deejeys napisał(a):
valdorane napisał(a):
Przyjąłeś mandat? Jeśli tak, to już po zawodach.
Ktoś na forum pisał, że można się jeszcze w ciągu 7dni odwoływać, chociaż z tego co
ja wiem - przyjęcie mandatu = przyznanie się do winy.
Myszę to zapamiętać no i niech ktoś jeszcze potwierdzi ale chyba rzeczywiście coś takiego jest tylko nie wiem czy 7dni.
hehe a nie można się odwołać na podstawie błędnie wypisanego nazwiska i ulicy ;> bo literówki strzelił

.
Ogólnie powiem wam straszna lipa to jest jakieś chore bo na 100% miałem 70 a te barany mi 97km pokazały. Później napewno nie miałem 50 bo oni lecieli ponad 100 lekko 130 na moje oko to przyśpieszyłem by zjechać im na prawy

.
Nie wiem jak wy ale jak jadę lewym mam sytuacje w której jest przede mną 5 aut a za sobą widzę pocisk to czasem wyhamuje i zjadę na prawy. Ale jeśli jestem już w trakcie i musiałbym za bardzo hamować to wolę depnąć i wrócić na prawy.
Po prostu nie robię tak że jadę sobie swoją prędkością i leje na innych uczestników.
Jak dla mnie powinno się ukarać kierowcę radiowozu za takie triki bo jak jawidzę radiowóz z taką prędkością to mu zjeżdżam a czasem jednak właśnie trzeba przyśpieszyć aby to zrobić.
I pytanie co w takiej sytuacji jestem na lewym nic za mną nie jedzie po prawej inny kierowca i jedziemy równo za 500 metrów koniec ograniczenia i bym przyśpieszył i zjechał na prawy ale po jawia się za mną policja bo nagle postanowili przyśpieszyć mam ich blokować (pytanie czy nie dadzą mandatu za utrudnianie ruchu, czy mam zahamować i schować się za autem z prawej jednak w ten sposób również powoduje zagrożenie bo auto się zbliża a ja mu hamuje - według mnie najrozsądniej jest jednak na te 2 sek przyśpieszyć i zjechać).