m-driver napisał(a):
pawel934 napisał(a):
I ten klekot diesla w zimowy poranek.. Mmmmmm
Moja BMW stoi w ocieplonym garazu wiec nie klekocze za bardzo na zimnym ;]
[...]
Ok, ale nawet w ogrzewanym garażu silnik nadal będzie zimny w stosunku jego temperatury roboczej. No ale co kto lubi

m-driver napisał(a):
pawel934 napisał(a):
I ten klekot diesla w zimowy poranek.. Mmmmmm
Troche mi sie nie widzi BMW Pb + LPG bo jak stac cie na 4,2 v8 to stac na bajure ;] dla mnie proste i logiczne
Swoja chce teraz zrobic zeby fajnie wygladala bo wiosna/lato idzie na sprzedaz i chce kupic e60

[...]
Hahaha! Są też tacy, których stać na benzynę, ale nie lubią wyrzucać pieniędzy w błoto i po prostu płacą 50% mniej za paliwo, nic nie tracąc (jakby Ciebie było na v8 stać za samodzielnie zarobione pieniądze, to pewnie też byś to zrozumiał). Jak Ciebie stać na coś, czego nie potrzebujesz, to po prostu tego nie kupujesz i pieniądze wydajesz na co innego, czy może idziesz na pobliski śmietnik i wyrzucasz te pieniądze?

Nie ma sensu przepalać tyle pieniędzy. Co kto lubi, ale jeśli już rozmowa o gazie sprowadza się do "jak stać Cię na auto to stać i na paliwo" to dla mnie "czymś, co nie przystoi do BMW" jest na pewno taki archaiczny diesel, który pracuje jak traktor i ma mega mały użyteczny zakres obrotów, a nie 328i zagazowane po bożemu, które pracuje kulturalnie, jest dynamiczne i ekonomiczne. "dla mnie proste i logiczne"

No ale cóż, są gusta i guściki. W każdym razie życzę powodzenia z E36 i czekam na galerię E60 (o ile w ogóle je kupisz)