michalkusaj napisał(a):
Widze ze mamy bardzo podobny punkt widzenia

Fajnie ze sa jeszcze ludzie ktorzy lubia ori
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
No ja własnie do takich należę, choć nie mam nic do tuningu ale jakoś mi to nie pasuje miałem w sumie 2 auta na twardym zawieszeniu z oponami typu TACZKA i kompletnie niepraktyczne poza tym wygląd zwłaszcza w jednym pozostawiał wiele do życzenia...
Także ja lubie oryginały i oryginalne części żadnych szpachli śrubek i kombinowania zwłaszcza na naszych drogach (dziury, garby itp)
Mam zwykłego sedanika i jazda nim sprawia mi ogromną frajdę zwłaszcza jak czasami jakiś burak z golfa3 próbuje przyszpanować swoim tuningiem rodem z patatajni a tu psikus

zwykły sedanik wywinął figla
Po drugie cenie sobie komfort jaki mi daje to auto, oraz markę i dosyć ciekawe rozwiązania których inne marki mogą pozazdrościć i kopiują (np. idrive w mercedesie).
Po trzecie jest to auto ponadprzeciętne (jest to tylko moje zdanie) z sylwetką niepowtarzalną (nie tak jak np. skoda octavia, passat, i audi) 3 różne marki a to samo auto ... po pewnym czasie staje sie to monotonne bo wygląda jakby wszyscy jezdzili takimi samymi autami...
Od dziecka marzyłem o tym samochodzie E36 ma coś w sobie co naprawdę ciągnie do tego samochodu i do niedawna nie wierzyłem w powiedzenie "wsiądź w bmw a nie wysiądziesz" ale przekonałem się na własnej skórze i na skórze 2-óch znajomych co tak samo nie wierzyli a po przejazdzce kupili też BMW.