Kod:
lepiej częściej wymieniać tani olej, niż jeździć długo na „jednym”, nawet drogim.
Jestem Za, a nawet Przeciw. NIE...bo jak zauważono... cena nie zawsze odzwierciedla jakość

Stąd gówno wiemy w tej kwestii. Chyba, ze ktoś przed zalaniem silnika, daje próbki do ekspertyzy, na zweryfikowanie tego co w karcie jest napisane. Jestem Za, bo jakiby olej nie był. Lepiej go wcześniej wymienić niż później
Ta statystyka bazuje na ankietach, czyli żadna to statystyka jak dla mnie.. 100tys ankiet. A ja wiem jak jest z sondami, "booo ja w każdej biorę udział"
Lepiej by było zrobić badanie w przedstawicielstwie, jak krowie na rowie widać, czego schodzi najwiecej... Wtedy widać kto wiedzie prym.
Z drugiej strony prym wiedzie ten kto... zazwyczaj ma sprytniejszy marketing. Taki millers od zawsze stawiał na Premium, więc ja sie pytam czy zależy nam na statystyce czy jakosci? Ja wiem, też ze ten kto tworzył tą ankiete miał wlasnie zamysł aby spytać ludzi a nie handlarza, bo to daje obraz tego co ludzie myślą... Jakby bardziej wiarygodne, ale 100tys ankiet to nie cały kraj

Ankieta to mi się kojarzy zaraz z sondażami wyborczymi i ankietami z Familiady