html

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 12:29 
Zacna persona forum

GARCIA RAMIREZ napisał(a):
Ooooo Bierute, widzę Cię przez swoją lunetę , wyłaż spod tego liścia paproci! Natychmiast !

bracie GR. załatwiam fyzjologicznom potrzebę...

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 12:42 
Zacna persona forum

W popołudniowym wydaniu Super Expressu przeczytamy na 1 stronie:

BIGPUN TO MAXMARTKA, MAXMARTKA TO BIGPUN - największa mistyfikacja IV RP

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 12:45 
Zacna persona forum

Moje BMW: E92
Obrazek

Tytuł: hmmm..
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 12:49 
Forumowicz

amiało byc o mojej maszynie a teraz to już głowy nie daje :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 12:57 
Zacna persona forum

Moje BMW: E92
w okolicznosciach zasitnialej sytuacji chce wyglosic oficjalny komunikat w wersji oryginalnej:

ويب صور مجموعات الأخبار بحث متقدم
التفضيلاتBIGPUN
أدوات اللغة في الصفحات العربية البرنامج الإعلاني - ‏كل ما تحب معرفته عن ‏ هنا‏ - اذهب االسلام عليكم ورحمه الله وبركاته موسوعة الصو
لى صور محرك السيارة + صور الكفرات + صورmaxmartka الشعار اتمنىشركة "بي إيم دابليو" الألمانية لصناعةGarcia! السيارات تحصريا صور سيارات
ستعد لطردة للخلف, منتديات الجياش > المنتديات العزار معارض شركة علي الغانم وأولاده للسيارات مؤخرا السيد فيل هورتن والذي يحتل منصب
وظائف و فرص عمل اعلانات مجانية تجارية مبوبة بيع و عرض مستعمل و جديد مفرق امة > صور× صور تحديث الصفحة دراجات ح النماذج الأولى للسيارات ذات bierute.
الفئة السابعة الحالي وهو في جيله الرابع منذ العام

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 12:59 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur?

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 13:01 
Zacna persona forum

Ahaa, zaprzeczasz wszystkiemu? Nie damy sie nabrać !

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1