No tak, tyle o ile na 500+ to jeszcze rząd miał jakiś pomysł na finansowanie. Tyle już ich reakcje np. na protest rezydentów wskazują, że na to kompletnie nie byli przygotowani i nie mają zielonego pojęcia skąd wziąć kasę, bo ledwo co wprowadzając szemrane kombinacje udaje im się to 500+ wypłacać.
http://innpoland.pl/139849,premier-mora ... trum-miast tutaj też kilka ciekawych informacji wracając do tematu, między innymi jest informacja, że oczywiście to UE na nas wymusiła. Będzie nas to kosztować wedle źródła ze strony "Auta na prąd lub wodór będzie można łatwo rozpoznać, bo będą miały specjalne nalepki na przedniej szybie. Promocja aut na prąd do 2027 r. ma kosztować budżet państwa i samorządy 18,6 mld zł.". Także już otwierają sobie furtkę do ściągania myta z kierowców normalnych osobówek, które upowszechniły się w Polsce na zasadzie wolnego rynku i konkurencji.
Kolejny dowód na to, że UE z tą całą swoją SOCJALISTYCZNĄ tzw. "zasadą zrównoważonego rozwoju" to jest jakieś jedno wielkie nieporozumienie.
Przemek - podatek od psów to kolejny przykład absurdu. Kiedyś był podatek od psów i sprzątanie gówienek było z tego opłacane. Teraz niby podatku nie ma, ale gówienka każą sprzątać samemu. To ja już wolałem podatek. Tak samo ze śmieciami - kiedyś sortowali na sortowni, a teraz każą ludziom sortować. Czy cena wobec tego za obsługę odpadów spadła? Absolutnie.
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...