yogi7456 napisał(a):
-ile czasu ma ten gaz?
auto kupiłem bez gazu, początkowo szukałem czegoś z, ale może to i dobrze mam trochu pewniejszy silniczek, a na gazie jeżdżę krótko bo ok tydzień, półtora tygodnia.
yogi7456 napisał(a):
-jak Ci sie sprawuje?
zarówno na benzynie jak i gazie sprawuje się pięknie mocy nie brakuje:) chociaż na gazie wydaje się słabsze przyśpieszenie, ale panowie gazownicy kazali zrobić 1500km i przyjechać na ostateczne przemapowanie, korekty, ustawianie i wtedy nie powinno być różnicy ew. minimalna, tak czy siak jest naprawdę dobrze:)
yogi7456 napisał(a):
-sam zakladales czy juz kupiles z LPG?
jw. gaz zakładałem sam około półtora tygodnia temu.
yogi7456 napisał(a):
-jaki jest teraz koszt gazu do 6 garowca(jezeli sam zakladales)
ja osobiście posiadam instalacje Stag 300 Plus z butlą w kole, i koszt założenia to w moim przypadku 2650dokładnie, oszczędność naprawdę widać już po 1 tankowaniu, wg. tego co się słyszy, czyta stag to naprawdę dobra instalacja a na Plusa podobno jest 36miesiecy gwarancji).
-co do reszty wiem że emblemat m musi zniknąć ale nie był to mój pomysł

takiego Powera już kupiłem:D
-widziały by mi się tutaj BBSki, na razie jestem bez pracy, ale jak już znajdę to wiem na co przeznaczę pierwszą wypłatę
-dzięki wielkie za info dotyczące imo
gilottyna napisał(a):
pełne Obc bo checka masz

a piksele już chyba wypalone

to mnie kolego pocieszyłeś bo -chodziło mi po głowie pełne obc ale nie wiedziałem czy spasuje, znaczy przewaliłem furę różnych wątków i nadal nie było to dla mnie jasne, swoją drogą mam pytanie wejdzie tam wi za wi czy trzeba będzie dokupywać jakieś wiązki, czujniki?
binta napisał(a):
Jeszcze zdanie o audio. Na prawym boczku widzę dodatkowy głośnik. Kiepsko to wygląda. Radia nie miałeś przy zakupie czy po prostu wymieniasz ??
-co do radia kupiłem bez, miałem możliwość kupienia z ale taka przyjemność miała kosztować mnie dodatkowo + 400 czy tam 500zł więc zdecydowałem ze kupie albo ori albo jakieś lepciejsze ale żeby ładnie komponowało się z czernią wnętrza, zostały mi tylko z tyłu 2 głośniki JBLa.
tomasz_wawa_84 napisał(a):
wywalenie ringów, zmiana kierownicy.
-co do ringów wiem że ma to swoich zwolenników i przeciwników jednak kółeczka chyba zostaną szalenie mi się to podoba.
-nad kierą pomyśle, ta jest naprawdę wygodna a temat jest jeszcze do przemyślenia.
gilottyna napisał(a):
W przyszłości możesz zadbać o takie detale jak:
osłona pod silnik + trójkąty, bo mnie osobiście razi taki prześwit przez przedni zderzak
trójkąty przepraszam ale nie zajarzyłem hehe z rańca jestem zawalony mułem
-co do foli też nie jestem w stanie się na tą chwile wypowiedzieć, autem jeżdżę dużo więc chciałbym uniknąć nieprzyjemności z tym związanych.
oczywiście za wszystkie komentarze dzięki, mam nadzieje że na wszystkie pytania odpowiedziałem jeśli coś przeoczyłem proszę mnie zrównać do pionu hehe aaa co do modów wszystko będzie mam nadzieje że w miarę wolnego czasu i pieniążków, natomiast mam 2 pytania po pierwsze czy normalne w E36 jest to że jeśli zamykam auto z kluczyka i jeśli pociągnę za klamkę lampka na podsufitce się pali? dzieje się tak tylko raz jeśli złapie za klamkę drugi raz już się nie pali? po 2 o co to ja miałem yyy..... niestety sobie nie przypomnę, ale jeśli tylko wpadnie mi do głowy to zapytam. Pozdrawiam:)