dulu710 napisał(a):
Twoja e36 jest bardzo ladna,po dodaniu kierunkow i halogenow,zdjeciu brewek i zdarciu folii(ale tez nie koniecznie) no i po dodaniu jakiejs dwururki z tylu bedzie idealnie i nic bym juz nie ruszal.Felgi.....masz super felgi i elegancko wygladaja na Twoim aucie do tego koloru, no ale rozumiem ze jest to troche za duza felga.szkoda ze nie ma takich ori w 17.....sam bym sobie moze sprawil. Ja jesli mialbym autko w kolorze takim jak Ty to dalbyym jakies motorsporty albo m kontury styling 23 (patrz autko PietiaEZG) no i stylng 68 tez bardzo ladnie wyglada jak dla mnie.
No chyba ze potrzebujesz czegos bardziej wylansowanego to musisz wybrac cos z tego co wczesniej zamiescili chlopaki

I jeszcze pytanko,moglbys wsadzic link aukcji na ktorej kupiles te kierunki?
Tak tez się stanie,założę oryginalny zderzak m3 na przód bo teraz mam laminat i sie posypał

może lustra m3(mam gościa z oryginałami podgrzewanymi na wymiane bo on robi classic ale szczerze zastanawiam sie czy pasują do sylwetki e36) zdejme brewki(chociaż jeszcze się zastanowię po ich zdemontowaniu kiedy było lepiej, czy z nimi czy bez), zmienie kierunki na dymione, zedre folie, zaloze oryginalne halogeny, i dwururka tez bedzie

w tej chwili w drodze jest kompletny układ 328i

no i felgi zostają, każdy mi mówi żebym je zostawił bo extra wyglądają na aucie...po za tym jeżdżę od listopada na stalówkach więc teraz dopiero doceniam wkład moich 18tek w wygląd auta

w planach jeszcze małe poprawki wnętrza i może coś przy silniku ale zobaczymy jak to będzie...nie jest źle ale może byc lepiej...troche się jednak mimo wszystko tego uskładało...