Witam. Jestem nowy na forum. Chciałbym powiedziec ze teraz ja jestem posiadaczem tego BMW.
Na wstepie chciałbym pokazac ze te rzeczy o których mówiliscie przez cały temat zostały zrobione przeze mnie. Po prostu po kupnie wiedziałem co jest do zrobienia .
Zaczynamy:
Zostala usunieta lotka Hartge,Gejluki poszły na allegro zastapiły je ori światła przepolerowane przeze mnie,wskoczyła lotka HeckSpojler wraz z nową klapą bagażnika ponieważ stara miała rdze,została zrobiona maska był pękniety szpachel jest pomalowana na nowo,Zostala zdarta folia z szyb,przepolerowany cały lakier samochodu,kierownice zastąpiła Mtechnik I w skórze,troche podjechaną skrzynie zastąpiła skrzynia z auta z 91r. z ładnym łacznikiem wału co wskazuje ze skrzynia była dobrze traktowana nie to co poprzednia,BBS'y zostały pomalowane na kolor złoty wraz z srebrnymi ramkami,wyleciała naklejka buzzer,kierunkowskazy tylne zrobiłem na czerwono.
Troche zdjęc z postepów :

I tutaj przymiara kół kolory troche słabo wyszły :

Także bardzo ciesze sie ze ja ją kupiłem i odratowałem. W planach swap na m20b20 poeniważ uszkodzony jest wałek rozrządu auto wkreca sie do 5500 powyzej traci moc wiecie o co chodzi niestety ManiuE30 nie powiedział mi o tym sprzedając samochód a ja nie sprawdziłem ponieważ sam nie chciałbym aby ktos szalał moim autem przy sprzedaży
Do zrobienia pozostaje jeszcze pare rzeczy jak np. black hella,yellow halogeny (własnie sie bede zabierał za nie),renowacja plastików grila i nerki itp,wymiana przedniej szyby bo jest krecha,usuniecie buzzera na jego miejsce wleci cichszy tłumik z końcówkami na skos z kwasówki,oslona maski od storny silnika od diesla,zasłoniecie haka holowniczego z tyłu a pozniej mtechnik zamiast tej dokładki,Doklądka IS na przód noi małe poprawki wizualne. Ogladalem filmiki z tym autem wiec znam jako tako przeszlosc ale nigdy jeszcze mnie nie zawiodła zawsze odpala nawet przy -20st. Dotychczas wymieniłem alternator i skrzynie biegow bo była juz taka taka
Brnę dalej w upiekszanie ale oczywiscie z zachowaniem estetyki klasyka a nie jakis tjuningów lol.
To takie posumowanie po tamtym wlascicielu co sie zmienilo i nadal zmienia załozylem osobną galerie dla auta w dziale GALERIA możecie ją tam oglądac i komentowac 
Prosze ten temat zamknąc najlepiej tak będzie albo usunąc aby nie było złych wspomnien