KotSylwester napisał(a):
Uważaj co mówisz, bo się znowu ośmieszysz i wyjdziesz kolejny raz na tchórza, jak Ci CZWARTY raz zaproponuję spotkanie. Czy jak zwykle nie będziesz mał czasu?

Zresztą może sam podjadę na UW, skoro wiem że studiujesz dziennie? Nie masz tylu oddziałów UW w Warszawie żebym nie trafił na ten, na którym studiujesz.
Będzie okazja do wymiany poglądów.
Możesz sobie proponować, ale własnej kobiecie wyjście do kina. Ja nie mam zamiaru spotykać się z "przekręciarzami". Jeśli pozwolisz, to opowiem publicznie jak oszukałeś kolegę.
KotSylwester napisał(a):
Bagor, jako osoba z "wtykami" doskonale wiesz że zdjęto mi moderatora, na moje własne życzenie, prawda?

Brakuje narzędzi w dyskusji , to trzeba zmyślać? A co z "zasady zobowiązują" ?

Wiatr powiał, to żagielek się przestawia na "manipulację"?
Tomasz Lipiec też sam odszedł
KotSylwester napisał(a):
Bagor, widzę że się na tyle wypaliłeś że cytujesz bzdury znalezione w internecie. Czyż ostatnio mi nie zarzucałeś że kopiuję bezsensy z internetu i że to nie argument?
Od kiedy to publikacje na TVN24 są bzdurami?

Zauważ różnicę, że Ty kopiowałeś jakieś punkty, nie podając nawet źródła. Druga sprawa. TVN jest medium obiektywnym (z tym różnie bywa), a nie stroną typowo antypisowską, a z takich właśnie czerpałeś swoje informacje. Na tego typu stronach można napisać wiele, niekoniecznie prawdę, a TVN to jednak inna liga. Kocie jak przekopywałeś zasoby internetu nie natknąłeś się na spis cudów PO?:
PoniedziałekDonald Tusk wyczarterował 10.000 jumbo-jetów. 3 miliony Polaków wraca do kraju.
WtorekZarządzeniem premiera Donalda Tuska zlikwidowano wypadki samochodowe.
ŚrodaDonald Tusk obniżył podatki --- od środy PIT, CIT i VAT w Polsce wynoszą 1%, jednocześnie Donald Tusk zwiększył wynagrodzenia -
-- pielęgniarka zarabia średnio 5890 zł netto, a lekarz 25630 zł
netto. Nauczyciele zarabiają od środy 8300 zł netto, a urzędnicy 6250. Zachodnie granice Polski przekraczają tysiące lekarzy z Niemiec Francji i Irlandii by podjąć pracę w polskich szpitalach.
CzwartekW czwartek Donald Tusk gwałtownie podniósł prestiż Polski na świecie
-- UE ogłosiła wprowadzenie Nicei i pierwiastka jednocześnie, Niemcy
zrezygnowały z Gazociągu Północnego, a bałtycką rurą będzie transportowane mięso z Polski do Rosji.
W
piątek Donald Tusk wybudował 2500 kilometrów autostrad 840 pływalni i 320 stadionów.
Hanna Gronkiewicz-Waltz --- nowa minister infrastruktury
- przecięła 6000 wstęg w ciągu 18 godzin
SobotaDonald Tusk rozdał akcje, średnio 70 tysięcy na głowę.
Ponadto wprowadził poszóstne becikowe i
ulgę na dziecko --- bez kozery - pińcet tysięcy.
NiedzielaPo zrobieniu tych wszystkich cudów, siódmego dnia,
Donald Tusk odpoczął.
PS
Wieczorem w niedzielę od niechcenia Donald Tusk
zniósł przymrozki, by jabłka już nigdy nie drożały.
KotSylwester napisał(a):
Idąc Twoim myśleniem
"Idąc Twoim myśleniem"

Odkąd to powstał nowy zwrot w języku polskim? A może ja jakiś zacofany jestem i nie nadążam. No cóż, nie każdy mógł się urodzić inteligentem
Fanbmw napisał(a):
Kocie w takim razie musisz szukać : wzrost ok 165-170, chudy wręcz cherlawy, okulary, rozczochrane włosy, zmęczona cera, duży wyładowany plecak( przechylający Go raz do tyłu, raz do przodu),zwężone dżinsy firmy "Stanley", ciut przyduże obuwie,pod pachą kilka gazet i kartek ze świeżymi notatkami, a najlepiej wsłuchuj się w rozmowy. Myślę ,że na uczelni jest on popularny niczym Dylan z "Beverly Hills 90210".
Szczerz się uśmiałem. Opis kompletnie nietrafiony, ale masz dryg do pisania. Mogłabyś napisać do jakiegoś filmu charakteryzację postaci studenta z lat 20
Fanbmw napisał(a):
Bagor a ja ponawiam zaproszenie na kawę. Miejsce możesz Ty wybrać.Mieszkamy tak blisko siebie.Ja płacę.

Przykro mi, ale nie skorzystam. Nie wiem czego się spodziewać po kobiecie, która już w awatarze pokazuje tyłek. W to, że lubisz stawiać (kawę) nie wątpię.
Kucharz napisał(a):
oj Bagor frustracja widzę Cię dotknęła, no cóż żal mi Ciebie po raz kolejny
Żebyś się kiedyś nie nabawił wrzodów w żołądku od tej żałości.
Kucharz napisał(a):
większość ekspertów ds. międzynarodowych jest za Kartą Praw Podstawowych, oczywiście Ty znalazłeś jakiegoś który jest przeciw, skąd Ty ich wykopujesz, w TV Trwam występują?
Podaj nazwiska tych ekspertów. Karta niesie za sobą pewne niebezpieczeństwa dla Polski. Nie prościej jest przyłączyć się do tzw. protokołu brytyjskiego? Dzięki niemu Karta Praw Podstawowych będzie miała ograniczone zastosowanie w Wielkiej Brytanii i w Polsce.
KotSylwester napisał(a):
Masz rację, wtedy znowu się przestraszy i 2 tyg sie nie pojawi na forum.
Nie wiem zupełnie o czym piszesz. Kto się wystraszył? Chyba mówisz o sobie, jak wyśmiewali Ci na innym forum BMW, to do tej pory przestraszony tam nie wróciłeś.
stones1 napisał(a):
Szkoda Bagor ze nie jestes w stanie powstrzymać sie od prób dosrywania mi.. no cóż to świadczy o Tobie

, bo jak zapewne wiesz nie znajdziesz w tym temacie osobistej wycieczki pod Twoim adresem z mojej strony.
Fakt, przepraszam, ale Ty również nie jesteś bez winy. Gdybyś się powstrzymał od ataku na moją osobę, to ja również nie atakowałbym Ciebie. Chodzi mi mianowicie o tę wypowiedź:
stones1 napisał(a):
Pewnie ktoś z ogromnego frontu walki z Najjaśniejszym Rządem Wciąż Jeszcze Urzędującym się nim zajął.
Po co to było? Nie było mnie na forum raptem 2 dni, a już jakieś zgryźliwe komentarze. Oczywiście rozpoczął to Kucharz, ale u niego to normalne. Potem dołączyła się wierna świta z odsieczą. Wybacz więc Kyo, nie będę pozostawał głuchy na takie zaczepki. Przypominam, że ten temat nie jest o mnie, więc po co piszecie nie na temat?
Ponawiam pytanie. Nie wydaje się Wam dziwne to, że Waltz chce zbudować stadion narodowy w Łomiankach? Jeszcze tydzień temu zapowiadała zupełnie co innego. Skąd ta nagła zmiana zdania po wygranych wyborach parlamentarnych?
Wrocław już dawno się uporał z takimi problemami, a w Warszawie ciągle nic nie wiadomo. Jak tak dalej pójdzie, to nie zdążą na Euro 2012.
[ Dodano: 25 Październik 2007, 21:57 ]Bierute, byłeś może kiedykolwiek w Rosji? Tam też wprowadzono podatek liniowy. Spowodowało to podział na biednych i bogatych. Posłuchaj ekspertów co mówią na temat Łotwy, czy Estonii. Z powodu podatku liniowego za parę lat grozi katastrofa. Nie jestem ekonomistą w przeciwieństwie do Ciebie, więc liczę, że się do tego ustosunkujesz.