witam po przerwie.
dzięki za pozytywne opinie, miło je słyszeć, nawet jeśli auto już sprzedane.
moja 540 poszła do rzeszowa. że fatalnie wygląda M60 bez dekla to wiadomo, został on przeze mnie zdjęty tylko do zdjęcia. być może kiedyś stała na allegro jako 530, bowiem kolega od którego to auto kupiłem zmieniał silnik z M60B30 na M60B40. później okazało się, że zakupiony silnik to padaka i został przeprowadzony kompletny remont silnika i to nie najniższymi kosztami. przeprowadził go własnoręcznie sympatyk marki. auto zostało sprzedane gdy silnik po remoncie miał może z 70 tysięcy. z pewnością auto jeździ nadal, o ile nie zostało skasowane, o co nie jest wcale trudno przy takim silniku.
w czerwcu sprzedałem także i E36 328i. nowy nabywca jest z radomia i czasem uda nam się spotkać. o mojej byłej 328i nie może powiedzieć złego słowa. naprawdę jest w super stanie.
w chwili obecnej jeżdżę jeepem grand cherokee 5,2 z 1998 roku wersja up-country i przyznam, że auto super jeździ, super przyspiesza, jak do tej pory bezawaryjne (od kupna około 6 tysięcy km) i nawet ekonomiczne - 25-30l lpg na 100km w mieście. jeśli
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
przyzwyczaimy się do lekkiego bujania (sztywne oba mosty) to i komfort jest na ponadprzeciętnym poziomie. zapomniałbym jeszcze napisać, że dźwięk V8 nie do zastąpienia, nawet przez rzędowe szósteczki bmw.
pozdrawiam