BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 05:24

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ile wart?
PostNapisane: 20 grudnia 2007, 23:52 
Pierwsze kroki

Witam was.
Za niecały rok przymierzamy się z bratem do zakupu jakiejś BeMki. Główne przeznaczenie to zabawa w kata i tak sobie myślę za na początek najlepsze było by kupić jakieś 318 może coś mocniejszego. Jakiejś super mocy to niema więc jest "bezpieczne". Czy takie auto jest coś warte za cenę od 500 do 2000 Euro? Ważne żeby jeździło max 2 lata bo i tak to zakatujemy a na czymś trzeba się wyżyć żeby lepszego sprzętu już tak nie zajeżdżać.
Spalaniem to się zbytnio nie przejmuję bo jak zabraknie to się nie będzie jeździć i już.

Parę propozycji:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=22994122&__lp=911&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=2
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=22227433&tabNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=2
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=17691640&tabNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=2
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=18903227&__lp=1730&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=3
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=20648673&__lp=1730&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=2
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=23207708&__lp=1730&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=3

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 00:44 
Pierwsze kroki

Ta e30 z 4 linku ma uszkodzony silnik,a więc tej już nie zajeżdzisz.POZDRAWIAM MARTIN

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 01:53 
Częsty bywalec

Moje BMW: e39
Kod silnika: m62b35tu
tomek1319 napisał(a):
Główne przeznaczenie to zabawa w kata

tomek1319 napisał(a):
Ważne żeby jeździło max 2 lata bo i tak to zakatujemy

:mur: :mur: :mur: :cenzura:

Kupcie sobie lepiej rowery :mad:

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 02:03 
:wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

:padam:

pomyliłeś forum

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 02:41 
Forumowicz

tomek1319 napisał(a):
Główne przeznaczenie to zabawa w kata
tomek1319 napisał(a):
żeby jeździło max 2 lata bo i tak to zakatujemy
tomek1319 napisał(a):
Spalaniem to się zbytnio nie przejmuję bo jak zabraknie to się nie będzie jeździć i już
Trzy najlepsze zdania! Chyba zaczne wklejac takie rodzynki do sygnaturki, nagle skonczasie wszystkie kłótnie na forum bo kazdy bedzie w wysmienitym humorze :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 04:15 
Forumowicz

nie no,skad ty sie wziales czlowieku :wstyd: :zdziwko: :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 09:09 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
tomek1319 napisał(a):
przymierzamy się z bratem do zakupu jakiejś BeMki. Główne przeznaczenie to zabawa w kata

To niech brat łapie w rękę siekierę i bawcie się w kata!

A BMW może wam oświetlić pole walki długimi.

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 09:24 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 520IA FL
Kod silnika: M54B22
Prowokacja czy co :hyhy: :rotfl: :zdziwko:

Tytuł: Re: Ile wart?
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 09:26 
Forumowicz

Moje BMW: E60 3.0d
Kod silnika: M57N
No wejście na forum miałeś mocne , trzeba przyznać :kwasny: :hyhy:

BMW..E60..3.0...218 KM....500Nm ==>jest

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 10:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
MARTIN.S79 napisał(a):
Ta e30 z 4 linku ma uszkodzony silnik,a więc tej już nie zajeżdzisz.POZDRAWIAM MARTIN

MARTIN.S79 przeczytaj dokładnie ogłoszenie najpierw, zanim cos palniesz.

A co do kolegi z bratem, to zbyt mądrzy nie jesteście. Kupcie sobie dużego fiata. Napęd na tył, skrzynia manual, mozna poswirowac z 2 dni zanim most wypadnie na asfalt. Poza tym nie rozumiem pytania, pytasz za ile można kupić, po czym wklejasz jakies linki z padaczkami od Turków, a na wstępie piszesz że kupujesz za rok? Ten lepszy sprzęt to rozumiem rodziców, i zaczynają sie gniewać? Trzeba byc baranem, żeby odkladac przez rok na coś co zarżniesz w tydzień.

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 10:22 
Częsty bywalec

Moje BMW: e34 ix/e30/e39
Kod silnika: M50B25/M20B20/M57D25
Garaż: e34 525 ix -> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=21841
e30 320i -> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=52144
e39 525d -> soon :)
Szkoda mi samochodu, który trafi w Twoje ręce. Dla jednych samochód jest tylko samochodem, dla innych czyms więcej...

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 11:25 
Forumowicz

Moje BMW: seat
tomek1319 napisał(a):
zabawa w kata

głupich nie sieją sami się rodzą :cenzura:

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 11:35 
Pierwsze kroki

Nie rozumiem niektórych. Jedni jeżdżą na zloty swoimi BeMami katuje je jak dzikie świnie i wszystko gra? Bo tak mam rozumieć a jeżeli ja sobie kupie trochę pojeżdżę, powygłupiam się, wyżyję to już źle? Przecież większość tych aut długo już nie pojeździ(te z linków). Oczywiście nie mam zamiaru wyżywać się na drogach publicznych bo akurat mam parę miejscówek gdzie bez szkody dla innych mogę parę rzeczy poćwiczyć. Myślałem że BMW to w pewnym sensie synonim samochodu sportowego, a nie jakiś lansowóz na którego się chucha dmucha i jeździ jak niedzielni kierowcy. Większość osób co ma BeMki w jakiś sposób jednak wykorzystuje ich potencjał. Owszem rodzice mają samochód ale go nie katuję ponieważ mi go szkoda i jestem z nim sentymentalnie związany. Mówię że za rok bo aktualnie brak kasy. Podałem przykładowe linki bo chcę wiedzieć czy coś to warte czy po zakupie zaraz rozleci się. Nie mam nic do dużych fiatów ale jednak są trochę słabe i palą tyle co BMW. A rower mam jeżeli kogoś interesuje.

MarcinM napisał(a):
Szkoda mi samochodu, który trafi w Twoje ręce. Dla jednych samochód jest tylko samochodem, dla innych czyms więcej...

Dla mnie też jest parę samochodów które są czymś więcej: Ford Transit z 1983, Scania seria L, Renault Major- spędziło się w nich jakiś czas swojego życia, od małego łepka poznawało się je.

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 11:56 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
tomek1319 napisał(a):
Nie rozumiem niektórych. Jedni jeżdżą na zloty swoimi BeMami katuje je jak dzikie świnie i wszystko gra?

Nie na tym forum Tomku. Trzeba odróżnić szybka jazdę od tępego niszczenia samochodu, które mozna nazwać katowaniem. Dla mnie niszczenie własnego auta, po to żeby rownie mądry kolega powiedział że jesteś super, jest dla mnie debilizmem.
Co do aut z linku - nie dojadą do Polski o własnych siłach. Jesli wybierasz się do Niemiec po auto, to poducz się języka.

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 11:59 
Pierwsze kroki

[ Dodano: 21 Grudzień 2007, 11:59 ]
el Presidente napisał(a):
tomek1319 napisał(a):
Nie rozumiem niektórych. Jedni jeżdżą na zloty swoimi BeMami katuje je jak dzikie świnie i wszystko gra?

Nie na tym forum Tomku. Trzeba odróżnić szybka jazdę od tępego niszczenia samochodu, które mozna nazwać katowaniem. Dla mnie niszczenie własnego auta, po to żeby rownie mądry kolega powiedział że jesteś super, jest dla mnie debilizmem.
Co do aut z linku - nie dojadą do Polski o własnych siłach. Jesli wybierasz się do Niemiec po auto, to poducz się języka.

Dzięki ci że jako jedyny odpowiedziałaś sensownie-normalnie bez najeżdżania, niech inni biorą z ciebie przykład.
Jak ktoś miałby czas to niech poda link do jakiegoś forum "katów" :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 12:13 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
Kolego sa rozne podejscia, nie ktorzy przygotowuja specjalnei swoje BMW to upalania albo driftu i te auta jezdza i sie za duzo z nimi nie dzieje, spelniaja swoje przeznaczenie, ale jak ktos z gory zaklada ze chce zniszczyc auto to jest tu cos nie tak, masz tutaj linka do jednego kata http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=16357 jak w you tubie wpiszesz dzidek e34 to znajdziesz drugiego, ale nie wiem czy stworzyli jakies forum

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 12:23 
Forumowicz

Moje BMW: BMW e39 525i
Niewypowiem sie na ten temat :wstyd: a jesli chodzi o autka to popieram kolege niedojada do Polski :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 12:29 
Pierwsze kroki

Santino napisał(a):
Kolego sa rozne podejscia, nie ktorzy przygotowuja specjalnei swoje BMW to upalania albo driftu i te auta jezdza i sie za duzo z nimi nie dzieje, spelniaja swoje przeznaczenie, ale jak ktos z gory zaklada ze chce zniszczyc auto to jest tu cos nie tak, masz tutaj linka do jednego kata http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=16357 jak w you tubie wpiszesz dzidek e34 to znajdziesz drugiego, ale nie wiem czy stworzyli jakies forum

Hmy... Dałeś mi do myślenia bo po waszych postach wnioskuje że auto zakatuje w jeden dzień więc wolę odłożyć trochę więcej kasy aby po zakupie pozmieniać w nim parę rzeczy ale cieszyć się jazdą a nie ciągłą naprawą. NIE MAM ZAMIARU SIĘ PRZED NIKIM POPISYWAĆ- bo niektórzy tak myślą.

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 12:35 
Częsty bywalec

tomek1319 napisał(a):
Hmy... Dałeś mi do myślenia bo po waszych postach wnioskuje że auto zakatuje w jeden dzień więc wolę odłożyć trochę więcej kasy aby po zakupie pozmieniać w nim parę rzeczy ale cieszyć się jazdą a nie ciągłą naprawą. NIE MAM ZAMIARU SIĘ PRZED NIKIM POPISYWAĆ- bo niektórzy tak myślą.

obys tylko nie zrobil z tego wioski ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2007, 14:59 
Pierwsze kroki

Mariano napisał(a):
obys tylko nie zrobil z tego wioski ;)

Akurat ja nie przepadam za tuningiem wizualnym. Lubie silent cary gdzie tu go troszkę ruda zżera tam coś porysowane ale mina jadących obok gdy np. pierwsze światła a on tak z kopyta że nie wiadiomo gdzie on jest. Jedyne co to tylko przyciemnić szyby i to wszystko.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1