BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 30 kwietnia 2025, 21:13

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 8 listopada 2020, 23:07 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
alduwiel napisał(a):
i tą kasę zapłacili amerykańscy podatnicy
Z podatnikami jest taki problem, że ich nie obchodzi na co idą ich podatki. Pracują, płacą do kasy państwa i nie widzą dalej niż metr kiełbasy. Jest jak jest i tak musi być, spytaj sąsiada ;)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 8 listopada 2020, 23:17 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
a 70baniek sasina?

PostNapisane: 8 listopada 2020, 23:18 
Administrator

DamianTra napisał(a):
a 70baniek sasina?
Mr Jack Sasin to naprawdę mocny gość ! :rotfl:

Obrazek

PostNapisane: 8 listopada 2020, 23:27 
Forumowy terrorysta

Obrazek

:rotfl:

PostNapisane: 8 listopada 2020, 23:29 
Administrator

Hops i poleciał paprotnik :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 8 listopada 2020, 23:59 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
alduwiel napisał(a):
Np w 2008 AIG trzeba było dofinansować 80 bilonami dolarów i tą kasę zapłacili amerykańscy podatnicy :D

Zgodnie z twoją logiką to te same biedaki zarobiły na tym ponad 20mld, źle ? Ty nawet nie wiesz człowieku jak to przeliczyć poprawnie... No ale znowu poszło Ctrl C Ctrl V.

PostNapisane: 9 listopada 2020, 08:50 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
DamianTra napisał(a):
chlopaki, Kyoku i tak poszedl na reke nam trzem, ze nie zbanowal, a Wy dalej swoje.... id.... eee czekaj. Inaczej:

alduwiel, jak tam pociag?

////////wymoderowane, znowu idę na rękę, osobiste wycieczki proszę w Fight Clubie

A najlepsze jest to, ze nie poznajecie jak ktos ewidentnie ma beke, a bierzecie inne rzeczy w internecie za prawde... ehh

A powaznie. Temat rakowy. Bo juz sam temat- jego tresc jest tak z dupy, ze bardziej sie nie da. To juz traci szurstwem. I na powaznie tu pisac? I przekonywac szurow do tego, ze ziemia jest okragla i mowic im jak dziala fizyka? Nie ma to nic wspolnego z merytoryczna dyskusja, tylko standardowe: moje mojsze. Na jakiejkolwiek szurowej grupie schematy sie powtarzaja. Wyjezdzanie na siebie nawzajem, bo w Polsce to tak trzeba. Dzisiaj ogladam sobie polsat i jacys tam ludzie ciesza sie z wygranej Bidena, a inni ciesza sie z tego, ze Trump nie odpuszcza. I tak sobie pomyslalem. No nie u nas. U nas to co najwyzej mozna sie zloscic na kogos kto sie cieszy. A ja z was alduwiel i jig mam beke... po prostu. Zaraz mi sie skonczy kwarantanna, bede mogl zajac sie pozytecznymi rzeczami, to sobie dalej bedziecie mogli plany reptilianskie przerzucac miedzy soba xD

Wracajac do tematu. 50 powodow ze pandemia jest oszustwem, okazalo sie 50 powodami, dlaczego jest sie czlowiekiem nie potrafiacym weryfikowac informacji, dlaczego nikt nie chce odnosic sie do filmow, przeciez co strone sa wklejane i dlaczego clzowiek czlowiekowi wilkiem. Nawet w czasie kiedy trzeba sie zjednoczyc i nosic maseczki, trzymac sie na dystans i sie pilnowac. Nawet w czasie kryzysu okazuje sie, ze mozna byc kalafiorem xD

Aldi. Wklejasz filmiki. Lap:
https://www.facebook.com/watch/?v=354274325871254

a ten portal znasz?:
https://globalna.info/2020/11/04/co-ozn ... w9e8DDR-EA

I bez jaj xD na to merytorycznie odpisywac? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Wiec chlopaki. Czas i pora na telesfora :D I na haslo. Wszyscy razem!!!

Wyłoncz muzk włoncz myźlenie!!

Pandemia nic groźniejsza od grypy, to temat rakowy. Czy wiesz, że w Polsce umiera wiele tysięcy osób rocznie na grypę z powikłaniami? Nie Z GRYPĄ. NA GRYPĘ. Rozróżniasz w ogóle śmierć Z COVID od NA COVID?! Rozumiesz, co to znaczy, że 85% przechodzi bez objawów, a 98% nie dotykają ciężkie objawy, czy nie? A pozostałe 2% to i tak już chodzące prawie trupy w większości.

Czy rozumiesz, że NIE DA SIĘ na dłuższą metę stosować powszechnie i skutecznie DDM, nawet jeżeli by działał? Nie da się, bo zbyt wiele obszarów naszego życia tak gospodarczego, jak i społecznego jest oparty o BRAK DYSTANSU i zachowanie dystansu tam to FIKCJA. Mam ci wymieniać jak małemu dziecku? Na jakim świecie ty żyjesz? Może w twoim domu i pracy czy gdzie bywasz to ok, można się bawić w DDM i jakoś to będzie. No ale oprócz ciebie - pępka świata - i twojego czubka nosa jeszcze są:

SZKOŁY, przedszkola, kluby sportowe wszelkiej maści (koszykówki, siłownie, sportów walki, baseny i inne), kluby rozrywkowe (dyskoteki i inne), hotele, lotniska, w ogóle cały transport publiczny, opieka zdrowotna, poczty, nie poczty, cały przemysł ciężki (w stoczniach, kopalniach itd. normą jest, że często człowiek na/przy człowieku pracuje). Podsumowując - no POŁOWA świata to BRAK DYSTANSU, czyli BRAK FUNDAMENTALNEJ zasady twojego szurskiego hasła DDM jakby to miało być panaceum na wszystko. NIE JEST I NIE BĘDZIE, WBIJ SOBIE TO DO ŁBA, ŻE ZNISZCZENIE ŻYCIA GOSPODARCZEGO/SPOŁECZNEGO POŁOWIE LUDZI DOPROWADZI DO KATASTROFY GLOBALNEJ I ŚMIERCI MILIONÓW JEŻELI NIE MILIARDÓW. Cofniemy się do Afryki albo gorzej.

Każdy prawdziwy prawicowiec powie to samo: Wolność nakazuje - VOLENTI NON FIT INIURIA, KTO SIĘ BOI TEN SIĘ CHRONI. A jak się boi to niech się chroni skutecznie - PORZĄDNA MASKA przede wszystkim, a jak nie musi to niech zachowuje dystans. DOBROWOLNIE. Tak jak to jest/było w Szwecji. Ludzie muszą sami brać odpowiedzialność za swoje decyzje. Kto chce kołchozu, ten jest LEWAKIEM i koniec kropka. Ty jesteś największym LEWAKIEM na tym forum. Jakie to paskudne świadczy o tym fakt, że za nazwanie lewaka lewakiem dostaje się ostrzeżenie na tym forum...

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 9 listopada 2020, 09:11 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
MAJSU napisał(a):
alduwiel napisał(a):
Np w 2008 AIG trzeba było dofinansować 80 bilonami dolarów i tą kasę zapłacili amerykańscy podatnicy :D

Zgodnie z twoją logiką to te same biedaki zarobiły na tym ponad 20mld, źle ? Ty nawet nie wiesz człowieku jak to przeliczyć poprawnie... No ale znowu poszło Ctrl C Ctrl V.

Zarobili bo dzięki temu nie upadły inne firmy/banki i suma summarum wyszli na plus bo stracili by jeszcze więcej? Aha ok :)

To może Traider21 Wam wyjaśni?

A tu zaskakujący film z 2007 roku...

https://www.facebook.com/10000830004159 ... 2507834389

Przypomnę, że prowadzącym jest Jessy Ventura byly gubernator Californi, bardzo dobry przyjaciel Trumpa - tak, on też tak samo jak ja jest przekonany o istotniu Deep State

PostNapisane: 9 listopada 2020, 09:51 
Częsty bywalec

Jest:
Jig, jak tam podkopywanie panstwa? Wiesz, ze nawolujac do nie noszenia maseczek przyczyniasz sie do kryzysu gospodarczego? Fajnie jest bys ukrytym czerwonym, co?
Wiesz, ze prezes stowarzyszenia narodowego kilka lat temu okazal sie agentem rosyjskim. Oficjalnie. Historia lubi sie powtarzac. Just saying.
I ja wiem, ze skupienie swojej frustracji na jednej osobie to cos, co moze krotkotrwale spowodowac wyrzut endorfin, ale to... krotkotrwale. To prosty schemat psychologiczny, ale dziala tak dobrze jak cpanie.

Kyoku, bo zaraz bedzie, ze znowu najezdzamy na siebie. No a o czym rozmawiac w tym temacie? Jig sie zacial na jednym, Aldi tez. Jeden rozdziela na 'prawdziwych' i 'lewusow', drugi nie moze pojac, ze nikogo nie obchodzi to co wkleja. Nie da sie tu merytorycznie, bo juz probowalem wrzucac badania naukowe, artykuly medyczne. Przyklad Szwecji pokazuje, ze do oceny poprawnosci/ niepoprawnosci przyjetej taktyki bardzo daleko. Wiekszosc krajow przyjela wersje obostrzen. A ludzie i tak maja w dupie.
Dzisiaj pojechalem sie wymazac, to na 50 osob, ktore widzialem zza kierownicy moze 3 mialy poprawnie noszone maski. I co... i potem, ze DDM nie dziala. No nie dziala skoro bocian na bocianie stoi. Dowod anegdotyczny, bo tylko z mojego punktu widzenia, ale zakladam, ze takie cos pojawia sie na wiekszosci polskich ulic.

Temat rakowy, bo pandemia to pandemia. nikt nie zna dlugoterminowych skutkow infekcji Covid-19. Kazdy lekarz jak mu powiesz, ze to lzejsza grypa, albo jebnie szpadlem takiego rozmowce (jesli pod reka ma szpadel), albo odwroci sie na piecie i pojdzie robic swoje, bo ma juz dosc tlumaczenia nieukom jak dziala swiat.

Jak szury dzialaja? Wpadna w swoja banke. Internet tak dziala, ze nie weryfikuje czy informacje sa prawdziwe czy nie. bo nie ma mozliwosc. Wiec taki wujek google, czy zuckenberowski fejs, podrzucaja dalej artykuly bankowe i taki jeden z drugim sie zatraca myslac ze ma racje, bo co chwile dostaje potwierdzenie. Ale to tylko banka. Nie pozwola sobie jej przekluc, bo w tej bance sie czuja dobrze. I zaden sensowny argument nie trafi. Bo przebilby banke. A tego szury nie chca. I tak to sie toczy. No i magister doktor strategii pandemicznych, czy bankier finansjer po obejrzeniu 3 filmow, czy przeczytaniu 10 artykulow na tendencyjnym portalu.

Co tu robic? tlumaczyc jigowi komputerowi binarnemu, ze jest takie slowo jak prawdopodobienstwo i szansa? Ryzyko? Jak on albo chce sie w kondoma caly ubierac, albo chodzic na wyjebce, bez refleksji nad niczym pomiedzy.

Osobiscie, jakbym byl moderatorem, to bym zamknal ten szurowy temat wpizdu. Ale nie jestem moderatorem. Tylko kyoku i reszta, nie dziwcie sie, ze tak tu wyglada rozmowa. Powody macie wyzej.

Trzy pierwsze zdania byly dla jaj. Reszta postu na powaznie.

Wracam do zycia! posmialem sie, porobilem jaja. Pora zajac sie tym, co robia dorosli- odpowiedzialnoscia za swoje zycie, najblizszych i staraniem sie o to, zeby byc dobrym.

Pozdro, piona!

PostNapisane: 9 listopada 2020, 10:03 

alduwiel napisał(a):

Zarobili bo dzięki temu nie upadły inne firmy/banki i suma summarum wyszli na plus bo stracili by jeszcze więcej? Aha ok :)

:oczami: Bilion ? A w rodzinie wszyscy zdrowi ?

PostNapisane: 9 listopada 2020, 10:16 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Przy dolarach mogłem użyć akurat bilion.

PostNapisane: 9 listopada 2020, 10:25 

Tak Aldek, Ty wszystko możesz, sky is the limit.

PostNapisane: 9 listopada 2020, 10:34 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
DamianTra napisał(a):
Jig, jak tam podkopywanie panstwa? Wiesz, ze nawolujac do nie noszenia maseczek przyczyniasz sie do kryzysu gospodarczego? Fajnie jest bys ukrytym czerwonym, co?
Wiesz, ze prezes stowarzyszenia narodowego kilka lat temu okazal sie agentem rosyjskim. Oficjalnie. Historia lubi sie powtarzac. Just saying.
I ja wiem, ze skupienie swojej frustracji na jednej osobie to cos, co moze krotkotrwale spowodowac wyrzut endorfin, ale to... krotkotrwale. To prosty schemat psychologiczny, ale dziala tak dobrze jak cpanie.

Kyoku, bo zaraz bedzie, ze znowu najezdzamy na siebie. No a o czym rozmawiac w tym temacie? Jig sie zacial na jednym, Aldi tez. Jeden rozdziela na 'prawdziwych' i 'lewusow', drugi nie moze pojac, ze nikogo nie obchodzi to co wkleja. Nie da sie tu merytorycznie, bo juz probowalem wrzucac badania naukowe, artykuly medyczne. Przyklad Szwecji pokazuje, ze do oceny poprawnosci/ niepoprawnosci przyjetej taktyki bardzo daleko. Wiekszosc krajow przyjela wersje obostrzen. A ludzie i tak maja w dupie.
Dzisiaj pojechalem sie wymazac, to na 50 osob, ktore widzialem zza kierownicy moze 3 mialy poprawnie noszone maski. I co... i potem, ze DDM nie dziala. No nie dziala skoro bocian na bocianie stoi. Dowod anegdotyczny, bo tylko z mojego punktu widzenia, ale zakladam, ze takie cos pojawia sie na wiekszosci polskich ulic.

Temat rakowy, bo pandemia to pandemia. nikt nie zna dlugoterminowych skutkow infekcji Covid-19. Kazdy lekarz jak mu powiesz, ze to lzejsza grypa, albo jebnie szpadlem takiego rozmowce (jesli pod reka ma szpadel), albo odwroci sie na piecie i pojdzie robic swoje, bo ma juz dosc tlumaczenia nieukom jak dziala swiat.

Jak szury dzialaja? Wpadna w swoja banke. Internet tak dziala, ze nie weryfikuje czy informacje sa prawdziwe czy nie. bo nie ma mozliwosc. Wiec taki wujek google, czy zuckenberowski fejs, podrzucaja dalej artykuly bankowe i taki jeden z drugim sie zatraca myslac ze ma racje, bo co chwile dostaje potwierdzenie. Ale to tylko banka. Nie pozwola sobie jej przekluc, bo w tej bance sie czuja dobrze. I zaden sensowny argument nie trafi. Bo przebilby banke. A tego szury nie chca. I tak to sie toczy. No i magister doktor strategii pandemicznych, czy bankier finansjer po obejrzeniu 3 filmow, czy przeczytaniu 10 artykulow na tendencyjnym portalu.

Co tu robic? tlumaczyc jigowi komputerowi binarnemu, ze jest takie slowo jak prawdopodobienstwo i szansa? Ryzyko? Jak on albo chce sie w kondoma caly ubierac, albo chodzic na wyjebce, bez refleksji nad niczym pomiedzy.

Osobiscie, jakbym byl moderatorem, to bym zamknal ten szurowy temat wpizdu. Ale nie jestem moderatorem. Tylko kyoku i reszta, nie dziwcie sie, ze tak tu wyglada rozmowa. Powody macie wyzej.

Trzy pierwsze zdania byly dla jaj. Reszta postu na powaznie.

Wracam do zycia! posmialem sie, porobilem jaja. Pora zajac sie tym, co robia dorosli- odpowiedzialnoscia za swoje zycie, najblizszych i staraniem sie o to, zeby byc dobrym.

Pozdro, piona!

Jak ja tobie wklejam liczby, badania, wypowiedzi naukowcow/lekarzy, ktorzy mysla/mowia inaczej to milczysz...

Nie chcesz sie odnosić do tych 177 polskich lekarzy, którzy podpisali manifest? Nie chcesz do tych tysięcy naukowców, którzy podpisali deklarację z Barrington? Wreszcie - nie chcesz do OFICJALNYCH LICZB I STATYSTYK, które są dostępne dla każdego? OK, do odpowiedz chociaż na jedno zasadnicze pytanie:

Dlaczego akurat twoi naukowcy (typu Simon'a, który nie widzi problemu w manifestacjach zwolenników zabijania dzieci, a widzi problem w celebrowaniu święta zmarłych i ludziach na cmentarzu) mają rację, a tysiące innych naukowców twierdzących inaczej, których się wycisza albo nie pokazuje w TV, bo to medialnie niekorzystne to szury?! Czy jak?! Każdy kto wie z czego żyją media nie będzie musiał się tutaj zastanawiać nawet minuty by sobie odpowiedzieć na pewne pytania.

Nawet jakbyśmy wszyscy nosili te szmaty na twarzy to jak słusznie zauważył już Aldi:

1. Muszą być zmieniane co godzinę, odkażane itd.
2. Muszą spełniać jakieś normy.
3. Nadal są obszary gdzie sie NIE DA albo NIE DA się upilnować, np. dzieci itd.

Wszystko zostało napisane, ty po prostu czytasz wybiórczo i nie przyjmujesz do wiadomości, że to całe DDM to UTOPIA i to było dobre na chwilę. Byłeś w grupie tych naiwniaków wierzących, że tymczasowo pozamykamy część branży, zrobimy sobie DDM, a zaraz przyjdzie szczepionka/lek i będzie po krzyku. G**** prawda, czas się obudzić. Nie będzie żadnej szczepionki, a skutecznych leków nie widać na horyzoncie. DDM skutecznie można wdrożyć na chwilę i ta chwila już dawno się skończyła. Trzeba zrobić dokładnie to co mówiłem ja i Korwin już wiele miesięcy temu - starszym/schorowanym CHCĄCYM się chronić należy pomóc się chronić, reszta ma działać normalnie (z ew. uzwzlędnieniem DDM - tam gdzie to możliwe i bez szkody dla społeczeństwa/gospodarki i bez przymusu). Jedno szczęście, że coraz więcej ludzi to dostrzega, a zarazem coraz więcej lekarzy/naukowców też podkreśla, że innej drogi nie ma, bo nie może być lekarstwo gorsze od choroby.

KU84 - Racja, ja wierzę, że on miał na myśli tylko to, iż wirus mutuje, a nie że musimy się szczepić na grypę, bo mnie to zawsze o śmiech przyprawia.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Ostatnio edytowano 9 listopada 2020, 10:43 przez jiGsaw, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 9 listopada 2020, 11:52 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Od tego momentu każdy post zawierające osobiste wycieczki będziemy kasowac, bez względu jaki ma wkład merytoryczny.

KU84, zapraszam również do fight clubu. Jak i pozostałych. Kontynuujcie dyskusje niemerytoryczną tam.

Ban dla Was byłby zbawienny. Jak będziecie dalej robić burdę, zostawię wam dostęp jedynie do fight clubu.
viewtopic.php?f=107&p=2273882#p2273882

PostNapisane: 9 listopada 2020, 12:04 
Częsty bywalec

Jest:
Kyoku, to chyba jakis pierdzielone uzaleznienie, ze czlowiek tu i tak wchodzi. Jest ban na zyczenie? xD

A tak odnosnie tu wpisujacych, nie jezdzac po nikim.

Blad poznawczy. Blad anegdotyczny. Za mala skala horyzontu i swiata, ktory sie z na i na ktory sie patrzy. Blad i nieumiejetnosci w weryfikacji informacji. Cherry picking. Umniejszanie czemus, czego sie nie rozumie. Skupianie negatywnych emocji na jednym punkcie. Zero-jedynkowosc.

Ogolnie. W tym temacie to tego jest na peczki. Nigdzie, swoim zachowaniem nie pokazalem chocby krzty z tego co wyzej. Duza czesc osob, ktora ma po prostu za mala wiedze- to nic zlego- nie rozumie wielu rzeczy, mimo tego probuje naprostowac swiat, bo im sie zgadza. A jak przychodzi jakas informacja z zenwatrz to ja wypieraja.

Na ten moment najlepsza rzecza jaka czlowiek moze zrobic w czzsie pandemii to proba ograniczenia rozprzestrzeniania wirusa. Na ten moment najlepsze sa: maseczka, dystans, dezynfekcja. Kropka. Wszelkie "maseczki nie dzialaja, maseczek nie da sie nosic w neiskonczonosc, maseczki powoduja grzyba pluc" jest oznaka braku, fundamentalnego braku wiedzy. I to tej podstawowkowej. Niestety, taka prawda.

Kyoku! podziwiam za cierpliwosc, ale chyba jednak tez bym nie banowal, bo zawsze mozna sie posmiac xD

PostNapisane: 9 listopada 2020, 12:11 

Jakbyś nas nie chciał zagadać Damian to i tak nigdy nie zapomnimy Ci że MASZ KREW NA RENCACH ! :wsciekly:

Twoje dzałania przyczyniły się do śmierci bilionów ludzi ! A może i bilonów !

PostNapisane: 9 listopada 2020, 12:11 
Częsty bywalec

Jest:
Bulionow?

PostNapisane: 9 listopada 2020, 12:12 

Się śmiej ! Mówię o śmierci ludzi więc można też ją liczyć w bulionach. Twoje kostki rosołowe pachnO śmierciO !

PostNapisane: 9 listopada 2020, 12:20 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Obrazek

PostNapisane: 9 listopada 2020, 12:21 
Częsty bywalec

Jest:
Ale jak tak to w litrach. Ile litrow ludzi dzisiaj zabilem gadaniem, ze trzeba maseczki nosic?

Czy to da sie obrazowo przedstawic: damianek zabil dzisiaj odpowiednik 4 basenow olimpijskich bulionow litrow ludzi. Ewentualnie bulionow litrow ludzi tyle ile miesci sie litrow wody w jeziorze Balkal.

Kyoku, na prawde wybacz, ale no nie da sie powaznie. W fight clubie tez staram sie poznac grunt i wyprostowac relacje ;)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1