Yo yo forumku

W ostanim czasie niewiele się działo, ale mam taki mały chaotyczny update zdjęciowy

felgi 15' z e39, które możecie zobaczyć na zdjęciach, które wrzuciłem do tej pory - trafiły pod piasek i do proszku. PS jakby ktoś miał wątpliwości co do wielkości bagażnika w e36 cabrio - 3x 15' felgi się mieszczą

ranty lecą w polerkę, obecnie jedna już jest przygotowana po filc i pastę tylko:

niestety, ale nie obejdzie się bez poprawek lakierniczych na felgach, dla niektórych 'niemalowanie rantu' jest zbyt mało precyzyjnym określeniem... choć mój szatańsko pomysłowy przyjaciel podpowiada, żebym polerował też tą pionąwą część felgi - między samym rantem a ramionami,ale o tym pomyślę ewentualnie przez zimę -w chwili obecnej na wyprowadzenie rantu po piaskowaniu do przygotowania pod filc i pastę - zajeło mi to niecałe 3h (1 felga)
z gratów do wnętrza wpadła gałka zmiany biegów z f21 + cup holder z x1, który czeka na montaż. Gałka wpadła bo moja ori mi wyleciała z lewarka a jej stan był bardziej niż opłakany

ludzie zdziwieni są troche, że w e36 mam 6biegów no ale...

Była okazja dostać za free gałkę, to lepsza taka niż żadna. jeśli chodzi o cupholder, w pewnym momencie się wkurwiłem (posiadacze e36 znają ból, mało kto go ma) i chciałem sobie u mnie w pracy zamówić KTÓRĄKOLWIEK z trzech możliwości posiadania cup holdera w e36 -niestety nic nie produkują, nie ma nic na stanie w magazynie BMW AG :<
a sam cup holder prezentuje się tak:

planujęgo zainstalować albo przy zapalniczce, od strony kierowcy, albo przy tunelu, między tunelem a fotelem pasażera. no i chyba go pomaluję lakierem strukturalnym, bo trochę mnie gryzie to srebrne wykończenie (choć pasuje ono do nowej gałki

)
z takich bardziej wybajerzonych fot, przedstawiam wam nowy dom dla mojego auta, od tygodnia jestem posiadaczem garażu

jaram się, w końcu jest miejsce gdzie można spokojnie nie prosząc sięnikogo posiedzieć przy aucie, czy napić piwka przy jakiejś monterce

oto bunia w domu, przewrotnie przez znajomych nazwana "Chudą Szopą" (logo w tle, hah!)
natomiast samą majówkę... spędziłem tak:

dopóki nie pada - trzeba łapać słoneczko!

dla osób, które wyczekują fot środka - obiecuję, że jak tylko uda mi się złapać chwilę, kiedy środek jest czysty - od razu robię foty i wrzucam na forum

niestety specyfika cabrio jest taka, że szybko się syfi - liście, pyłki, kurz. poza tym ja sam jestem idiotą, wczoraj polerowałem felgę na aucie ze ściągniętym dachem