Witam wszystkich, Mam na imie Daniel i tak sie sklada ze znalazlem ta stronke przez poszukiiwanie zdjenc e36. Wcale nie zaluje ale musze powiedzec wam ze macie super auta, dech zabiera, bez jaj. Naprawde fury ktore w tych galerjach widze na prawde sa dzielami sztuki.
Ja mam troche inna historje, kupowalem/kupuje auta na boku, naprawiiam i sprzedaje dla malego dorobku...., mieszkam w Kanadzie tak pozatym.. Mialem juz pare bemek ale te lepsze co mam do nich sentyment to wam pokaze :
Zaczelem narpiew od tej fury
e46 325i, kupilem od sasiadki:

pojezdzilem troche, i sprzedalem bo kase potrzebowalem, nie bende klamal, prace stracilem to musialem sprzedac
To wiec jak kupowalem auta na boku, stopa zyciowa cie polepszyla, kupilem sobie 1992 e36 325is, ktore chcialem od malego, niestety automat. Podrasowalem, pozmienialem lampy, kola z m3, zawiecho... i tak sobie w niej bujalem

Niestety kumpel wpadl do mnie zaoferowal mi dobre pieniadze za auto to wiec sprzedalem.... uwieszczie plakalem jak odjechalo, do tej pory musze sie patrzyc jak kumpel mi nia jezdzi.
Ale musze przyznac brakowalo mi mojej e36 wiec zakupilem moj samochod ktorego juz sobie zapowiedzalem ze nie sprzedaje. Kupilem wiec miesiac temu moje :
1998 e36 318is

Jak widzicie kupilem z aukcji rozbitka, no ale szczeze to jak zobaczylem ta fure to musialem ja miec.... noi wygralem, auto przyjechal, dzieki bogu , kuzyn jest blachazem....niestety maska niechciala sie otworzyc to ja odcielismy

Kupilem pare czesci po jakims tygodniu, i zaczela jakos wygladac:

Nie moglem sie juz na te swiatla patrzyc wiec kupilem orginalne

Kola takze nie pod moj gust wiec kupilem set z m3, bo mi kumpel mojch starych niechcial od sprzedac

Powoli jakos to idzie, robie co moge, czekam tylko zeby mi kuzyn na maszynie kierowcy wierze co amortyzator trzyma pociagnal bo sie wklesla.
To wiec jak czekam robie pare projektow w domu, w tej chwili projektor z e46 lamp w moich lampach:

Planny jak narazie:
- Sprzedac ta 18stki co przyszly z autem i zakupic jakies BBS
- Przemalowac moldingi spowrotem na czarno
- Chcial bym wrzucic silnik M3, zawiecho, most, skrzynie
- i co kolwiek mi przyjdzie do glowy...
Noi co myslicie ? Tylko sie nie smiejcie z mojego pisma bo w Polsce juz nie bylem od 13 roku zycia, a rozmawiam po polsku tylko z moja rodzinka i dziewczyna. Pisownie tylko pamientam to co mie uczyli w szkole podstawowej.