czas na aktualizajce, zmienilo sie E36 w E30, a 318 w 325, i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony, e30 jest zaj..stym autem, e36 nie bylo zle ale duzo lepiej sie czuje w e30
wiecej o moim autku
autko z przeznaczeniem do zabawy i do jazdy na codzien, jak narazie spisuje sie rewelacyjnie, zadnych problemow, porobilem zwykle eksploatacyjne rzeczy, wrzucilem bilsteina, kubelek, pasy, wywalilem troche dziwnych dodatkow poprzedniego wlasciciela typu brewki, ciemne szyby, gorny pasek z przedniej szyby i zmienilem fele (kazde moje auto mialo biale fele wiec zeby tradycji stalo sie za dosc tu tez sa biale
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
)
a teraz dokladniej :
BMW e30 325i KJS Edition
-silniczek m20b25, bardzo zwawy i wydaje sie zdrowy
-skrzynia od m20b25 troszke podjechana wiec bedzie zmiana
-most nie wiem jakie przelozenie bo nie ma tabliczki, wydaje sie dosc dlugie ale ze szpera wiec radosc z jazdy jest duuuuza
-zawieszenie przod bilstein B6 , tyl bilstein B8 , sprezyny jakis czerwony szajs, bardzo obnizajace ale bedzie zmiana na seryjne
-stalowa plyta oslaniajaca miske olejowa
-wydech sam nie wiem co to jest, bardzo cichy co mnie cieszy ale gdzies przepalony po drodze do tlumika bo zaczyna sie powoli podglasniac
-w srodku kubelek Sparco i pasy Sabelt, inna kierowniczka, reczny bez zapadki dosc slaby

i w sumie tyle z rarytasow, reszta seria e30, czyli wspomaganie, ,szyby korbki, komp. pokladowy, szyber reczny
a w planach jeszcze pare rzeczy...
fotki nie rewelacyjne bo telefonem z ery kamienia lupanego ale postaram sie wrzucic lepsze niedlugo :

pozdrawiam