Dzieki chłopaki za wypowiedzi na temat mojego autka
No niestety to nie jest prawdziwa alpina tylko troszkę mojej fantazji z marzeń.Felgi co prawda to orginalny wyrób ALPINY ale na tym koniec

Nie zgodze sie tylko z Korneliem co do tego,ze orginalna ALPINA nie miała znaczka BMW(prosze sobie otworzyc ten link ponizej)
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-7-Se ... 7603QQrdZ1
MacArthur napisał;Ciekawy styl Cool Wygląda jak mafijny pojazd . Fajne koła . Przedni zawias jest taki wysoki czy na fotkach tak wyszło??
No własnie ten zawias tez mi sie nie podoba i cos z tym jeszcze musze zrobic.Z tyłu jest chyba OK co? opona 255 plus 17 mm dystans na kazde koło.Na tych felgach juz nic sie tam nie da wiecej wepchnąć
Autko jest 100% bezwypadkowe ale ma nowy lakier zeby było piekne.Lakiernictwo to akurat moja branza tak ,ze to mnie nic nie kosztowało

Dwa lata temu jak ja kupiłem to była normalna szara myszka (w bdb stanie)na 15" felgach .Wszyctko co widac to tylko i wyłącznie moj wlasny wkład pracy i setki godzin spedzone w garazu.Lampy przednie tez sam robilem zeby były czarniutkie.Tylne niestety nie byly biało czerwone tylko pomaranczowo czerwone wiec zrobiłem kierunek na czerwony i troszke przyciemniłem całe na czarno
Tak czy inaczej dzieki za pochwały

a i Korneliowi dziekuje za wypowiedzi bo w koncu
to nasz główny czepialski
Pozdrawiam MIRAS