BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 30 kwietnia 2025, 21:15

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 8 listopada 2020, 08:40 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Czyli relacje świadków na których opiera się cała moja postawa jest błędem bo świadkowie mogą kłamać? Tak wiem, ze mogą.
Ale nie robią tego bo wszystko się potwierdza i z tego powodu ja im uwierzyłem. Np Aron Russo BYŁY PRZYJACIEL ROCKEFELERA mówił w 2007 ,ze WTC 11.11 to robota CIA tylko po to , aby zasiać strach wśród ludzi i dzięki temu uzyskać społeczne poparcie ataku na Afganistan i Irak. Mówił, ze wybuchnie nowa fikcyjna wojna o nazwie wojna z terroryzmem tylko po to, aby zasiać więcej strachu.
Redaktor pyta: po co więcej strachu? Już osiągnęli swoje cele. Irak i Afganistan jest podbity.
Aron: robią to po to bo chcą zdobyć totalną kontrole na Ziemią. Chcą zlikwidować gotówkę i każdemu wszczepić chipa po to, aby można było ludzi kontrolować. Np jak ktoś będzie chciał oprotestować to co oni robią to wyłączą jemu i jego rodzinie chipy. Nie będzie mógł nic kupić! Totalna kontrola!

Z tego lałem i to bardzo bo likwidacja gotówki w tedy wydawała się taaaaaaaaką bajką....

Od 2016 wierze ze Aron który został zastrzelony chwila później po tym wywiadzie mówił prawdę BO TO SIĘ SPRAWDZA! Takich niezależnych świadków jest wielu, ale Wy nawet nie chcecie ich usłyszeć, aby moc rzetelnie ocenić czy mogą mówić prawdę...

,, Zawsze będzie istniało zaczadzenie władzą! Jeśli chcecie sobie wyobrazić przyszłość wyobraźcie sobie wielki but depczący ludzkość po twarzy...''

60 lat temu Orwell to zauważył, a Wy dziś mając Internet za pomocnika nie jesteście w stanie tego zaobserwować? Czy tez może łatwiej było by Wam to zaobserwować gdyby nie reszta bzdur do tego dołożonych takich jak płaska ziemia, reptalionie, czapki z aluminium, kosmici itd??? TO JEST CELOWA DEZINFORMACJA!

Ostatnio edytowano 8 listopada 2020, 09:28 przez Alduwiel, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 8 listopada 2020, 09:08 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Swiadkowie jehowy XXI w.?

Siedzisz wygodnie w domu. Rozmawiasz o jednym. Relaks. Dzwonek do drzwi. "a bo my znamy najprawdziwsza prawde i chcemy sie z nia podzielic. twoja to gowno warta, nasza prawdziwsza".

Ewentualnie zaciete ramie gramofonu, albo plyta porysowana tak, ze przeskakuje co 15 sekund na to samo xD

Chyba, ze troll, ale to tu tez trzeba umiar znac :D

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 8 listopada 2020, 09:09 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
DamianTra napisał(a):
O kur*a.... na fejsie jest taka grupa. sekcja past sie nazywa. Zycie pisze najlepsze historie, przede wszystkim te do posmiania sie.

Jig. Alduwiel. Jesli to nie zaden z was- co by sie zgadzalo- mam wam kolege:

https://www.facebook.com/Artur.Zarzycki ... 8795504277

Ty jako lewak na pewno wolisz aby wygrał Biden, ale faktem jest, że to może oznaczać katastrofę i postawi kropkę nad "i" umierania Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej, jakie nam się kojarzyły. Kolebka wolności i kapitalizmu lat dawno minionych,, na naszych oczach, przepadnie już do końca i stanie się kolejnym demokratycznym syfem, mokrym snem socjaluchów.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 8 listopada 2020, 09:45 
Moderator

To co mówisz o innych Damian bardzo wiele mówi nam o Tobie...

A co do Twojego linka to czas wszystko zweryfikuje ;) i jak juz wspominałem takich osób jak ja przybywa, a takich jak Ty ubywa. Czyli nie wszystko stracone ;)

PostNapisane: 8 listopada 2020, 10:27 
Forumowy terrorysta

https://twitter.com/DariuszRosati/statu ... 0422231045

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Załączniki:
20201108_102510.jpg
20201108_102510.jpg [ 119.64 KiB | Przeglądane 748 razy ]

PostNapisane: 8 listopada 2020, 10:49 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
alduwiel napisał(a):
Wirus zabije miliony na całym świcie, nie tylko tutaj. Myślicie ,ze w Afryce czy Indiach ludzie nie umierają?

Nie skleja się ziomuś coś ten plan :D

alduwiel napisał(a):
Wyjaśnię to Wam tak jak udało mi się to wyjaśnić dziadkowi Sławkowi, który wczoraj zapytał: Grisza, a jak to jest ,że oni pany tego świata chcieli by zabić swoich niewolników? W końcu niewolnik przydatny jest i na polu może robić to szkoda by było zabijać. Dziadku wyobraź sobie ,ze masz pole/ plantacje 100 hektarów i za Chiny nie ma opcji ,żebyś sobie te działkę powiększył. Co więcej statek co tydzień przywoziłby ci 2 niewolników za free. Ucieszyłbyś się bo było by komu wreszcie pracować dla Ciebie. Po tygodniu znowu statek dostarczyłby Ci kolejnych 2 niewolników. Mija kolejny tydzień i kolejny i kolejny .... i masz już 200 niewolników. Zauważasz ,ze to w pełni starcza do obrobienia pola jakim przyszło Ci zarządzać. Niestety statek co tydzień dalej dostarcza niewolników, a Ty musisz ich karmić :( pola nie przybywa , niewolników tak :( Co teraz?
Dziadek: A to bym jakieś truciznę wymyślił i im potajemnie dawał ,żeby ich wytruć, ale tak ,żeby się nie połapali bo bunt by zaraz był :)
Mówię: Zuch dziadek! Właśnie tak się dzieje teraz ,a ta trucizna nazywa się Ruandap i ma ją każdy człowiek prawie na Ziemi w sobie. Zmniejsza ona poziom testosteronu w organizmie z czasem coraz bardziej i bardziej, aż w końcu jak naukowcy ustalili w trzecim pokoleniu osoby nim zatrute są całkiem bezpłodne...

Nieźle z dziadkiem macie zryte berety :rotfl: Normalny człowiek by ich sprzedał dalej, nakarmił nimi pozostałych - niższe koszty stałe, wyszkolił i stwprzył z nich mini armię którą podbiłby resztę świata, opcji są setki.

:rotfl:

Ten twój post o marzeniu... :rotfl: No coś słabo idzie Ci bycie kreatywynym jak Ty byś ich po prostu otruł :D

alduwiel napisał(a):
Ja opieram swoje wypowiedzi o relacje świadków!

Nie Aldek, Ty jesteś 100% owcą :) 1 do 1 zgodną z definicją owcy. Ctrl C plus Ctrl V to całe twoje życie.

alduwiel napisał(a):
A co do Twojego linka to czas wszystko zweryfikuje ;) i jak juz wspominałem takich osób jak ja przybywa, a takich jak Ty ubywa. Czyli nie wszystko stracone ;)

Nie ma jak statytstyki z zdupy.pl :rotfl:

PostNapisane: 8 listopada 2020, 10:52 
Zacna persona forum

jiGsaw napisał(a):
Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej
Jig, jak juz uzywasz pelnej nazwy z duzych liter, to tylko Ci napomknę, ze przestała ona funkcjonowac chyba w XVIII wieku. :]

PostNapisane: 8 listopada 2020, 11:08 
Moderator

Majsu na Boga to była przenośnia. Mówiłem, ze pole ma 100 hektarów i nie da się za Chiny go powiększyć.
Ta działka/pole obrazuje nasza Ziemię której tez nie idzie powiększyć.
Nie da się podbic niewolnikami nowyvh obszarów bo te 100 hektarów to juz jest wszystko!
Statek, który dostarcza niewolników to odpowiednik naszego przyrostu naturalnego. Czego tu nie rozumiesz?

Ludzi ciagle przybywa, a miejsca i zasobów ubywa!

Albo zatopimy statek, albo zaczniemy mordować niewolników - innego wyjscia nie ma... Inaczej wszystkich czeka zagłada...

PostNapisane: 8 listopada 2020, 11:21 
Przyjaciel forum

Grzesiu - daj sobie spokój już z tym lewakiem - burakiem, szkoda na niego LPG.

Byłem w piątek na siłowni, bardzo fajny klimat, to moja dawna siłka. Wieczorem skoczyłem pierwszy raz w życiu na black friday, narodu mnóstwo, w czwartek podobno jeszcze więcej było. Pochodziłem po sklepach, z początku zdegustowany, ale później trafiłem na perełkę i wpadła sportowa marynarka marki premium w rozsądnej cenie. :) Oczywiście maski to chyba nawet przy sobie nie miałem i nikt się na mnie krzywo nie patrzył. Ludzie chcą żyć normalnie.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 8 listopada 2020, 11:29 
Częsty bywalec

Jest:
alduwiel napisał(a):
Inaczej wszystkich czeka zagłada...

O Matko Boska koniec swiata. Toc to tylko do kosciola i sie modlic o odkupienie grzechow. Ja bym na Twoim miejscu alduwiel zmienil taktyke. Po co ludzi uswiadiamiac, ze czeka ich zaglada. Nie lepiej namawiac na to, zeby zrobili cos i mieli spokoj po tej zagladzie?

Pomoge Ci. Dam namiar: https://www.jw.org/pl/świadkowie-jehowy/faq/

PostNapisane: 8 listopada 2020, 11:34 
Moderator

Gdyby ludzi było stać na wymianę maseczki co godzinę to by to miało sens , ale tak? Teraz to jedynie więcej infekcji się przez to najprawdopodobniej rozwinie ;)

Edit: Damian, Jig to nie ejst idiotą. Ma poprostu inne zdanie. W takich sytuacjach zamiast wyzywać, warto sie zastanowic nad sytuacją. Zawsze gdy ktoś kwestionuje cos , innym powinna się zapalać czerwona lampka sygnalizująca potrzebę dokladniejszej weryfikacji omawianego tematu.

Ostatnio edytowano 8 listopada 2020, 11:39 przez Alduwiel, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 8 listopada 2020, 11:52 
Moderator

Chłopaki ja mam wrażenie jakbyśmy wszyscy zrobili sobie piknik na torach kolejowych. Nikt z nas nigdy nie widział pociągu, dlatego nie byliśmy świadomi zagrożenia.
Impreza jest pierwszorzędna , wszyscy są szczęśliwi, a ja nagle patrząc przez lornetę dostzreglem coś strasznego tj pociąg mknący po torach w naszą stronę! Wpadłem w panikę i zacząłem krzyczeć, że szybko musimy zejść z torow!!!
Wrzeszczę do najbliższej mi osoby ,żeby szybko spojrzała przez lornetkę bo tam zobaczy nadchodzący nasz koniec, ale ta osoba zamiast spojrzeć w lornetkę patrzy na wszystkich wokoło I widzi, ze wszyscy maja to w dupie i uznają, ze jestem świrem, tak więc nic nie robi tylko się ze mnie smieje. Tak samo inni robią...

Ostatnio edytowano 8 listopada 2020, 12:13 przez Alduwiel, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 8 listopada 2020, 11:56 
Częsty bywalec

Jest:
Ja!! Ja mam lornetke!!!

I zobaczylem, uwierzylem. Rzeczywiscie cos jedzie!

Obrazek

PostNapisane: 8 listopada 2020, 15:25 
Przyjaciel forum

DamianTra napisał(a):
Alduwiel... W czasie pandemii chwalic sie, ze sie nie nosi maseczki?

Inne zdanie?

Aha...

Jak dla mnie to definicja 'idioty'. Ale co ja tam wiem :rotfl: :rotfl:

Najpierw głoszę socjalistyczne hasła, wzywam do ograniczania wolności ludzi w imię dobra kolektywu... Później gdy ktoś nazwie mnie lewakiem to... wyzywam go od idiotów. MISTRZ :!: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 8 listopada 2020, 15:30 
Częsty bywalec

Jest:
Ale wiesz kto kategoryzuje "jak nie z nami, to przeciwko"? xD

Socjalistyczne hasla? Nosic maseczki, trzymac dystans, sie pilnowac xDDDDDD

Staaary, Ty nie odleciales od bazy- to poprawne rozwiazanie rebusu. Ty juz opuszczasz uklad sloneczny :rotfl: :rotfl:

Ten temat to istne zloto :D Ja wiem, ze sam sie dokladam, ale nie wytrzymuje xD

PostNapisane: 8 listopada 2020, 15:35 
Przyjaciel forum

DamianTra napisał(a):
Ale wiesz kto kategoryzuje "jak nie z nami, to przeciwko"? xD

Socjalistyczne hasla? Nosic maseczki, trzymac dystans, sie pilnowac xDDDDDD

Staaary, Ty nie odleciales od bazy- to poprawne rozwiazanie rebusu. Ty juz opuszczasz uklad sloneczny :rotfl: :rotfl:

Ten temat to istne zloto :D Ja wiem, ze sam sie dokladam, ale nie wytrzymuje xD

Poczytaj co wypisujesz. Nawołujesz do fundamentalnego ograniczania swobód obywatelskich, wbrew konstytucji, w imię rzekomego dobra demokratycznej tłuszczy wyborczej. To się nazywa socjalizm, a to gra wstępna komunizmu. Jesteś śmierdzącym LEWUSEM, czy ci się to podoba, czy nie. Do tego jeszcze prostakiem, który nie potrafiąc się odnieść do argumentów, wyzywa interlokutora. Dno.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 8 listopada 2020, 15:40 
Częsty bywalec

Jest:
Czekaj czekaj... noszenie maseczki, zachowywanie dystansu i dezynfekcja w czasie pandemii to ograniczenia fundamentalnych swobod obywatelskich? Woooooo

Ok. to teraz ja!

Prosto mowie, to co jest proste. Ukryty komuch. Bo to ruskim zalezy na tym, zeby Polska byla jak najslabsza. A jak? Przez nie noszenie maseczek. JKM to agent ruskich, bo nawoluje do olewania pandemii, przez co gospodarka bardziej ucierpi a Ty jestes jednym z jego agentow. Komuch! WLasnie komuchy najbardziej oczerniali innych ludzi bez podstaw w rzecztwistosci, wymyslali bzdury i robili z logiki dziwke. Jigsaw Komuch!

PostNapisane: 8 listopada 2020, 16:10 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
Eh, u nas nie tak źle z ta lewicą. Tylko czajkoski na jeden marsz nawoluje i sam chodzi, a na kolejny nie wydaje zgody, bo Covid :rotfl: Ale w usa to jest dopiero dramat. Prezydent co mówi w tv to jeśli nie jest zgodne z wizją stacji (Ale są dowody, że jest prawdą) transmisja zostaje z "zdjęta", posty usunięte, a udział w głosowaniu biorą ludzie urodzeni w XIX wieku...

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 8 listopada 2020, 16:24 
Częsty bywalec

Jest:
Lincoln w ogole lewica jest zastanawiajacym tworem. Maja jakies wyidealizowane idee, ktore nigdy i nijak sie nie maja jak nawet w czesci spelnic, bo tak swiat nie dziala, a i tak w nie brnal... czekaj, cos mi to przypomina... Jig... ale wracajac. Ich hipokryzja jest niepojeta. Sami sie oraja i ja na prawde nie wiem, jak mozna na nich glosowac. Jednoczesnie machloje za plecami, a do mikrofonu, ze trezba biednym pomagac. Ehh

Jestem bardzo ciekawy sytuacji w USA. Z jednej strony nie ma potwierdzonych- oprocz gadania- rzeczy ktore mowi Trump i jego prawnicy. Z drugiej niewykluczone. Ciekawy jestem jak sady to ocenia. Bardzo ciekawy. Szczerze, osobiscie wolalbym, zeby jednak Trump zostal prezydentem. Taki Kaczyniak w wersji +100, ale no... przynajmniej Polsce cos tam pomogl- te wizy nieszczesne i jednak wprost pokazanie ruskim, ze tu to USA pilnuje bezpieczenstwa ( co z perkspektywy tego pomiedzy mlotem a kowadlem, jest dosc pozytywne. Oczywiscie ma swoje minusy, ale na koniec dnia lepiej zeby wielki brat tu patrzyl). Biden niby gada piekne rzeczy, ale wiadomo jak to z tymi 'demokratami' jest.

No ciekawie sie zapowiada poczatek przyszlego roku. Oby 2021 nie chcial sie przeganiac na osiagniecia z 2020.

PostNapisane: 8 listopada 2020, 16:47 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Dżentelmeni, DamianTra i JigSaw. Dyskutujcie temat, nie siebie.

Podobna prośba do wszystkich pozostałych. Chyba tylko Alduwiel potrafi mieć inne zdanie i nie obrażać.

Damian dostaje dostep do Fight Clubu, Jig Już ma, tam nie ma zasad.

viewforum.php?f=107

A tu bezpośredni link do fragmentu rozpoczynającego konwersację:
viewtopic.php?f=107&t=171810&start=0

Jak ktoś jeszcze chce, niech mi da znać.

Załączniki:
fightclub.jpg
fightclub.jpg [ 17.33 KiB | Przeglądane 677 razy ]

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1