BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 20:37

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Bliskie spotkanie trzeciego stopnia z dzikiem.
PostNapisane: 6 listopada 2007, 16:21 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E36
Kod silnika: M43B16
Witam. Dzisiaj miałem małe spotkanie z dzikiem. W sumie to z całą rodziną :lol: Tak sobie jadę i jadę chyba z 80km na liczniku a tu mi za krzaka wyskakuje dzik. No to ja po hamulcach a tu patrze że ich więcej wybiega :kwasny: . Z tego co pamiętam to z 5 ich było i akurat trafiłem w trzeciego. Na szczęście nie był taki duży w porównaniu do pierwszego. (potężna była ta locha). Wpadł mi centralnie na przód i tak z nim parę metrów przejechałem. Oczywiście dzik wstał i uciekł. A ja wysiadam i sobie myślę- :cenzura: itd itp. że już przód do remontu :zalamany: I o dziwo patrzę a tu tylko halogen wyskoczył i rejestracja się trochę pogięła :hyhy: (A halogen wyskoczył dlatego że trzymał się na drucie bo wcześniej kota przetrąciłem i połamały się uchwyty)
Normalnie byłem w szoku że w ogóle nic nie popękało. Trzeba przyznać ze twarda z niej sztuka :rotfl:

Obrazek
Obrazek

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2007, 16:40 
Forumowicz

Moje BMW: seat
bmw to mocne auta jakbyś jechać daewoo to pól samochodu by ci ten dzik skasował :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2007, 16:45 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
A gdzie zdjęcia dzika? :zdziwko:

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2007, 16:48 
zderzak jest wykonany z porządnego plastiku, m-plastik by poszedł od razu :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2007, 17:02 
Częsty bywalec

ja mialem bliskie spotkanie z sarna... jeszcze jak jezdzilem swoja .. bmw.. jechalem 130 .. i wyskoczyla mi na lewy bok ... zbila mi tylko lampe .. :rotfl: ... a tak walnela ze myslalem ze pol samochodu skasuje..

bylem nastepnego dnia u lakierniak zeby zlikwidowal zadrapania.. i takie tam odrazu do roboty.. to sie zdziwil ze tylko tyle .. przy takiej predkosci ... staly tam tez 3 samochody .. na skutek zderzenia z sarna.. tamte wygladaly jakby na czolowke walily .. jeden to wiem ze opel .. drugi audi ..a trzeciego nie pamietam .. ale tamte to byly kompletnie skasowane..

co do tych zwierzyn .. najczesciej jest ich jak wstaje slonce i zachodzi .. wtedy wychodza '' na zarcie '' .. wiec trzeba uwazac po lasach .. badz drogach niedaleko nich

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2007, 20:26 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Mariano napisał(a):
ja mialem bliskie spotkanie z sarna... jeszcze jak jezdzilem swoja .. bmw.. jechalem 130 .. i wyskoczyla mi na lewy bok ... zbila mi tylko lampe .. ... a tak walnela ze myslalem ze pol samochodu skasuje..

Uderzenie uderzeniu nie równe, to nie Ty ja przodem uderzyłeś tylko ona w Ciebie i to bardziej w bok, inaczej bylbys bez przodu jak tamte po "czołówce" :hyhy:

kryters napisał(a):
itd itp. że już przód do remontu I o dziwo patrzę a tu tylko halogen wyskoczył i rejestracja się trochę pogięła

ciesz sie, że juz miales prawie zero na liczniku ;) i trafiles na malenstwo

Obrazek

Ostatnio edytowano 6 listopada 2007, 20:27 przez Enigmate, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2007, 20:27 
Uzależniony od forum :)

kryters mi rok temu sarn awyskoczyła jechałem jakieś 100 niewiem do ilu wychamowłem jakieś 10 m ją przciągnołem po asfalcie ( więc pewnie ze 40 miałem) sarna wstała i pokuśtykała ( napewno jedna noga była połamana bo się wlokła) a w aucie zupełnie nic... jak wyszedłem to taką mine miałem :zdziwko: ..... tylko na wiosne jeszcze z za tablicy sierśc wyciągałem bo wystawała :rotfl:

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=26102#26102 - nowe zdjĂŞcia w galeri

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 6 listopada 2007, 21:22 
Częsty bywalec

Moje BMW: e28
Kod silnika: M30B28
to miałeś szczęście. ja kiedyś jechałem za e36 sedan 1.6 m40 (wiem bo się zatrzymałem) i facet zaparkował gdzieś przy 80 w dzika. cały przód skasowany. chłodnica przykleiła się do silnika, błotniki powyginane, maska wygięta. ogólnie masakra. kierowcy nic sie nie stało ale w niecałą godzine czasu wyjarał paczke fajek. miałes mega szczęście.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1