BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 12 maja 2025, 02:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4513 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 226  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Europejskie Puchary - LM, LE - ciekawostki, informacje, typy
PostNapisane: 12 marca 2013, 22:46 
Barca-Milan 4:0

:padam:

Piękny mecz, Barcelona pokazała to, czego ostatnio jej brakowało. :ok:

PostNapisane: 12 marca 2013, 23:37 
Częsty bywalec

Moje BMW: e46
Kod silnika: M54B30
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=116731
rybik napisał(a):
Barca-Milan 4:0

:padam:

Piękny mecz, Barcelona pokazała to, czego ostatnio jej brakowało. :ok:

Dokładnie !!! :D ale mam gardło zdarte ;D

Byłe e46 320d - >>KLIK<<

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 13 marca 2013, 08:25 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Prawdę mówiąc spodziewałem się dużo więcej po drużynie Milanu. Między innymi po tym jak wygrali u siebie 2:0, myślałem, że zagrają dużo mądrzej taktycznie. Lecz mediolańczycy całkowicie mnie zawiedli i nawet momentami ciężko było patrzeć na to co pokazywali w pierwszej części spotkania. Byli kompletnie pogubieni i zdezorientowani, można powiedzieć, że stanowili tło własnej drużyny z poprzedniego meczu na San Siro. Po przerwie gra nieco się zmieniła i mediolańczycy (przegrywając już 3 bramkami) musieli ruszyć do przodu. Na wiele to się jednak nie zdało i tak jak pisałem wcześniej, gra i styl Milanu pozostawiała wiele do życzenia.

PostNapisane: 13 marca 2013, 09:23 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
A ja oglądałem mecz.... Schalke - Galatasaray :]

Bardzo ciekawe i emocjonujące spotkanie. Trzeba przyznać, ze "Galata" ma obecnie taką pakę, że może mocno zamieszać w LM. Wystarczy wspomnieć chociażby o Drogbie, Yilmazie, Rierze, Schneiderze, Felipie Melo czy Muslerze.

Co do drugiego meczu. Widziałem w przerwie i po zakończeniu skróty. Barca grała z WIELKĄ determinacją i zaangażowaniem i zasłużenie wygrała z Milanem. Jedynym przełomowym momentem mógł być słupek w sytuacji "sam na sam" z pierwszej połowy. Nie licząc tej sytuacji, Milan chyba musi się cieszyć z tego, że nie został jeszcze bardziej upokorzony

Ps. Dzisiaj bramki Arsenalu, najprawdopodobniej będzie strzegł Fabiański. Ciekawe jak sobie poradzi po bardzo długiej przerwie na trudnym terenie w Monachium.

Ps2. Czekamy na piątkowe losowanie. Barca - Borussia ?? ;)

PostNapisane: 13 marca 2013, 14:50 

binta napisał(a):
A ja oglądałem mecz.... Schalke - Galatasaray :]

Bardzo ciekawe i emocjonujące spotkanie. Trzeba przyznać, ze "Galata" ma obecnie taką pakę, że może mocno zamieszać w LM. Wystarczy wspomnieć chociażby o Drogbie, Yilmazie, Rierze, Schneiderze, Felipie Melo czy Muslerze.

Faktycznie, sporo działo się wczoraj w tym meczu. Porównując do siebie obie drużyny, byłem bardziej za Schalke, ale jednak nie sprostali i to Galatasaray cieszy się z awansu do ćwierćfinału. Nawiązując jeszcze do drużyny z Turcji, muszę przyznać, że byłem zaskoczony, gdy na boisku ujrzałem... Didiera Drogbę. Po prostu myślałem, że gra dalej w lidze chińskiej, a tutaj taka niespodzianka :D Jednak bardzo fajnie, że znów powrócił do Europy i nadal może walczyć o europejskie puchary :)

binta napisał(a):
Czekamy na piątkowe losowanie. Barca - Borussia ?? ;)

Byłby to bez wątpienia jeden z hitów ćwierćfinałowych. Borussia w walce o mistrzostwo Niemiec nie liczy się już zupełnie, także mogą się w pełni koncentrować na LM. Mimo wszystko jestem zdania, że w tej sytuacji najgroźniejszym przeciwnikiem (dla BVB i nie tylko) jest Bayern Monachium. I to głównie Bawarczyków (jako kibic Realu) najbardziej się obawiam.

PostNapisane: 13 marca 2013, 15:28 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Też jestem zdania, że Bayern jest mocny. W sumie teraz już nie ma słabeuszy w stawce ale jednak wolałbym, żeby Real trafił na jakiś inny zespół. Kibicowałem też Milanowi, szkoda, że wczoraj zawiedli..

PostNapisane: 14 marca 2013, 08:20 

Wczoraj również bardzo dobry mecz odbył się między Malagą, a Porto. Emocjonujące i rozgrywane w szybkim tempie (czasami także dosyć brutalne) spotkanie zakończyło się zwycięstwem gospodarzy 2:0, co w konsekwencji promuje ich także do gry w najlepszej ósemce LM.

W drugim spotkaniu z dobrej strony pokazał się Arsenal, który zdołał nawet pokonać Bayern 2:0 lecz ostatecznie to Bawarczycy mogą cieszyć się z awansu do kolejnej rundy.

A oto pełna stawka ćwierćfinalistów: PSG, Juventus, Borussia, Real, Galatasaray, Barcelona, Bayern i Malaga.

PostNapisane: 14 marca 2013, 09:25 
Dokładnie. Ciekawy mecz w Maladze, dwie bramki i awans Hiszpanów.

Brawa dla Arsenalu za walkę do końca.

Pozostaje czekać na piątkowe losowanie.

PostNapisane: 14 marca 2013, 11:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Ja nie rozumiem jak Milan mógł zagrać tak żałośnie. I nie chodzi mi tu tyle o wynik bo to że Barca odrobi straty można było przewidzieć. Nie wiem czy oni się obsrali czy stwierdzili że po 2-0 już mają awans, no ale dno. Ani zaatakować, ani nawet autobusu nie próbowali postawić. A szczytem wszystkiego było gdy Barca po strzeleniu na 3-0 cofnęła się przed swoje pole karne, a Milan zamiast choćby i 'na aferę' wrzutkami w pole karne coś przyatakować (skoro innego pomysłu nie miał) to klepał radośnie wszerz boiska. Barca zagrała dobre spotkanie, biorąc pod uwagę to co grała od początku roku to nawet bardzo dobre. Aczkolwiek z tym medialnym szałem o powrocie najlepszej Barcelony bym się wstrzymał.

Schalke-Galata widziałem tylko skrót i z niego wynikało że Schalke znowu specjalizowało się w marnowaniu dobrych sytuacji. No i nie sposób nie wspomnieć o pięknej bramce Altintopa.

Bayern wydaje mi się że trochę zlekceważył Arsenal i szkoda że się to na nich nie zemściło. Na plus dobra postawa Fabiańskiego :ok: No ale jak dla mnie Bayern to dalej faworyt nr1 do zwycięstwa LM.

Malaga-Porto obejrzę dziś powtórkę, ale ze skrótów wynikało że w przeciwieństwie do pierwszego meczu Malaga zagrała swoją fajną piłkę.
Szkoda że trafił im się taki po**bany szejk i w przyszłym sezonie, niezależnie od miejsca w tabeli, nie zagrają w europejskich pucharach :/

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 14 marca 2013, 11:40 
Forumowy terrorysta

.Jacek. napisał(a):
A oto pełna stawka ćwierćfinalistów: PSG, Juventus, Borussia, Real, Galatasaray, Barcelona, Bayern i Malaga.

Niekorzystny sezon dla wyspiarzy.Odpadły Chelsea, MC, Arsenal, MU, Celtic, a nie sa to byle jakie druzyny.

PostNapisane: 14 marca 2013, 23:01 
Zacna persona forum

Moje BMW: e90 330d +
Kod silnika: m57t2
Inter- Tottenham jak dla mnie świetny mecz. Dużo bramek, okazji oraz dobrych interwencji bramkarzy. Chciało by sie oglądać mecze takie jak właśnie ten. :super:

PostNapisane: 15 marca 2013, 08:34 

Trzeba oddać szacunek Interowi, że pomimo tego, iż przegrali pierwsze spotkanie aż 3:0 to wczoraj pokazali wielką determinację i wolę walki do samego końca. Awansować ostatecznie nie zdołali, ale zaprezentowali się z bardzo dobrej strony :)

PostNapisane: 15 marca 2013, 12:21 
Przyjaciel forum

Ćwierćfinały:
Malaga-BVB
Real-Galata
PSG-Barca
Bayern-Juve

PostNapisane: 15 marca 2013, 15:00 

Bardzo dobre losowanie :)

Malaga - Borussia, co do tego dwumeczu to jestem zdania, że BVB jak będą grać tak jak dotychczas to powinni sobie poradzić.

Real - Galatasaray, bardzo chciałem uniknąć przed losowaniem Bayernu i tak się też stało, co mnie cieszy. Nie oszukujmy się, turecki klub to teoretycznie najsłabsza drużyna w tym zestawieniu i myślę, że ich przygoda z europejskimi pucharami skończy się na ćwierćfinale, ale wiadomo nikogo nie można lekceważyć.

PSG - Barcelona, jeden ze szlagierów tej fazy rozgrywek. Obydwa mecze powinny być bardzo ciekawe, ale raczej to Barca rozstrzygnie ten dwumecz na swoją korzyść.

Bayern - Juve, no i na końcu prawdziwy hit. Zarówno pierwsze jak i rewanżowe spotkanie zapowiada się bardzo emocjonująco. Na ten moment, wydaje się, że to Bawarczycy są nieznacznie faworytem, ale pod żadnym pozorem nie skreślałbym Juventusu, który w tym sezonie prezentuje się z bardzo dobrej strony i może tutaj sporo namieszać.

PostNapisane: 15 marca 2013, 16:49 
Ja widzę to w ten sposób:

Malaga - Borussia, awans Borussia

Real - Galatasaray, awans Real

PSG - Barcelona, awans Barcelona

Bayern - Juve, najciekawsza para, stawiam na Juve.

PostNapisane: 15 marca 2013, 17:38 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Gumiś napisał(a):
Ćwierćfinały:
Malaga-BVB
Real-Galata
PSG-Barca
Bayern-Juve

Zapowiadają się ciekawe mecze. Szczególnie PSG z Barceloną. Ja napiszę inaczej, podam drużyny, którym będę kibicował w każdej z par

* BVB
* Galatasaray
* Gdyby nie "Ibra" w składzie PSG, to byłbym za nimi, a tak to nie wiem. Chyba jednak Barca, bo chciałbym obejrzeć jeszcze ewentualne starcie z Realem
* Juventus

A oto pary 1 / 4 LE:

Chelsea FC - Rubin Kazań - jestem za Chelsea
Tottenham Hotspur FC - FC Basel 1893 - Tottenhamem
Fenerbahçe SK - SS Lazio - Fenerbahce
SL e Benfica - Newcastle United FC - dobrym meczem :)

PostNapisane: 16 marca 2013, 01:37 
Przyjaciel forum

Malaga - Borussia, tu chyba będzie najciekawszy (dwu)mecz, trzymam kciuki za Malage.

Real - Galatasaray, w Stambule będzie cholernie ciężko, dwubramkowa zaliczka na SB wydaje mi się niezbędna.

PSG - Barcelona, temu (dwu)meczowi to chyba sam Lucyfer powinien patronować. Największe zło footballu dzisiejszego kontra zło jutra :kwasny:

Bayern - Juve, Bayern, najmocniejsza drużyna w europie, bezdyskusyjnie. Ale coś czuje że z Juve które mądrze się zamuruje, odpadną. Nie wiem czy mnie to cieszy czy nie...

PostNapisane: 16 marca 2013, 20:18 

Borussia – Freiburg 5:1

BVB „rozstrzelało” dzisiaj swojego przeciwnika, do czego w dużym stopniu przyczynił się Lewandowski, który zanotował asystę i strzelił 2 bramki, umacniając się na pozycji króla strzelców :)

PostNapisane: 30 marca 2013, 19:43 

Stuttgart - Borussia 1:2

Robert po raz kolejny potwierdza swoją wysoką dyspozycję, strzelając zwycięską bramkę w dzisiejszym meczu :ok: Należy także pochwalić bardzo dobry występ Łukasza Piszczka, który zdobył pierwszego gola i zanotował asystę przy drugim :ok: Bardzo cieszy dobra postawa naszych reprezentantów przed zbliżającymi się meczami w LM :)

Inter - Juventus 1:2

Dziś miały miejsce również Derby Italii, po których zwycięsko wyszła drużyna z Turynu. W tym spotkaniu nie zabrakło ładnych bramek, ciekawych akcji oraz kilku brutalnych pojedynków.

PostNapisane: 30 marca 2013, 20:05 
Zacna persona forum

Moje BMW: Najlepsze :)
Kod silnika: m54b30
Juve zwycięskie ale co robi Bayern. 8:0 z Hamburgiem aktualnie. Będzie ciekawie w LM :hyhy: Osobiście przewiduje Starą Damę w dalszej rundzie.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4513 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 226  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1