No tak
najwiecej wypowiadaja sie na moj temat Ci co mnie nie znaja
Jesli chodzi o temat Diora czy CC, to nie mam takich butow ani sukienki

a na majowxce bylam w spodniach z dresu i adidasach ( co wkurzalo mojego Darka

Restauracje 5*- najbardziej lubie kielbaski z grila, wieczorem pod hala w Krk
W Toruniu zjadlam az 2

jedna nawet poprosilam Dzikusa by potrzymal przez chwile, tak ze moze poswiadczyc ze jadlam, nie wybrzydzalam, co wiecej przywiezlismy 2 kilo tych kielbasek rowniez dla innych .
tak odpowiedzialam tym ktorzy widza moja aukcje i wlasnie tee wypowiedzi tak jak chca widziec ... jak to napisal Darek, robilam sobie jaja, ale nie z ludzi, tylko z ich wypowiedzi.
Jesli chodzi o "rapszle" czy pisanie o Panach z malym ego, odnosilo sie do akurat do jednego Pana ktorego posta usunieto, ale zdazylam go przeczytac i On wlasnie pisal o rapszlach, jesli sie nie myle to mnie wlasnie tak nazwal.
Co do wypowiedzi Pana wonza. Nie wiem co w nocy napisala Pana dziewczyna na forum, ale wiem co napisala do mnie w smsie o 2 w nocy. wiec prosze Pana, prosze moze zainteresowac sie stanem emocjonalnym swojej dziewczyny, bo samo pisanie o tak poznej porze w nocy do nieznajomych smsa dlugosci listu nie swiadczy bynajmniej o stabilnosci. Domyslam sie ze inna pani ktora wypowiadala sie na temat mojego wieku jest kolezanka tejk wlasnie forumowiczki, gdyz obie Panie nie wiem dlaczego strasznie boli sprawa mojego wieku i wygladu. Jedna nazwala mnie starsza pania kasia, druga napisala ze pod 40tke jestem.
Wiec Pani Magdo, jak juz napisalam, najbardziej lubie dresy i jeszcze dzinsy. Co do Pani wypowiedzi odnosnie mojego wygladu, to zapewniam ze nie mam w lazience ani jednego rozu ( o ktorym pani pisala) czy kremu przeciwzmarszczkowego, prosze zapytac o to mojego mezczyzne, moze przyznac ze on sam ma wiecej kremow ode mnie

A do 40 jeszcze kilka lat mi zostalo
Pani Magda probowala mnie oceniac rowniez jako matke, oczywiscie najwiecej na temat wychowania dzieci maja jak zwykle do powiedzenia ci co ich pewnie nie maja.
Droga Magdo, musialabys zapytac moich przyjaciol i rodziny jaka jestem mama by moc wypowiedac sie na ten temat!
I jeszcze jedna uwaga, skoro nazwala mnie Pani starsza pania pod 40tke, prosze wiec zwracac sie do mnie przez "Pani", bo nie przypominam sobie bysmy byly na "ty".
I prosze nie pisac do mnie po nocach smsow, bo ja wtedy slodko sobie spie przy moim mezczyznie, sa portale typo randka.pl czy czateria, czy cos takiego, tam mozna szukac znajomych , jesli juz faktycznie nie ma sie z do kogo pisac.
Co do pisania o mnie jako o wpol nagiej na zdjeciach, to mnie sie wydawalo ze mam na sobie elegancka sukienke (bynajmniej nie Diora

)
Jesli chodzi o moje zdjecia na aukcji, to cala ta aukcja miala byc z humorem, ale jak widac, ludzie ktorzy mi pisza o zawisci ludzkiej maja racje.
Do moderatorow, prosze nie usuwac postow, jak juz napisalam ja nie boje sie krytyki.
I jeszcze jedno, nie spodziewajcie sie tutaj ze ja wybuchne, czy zaczne chamsko i wulgarnie pisac

Darek jest ze mna juz dluzszy czas i chyba nie widzial mnie wybuchajaca, ani nie slyszal chamskich tekstow u mnie