BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 13:10

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: znowu policja...
PostNapisane: 21 sierpnia 2007, 21:44 
Forumowicz

Moje BMW: e46 318i
ehh zajezdzam dzis na parking po blokiem znajomych (w Koszalinie, a auto mam na blachach slupskich GS.. ci z koszalina wiedza w czym problem :hyhy: ) z tylu nagle staje ladniutkie czarne auto z szybkami przyciemnionymi bodajze fiat siena. mysle sobie, idiota zaraz go opieprze bo zajechal mi wyjazd... ale coz.... trzech kolesi pokazuje mi legitymacje i "prosze dokumenty, prosze wysiasc z auta... co pan robi w naszym miescie, prosze oproznic kieszenie na maske, ...." w tym samym czasie jeden zaczal mi przeszukiwac auto w srodku... fajnie mysle... koles wsadzil mi rece w kieszenie wywrocil je na lewa strone.....pyta sie "czy mam jakies dragi badz inne rzeczy zakazane ustawowo...i prosze otworzyc bagaznik"......... i na szczescie jednemu przypomnialo sie , ze kojarzy mnie i ze wszystko ok ze nie ma sprawy... bo mysleli ze bemka ze slupska badz z gdanska i moja lysa glowa.. to mafia.... :hyhy:
z jednej strony to uffff ale gdyby otworzyli mi bagaznik to cholera lezalbym na glebie, poniewaz nie zdazylem z bagaznika wyladowac dwoch karabinow ASG.... :rotfl: byloby ciekawie... ale tez zastanawiam sie cholera czy mogli tak przeszukiwac mi auto.. a gdyby cos mi podrzucili... jakis trefny towar....to kurcze mialbym pozamiatane.. i tylko dlatego ze lysa glowa i ciemne bemwiu

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 05:53 
Uzależniony od forum :)

Policjant nie ma prawa przeszukiwać auta bez obecności właściciela lub kierującego.

Jak jeden Ci sprawdza dokumenty i gada z Tobą, drugi nie ma prawa za Twoimi plecami grzebać! Przerabiane wieloktrotnie jak miałem czarne e23. :rotfl:

stoje w stanie wskazującym na wiele piw przy radioli (w sumie 3 oktawie) i dyskutuje z
Panem władzą na temat mojego e23, kolega przy drugiej radioli pokazuje dokumenty i dmucha. Odwracam sie a jeden z nich mi grzebie z tyłu przy kanapie, podchodzę (chwiejnym krokiem) i mówię: Zaraz zaraz co jest grane? A on: przeszukuję samochód. A ja? A to Pan Policjant nie wie że mu nie wolno bez obecności właściciela lub kierowcy??? A on: Tak? Zaraz Ci przeszukam siedzenia z rozcinaniem tapicerki (czy jakoś tak, w każdym razie podkreślił że potnie tapicerke) A ja? Tak, no to Pan się nie krępuje jak Panu wolno :D i przestał grzebać. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Możesz odmówić przeszukania bez nakazu, ale wtedy jak dostaną zgodę (prawdopodobne) zabiorą Ci auto na przeszukanie.... :niepewny:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 07:25 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Mam tego typu kontrole dość często, potwierdzam to co mówi Kot. Nie wolno, jesli grzebią Ci w portfelu (a mi niemal zawsze, bo z racji profesji niekiedy przewożę trochę dużo sianka), to mają pytać czy widzisz co robią, czy patrzysz im na ręce itp. Ostatnio kupiłem wysoki model Nokii (ok 3500 zł w skupach), juz 2 razy podczas kontroli (miałem 2 w tygodniu :()sprawdzali mi tez IMEI czy nie kradziona. Cóż, widocznie nie wyglądam na młodego biznesmena.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 08:07 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
polska policja to na podstawie moich ostatnich doswiadczen banda prostych chlopakow, kmiotków, ktorzy dorwali sie do tych zalosnych perelowskich mundurkow po to by wykorzystywac swoja "pozycje" do walki z własnymi kompleksami.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 08:14 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
bo z racji profesji niekiedy przewożę trochę dużo sianka),

:hyhy:

Cóż między tym co mają prawo a tym co robią jest różnica..... :D

Nas jakiś czas temu też sprawdzali - czterech chłopa i czarne Beemwu ;) Zastali nas w dziwnej sytuacji bo wpadła nam płyta miedzy szybę przednią a deskę rozdzielczą ale tak niefortunnie że nie dało rady wyjąć ( staliśmy na trawniku),znajomy wziął śrubokręt i majda próbując jakoś tą nieszczęsną płytę wyciągnąć,ja siędzę z tyłu,szyby ciemne,nic nie widać no i podchodzą.W tym momencie znajomy odwraca się z śrubkrętem i następuje chwila konsternacji...... :D Po co Panu ten śrubokręt???? Eeeee bo ja płytę wyciągam...Śrubokrętem?????No i dawaj wszyscy na krawężnik ( ja cały czas siedze w środku,wszystkie szyby ciemne,nic kompletnie nie widać,mało tego godzina 19 ).Drzwi lekko się przymknęły a mundurowy mnie kątem oka zauważył wśród ciemnicy zagląda do środka i latarką świeci mi po gałach,podniosłym tonem : A Pan coś za jeden???? A ja kulturalnie : Dobrywieczór :rotfl:
Radio było wmontowane na stałe a Pan Policjant zdjął panel pooglądał i z tekstem Pan wyjmie radio.No jak??? Bez klucza?? Chwila ciszy....eeee dobra to ja spisze numer z panelu.Zatrzymali nas w matizie,a zaraz znalazł się lanos i jeszcze jakiś wóz...narobili rabanu,kieszenie,bagażnik nawet pod wycieraczki zaglądali.Efekt finalny - sprawdzili nas przez szczekaczkę,gosć podchodzi do nas i pada pytnie: I co czyści? Taaa jak łza niestety. :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 08:16 

e tam maciek marudzisz.idz na silownie, ogol sie na lyso, zaloz sobie lancuch na szyje i cie nie tkna :D

co do osobistych przezyc troszke ich bylo ale kiedys zdarzylo mi sie jedno ze mnie zamurowalo. smigalem wtedy innym autkiem bardzo rzucajacym sie w oczy. stoimy wieczorkiem z kolesiami gadka szmatka podjezdza radiowoz i sie zaczyna.wysiada lysy palant 2,0m wzrostu i jak w amerykanskich filmach wymachuje kazdemu przed oczami odznaka. wszyscy na kraweznik i przeszukanie.nastepnie wzieli sie za autka i przeszukujac moje drugi policjant do mnie z tekstem: "co powodzi sie co?nie za dobrze masz?" na co ja zrobilem oczy jak moje owczesne 17" i mnie zamurowalo.piiiiiiiiiiiiiiiiiiip co to mialo znaczyc taki tekst do obywatela za ktorego pieniadze jemu jest wyplacane wynagrodzenie?

Ostatnio edytowano 22 sierpnia 2007, 08:21 przez Kornelio, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 08:19 

Kornelio napisał(a):
e tam maciek marudzisz.idz na silownie, ogol sie na lyso, zaloz sobie lancuch na szyje i cie nie tkna :D

tknąć to wiesz co oni mogą :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 09:09 
Forumowicz

Kornelio napisał(a):

wiesz tez sie gole na lyso... ale karkiem nie jestem :hyhy: mam bmw od roku i teraz to juz kolejne moje zatrzymanie, jak sie okreslili wczoraj "za wyglad i samochod"...
ale dobre jest to, ze pierwsza moja mysl jak zobaczylem legitymacje przed oczami to "co zlego zrobilem: telefon, swiatla, pasy, czerwone swiatlo...." :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 09:20 
Zacna persona forum

załuzcie ankiete ,czy jesteś łysym kierowcą bemki ,ja mam przedziałek z boku to sie o pałe nie prosze

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 09:20 
Częsty bywalec

na poczatku jak kupilem auto
jedziemy w zawierciu okolo 23-24 kumpel rozpoznal znajoma brave ktora jezdza z kriminalnej
wiec pelna kultura na drodze i szukamy najblizszego lokalu gdzie mozna stanac-parkujemy
za nami wbija sie brava i odznakami wymachuja
pytania- co tu robimy o tej godz i czego szukamy
wiec gadka szmatka
juz sie biora do przeszukania pojazdu
a tu nagle kumpel sie ropoznal z mlodszym glina
i okazalo sie ze jeszcze jakis czas temu razem cpali
tylko byly usieszki i mlodszy do starszego powiedzial zeby nas puscil :rotfl:

Ostatnio edytowano 22 sierpnia 2007, 09:23 przez M_benz, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 09:23 
Forumowicz

Bury napisał(a):
załuzcie ankiete ,czy jesteś łysym kierowcą bemki ,ja mam przedziałek z boku to sie o pałe nie prosze

wiesz.. kiedys mialem dready. teraz musze sie golic na lyso..... :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 10:03 

Pokasowałem posty. Panowie zachowujcie spokój.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 10:08 
Forumowicz

Ale Wy to macie fajnie.... Ja ostatnio muszę jeździć cygańskim banditos z obleśną ciemną szybką i rynną z tyłu , zatrzymują i nic... tylko dokumenty :zalamany: nie przeszukują ,nie zaglądają do portfela, już nie wspomnę ,że o telefon to się nawet nie pytają ( ,ze o aparacie tel nie wspomnę)a o pałowaniu to zupełnie mogę zapomnieć..... może na łyso się ogolę bo na siłkę już chodzę od dawna.... porażka.... :zalamany:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 10:18 
Zacna persona forum

ja też jestem łysy od miesiąca i narazie nikt się nie przychrzania .
Może dlatego ,że zaszybko jeżdżę i mnie nie widzą :rotfl: :rotfl: :rotfl:

TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX-POCO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W P...e
http://mcg1ver.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/albumy/516168-123.html

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 10:32 

Ja nie byłem nigdy łysy, a miałem kontrolę...

Czy to kolegów wina że nie chcą mieć zakoli to golą głowy? Jest to popularne

żródło: http://www.badz.pl/wlosy/lysi-przystojniacy.html
Cytuj:
Coraz częstszym problemem wielu panów jest utrata włosów i jeszcze w dość młodym wieku. Ale drodzy Panowie! Łysina nie koniecznie musi szpecić mężczyznę, a wręcz przeciwnie! W oczach wielu pań dodaje om urokui sexapilu.. Utrata włosów dotyka 12 procent młodych mężczyzn, około jednej trzeciej trzydziestolatków i wielu, wielu czterdziestolatków. Ale pamiętajcie Panowie- nie wszystko jeszcze stracone!
Najczęściej spotykane rodzaje utraty włosów to: łysienie męskie oraz łysienie łojotokowe.
Pierwsze z nich jest efektem uwarunkowanej genetycznie, wzmożonej ekspresji receptorów androgenowych na mieszkach włosów. W przypadku, gdy do czynienia mamy z łysieniem męskim, które charakteryzuje się utratą włosów na czubku i zakolach głowy nie ma ono związku z występowaniem łupieżu. Jeżeli chodzi o leczenie tego rodzaju łysienia, jest ono niezbyt skuteczne. Na naszym rynku znajduje się kilka rodzajów preparatów, które przeciwdziałają wypadaniu włosów. Są one jednak nie wystarczająco skuteczne a w dodatku ich działanie niesie czasami efekty uboczne. Np. mimo iż w początkowym stadium zażywania lekarstwa nastąpiła poprawa, to po odstawieniu preparatu włosy ponownie zaczynają wypadać, i to znacznie intensywniej niż wcześniej. Na korzystne efekty w leczeniu łysienia rodzaju męskiego można liczyć tylko wówczas, gdy terapię podejmie się w odpowiednio wcześnie, zanim mieszki włosowe ulegną całkowitemu uwstecznieniu.
Drugim rodzajem łysienia jest łysienie łojotokowe, który niekoniecznie ale może towarzyszyć wyżej opisanemu łysieniu męskiemu. W tym przypadku utrata włosów spowodowana jest łojotokowym zapaleniem skóry, na które wpływać może wiele czynników, m.in. tryb życia czy środowisko. Dolegliwość ta zaliczana jest do chorób cywilizacyjnych i dotyka ludzi w średnim wieku- zarówno mężczyzn jak i kobiet.. W przypadku łysienia łojotokowego wstęp stanowi występowanie łupieżu. Łojotok, którym zaatakowana jest skóra głowy, osłabia i niszczy cebulki włosów. W wyniku tej dolegliwości może występować łupież suchy jak również wyjątkowo nieestetyczny łupież tłusty. Leczenie łysienia łojotokowego w przeciwieństwie do leczenia łysienia męskiego opiera się na dość skutecznych metodach. Przede wszystkim należy wyleczyć zapalenie skóry, które powoduje występowanie łupieżu a w efekcie końcowym utratę włosów. Pomocne mogą być szampony przeciwłupieżowe posiadające pirytionian cynku, ketokonazol, siarczek selenu czy związek siarki. Po wyleczeniu łupieżu stan włosów wyraźnie się poprawia.
Tak więc Panowie jeśli chcecie zachować bujne czupryny na głowach musicie odpowiednio zadbać o stan swoich włosów. Jeśli natomiast natura sprawiła wam figla możecie nosić maskujące peruki bądź pogodzić się z takim stanem rzeczy i śmiało iść przez życie! Kobiety na pewno was zauważa!!!

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 11:08 
Zacna persona forum

KotSylwester napisał(a):
W przypadku, gdy do czynienia mamy z łysieniem męskim, które charakteryzuje się utratą włosów na czubku i zakolach głowy
jest ono zazwyczaj wywołane wytarciem o damskie uda :hyhy: :rotfl: :rotfl:

TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX-POCO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W P...e
http://mcg1ver.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/albumy/516168-123.html

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 11:52 
Zacna persona forum

ja to lubie taki przyciągający widok - lysy paker w mercu albo bemie lekko przechylony w stronę pasazera lewa ręka a w zasadzie przegub na czubku kierownicy ,łokieć gdzieś wybity w gorę - to są dla mnie gośćie

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 11:55 

:zalamany:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 11:59 

Bury napisał(a):
to są dla mnie gośćie

tzn?

Tytuł:
PostNapisane: 22 sierpnia 2007, 12:07 
Zacna persona forum

do obsmiania ,taki styl co to a pokazać

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1