BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 13:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2007, 16:51 
Zacna persona forum

misssiaq6 napisał(a):
jak nie ma zbytniej potrzeby to nie właczam kierunkowskazu:P zawsze staje w poprzek parkinku na 2 lub 3 miejscach z daleka od innych

Jak coś takiego widzę to odrazu gościa młotkiem w głowę... :zdziwko: Szczególnie za to drugie.

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2007, 19:15 
Zacna persona forum

Ja podchodzę do tematu zgoła inaczej. To samochód jest dla człowieka, a nie człowiek dla samochodu. W swoim aucie jak i w życiu lubię swobodę. Dlatego pale w nim, nie ma u mnie zakazów i nakazów. Gości traktuje tak samo w aucie jak w domu. Mogą palić, mogą jeść, pić i ..... Raz wżyciu woskowałem swoje BMW, myłem ze 6 razy, co nie znacza że o nie nie dbam. Myjnie uważam tylko ręczne, olej zmieniam 2 razy w roku i tyle. Jestem fanem marki - bez 2 zdań, ale znajduje więcej przyjemności w tylu innych czynnościach w życiu, że pucowanie auta zostawiam innym. Inna rzecz , że jako hobbysta zupełnie rozumiem zachowania szeroko opisywane w tym temacie powyżej, aczkolwiek zalecam umiar ( we wszystkim). Zresztą wszelkie manie klasyfikowane są przez medycyne jako nerwice.

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2007, 19:22 
Zacna persona forum

Garcia -jakby nie było widze ze nie lubisz przerostu formy nad terścią , i myśle że własnie o to w tym wszystkim chodzi :D ;)

TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX-POCO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W P...e
http://mcg1ver.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/albumy/516168-123.html

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2007, 19:32 
Częsty bywalec

Moje BMW: saab 93 SC
Kod silnika: Z19DTH
GARCIA znów dobrze gada, trzeba mu polać... dokładnie tak samo podchodze do tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 10:27 
Zacna persona forum

tylko ja tak parkuje kiedy w poblizu jest jescze troche innych wolnych miejsc. pozatym parkuje z daleka od innych więc nikomu nie utrudniam życia i parkowania...

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1