arthuro7777 napisał(a):
Stary co ty palisz???
Za takie odzywki będziesz miał kolejne nagrody. Nie jestem Twoim "starym".
arthuro7777 napisał(a):
mnie (po twojej wypowiedzi wychodzi znajomosc marki) nie ma moj drogi zadnej czesci ktora nie jest ori (poza 2 - nerki i fele,lamp do tego nie zaliczam bo jezeli pogrzebiesz w necie lub popytasz kogos kto zna temat to DEPO jest producentem oswietlenia do BMW)
Kolego, żenujące jest to, co napisałeś. Co z tego, że depo robi oświetlenie do BMW, jak Ty w E36 powinieneś mieć lampy ZKW lub ew. Boscha i nie z ringami. Ringi zaczęły wchodzić do produkcji przy liftingu E39, a nie w E36, więc to jest conajmniej porażka, uzasadnienie Twoje.
Poza tym, w 328i nie było takich wielkich rur wydechowych. Radyjek takich też nie montowali.
arthuro7777 napisał(a):
Czepiasz sie ze auto nie wylizane....wiesz wkladam od ch...a pracy w auto....czasem sie juz poprostu po 5 godzinach krecenia przy aucie nie chce,
Nie czepiam się, że masz uwalone auto na codzień. Ciemny kolor- wiem jak to jest ciężko utrzymać. Ale wrzucając fotki do netu, pokazywać ludziom... trochę wstyd. Nie sądzisz? Jak idziesz do swoich znajomych na urodziny, ubierasz brudną koszulę, bo nie chciało Ci się jej wyprać? Co o ni o Tobie pomyślą sobie? Ani jednej fotki nie masz takiej jak to w całej okazałości wygląda.
arthuro7777 napisał(a):
mamusia nie gotuje i nie pierze zebym mial czys zaraz po szkole leciec na myjnie i cykac fotki uklejonego w sniegu kebaba.Pracuje i niestety nie starcza czasu na wszystko.
Ja sobie sam gotuje, sam sobie pierę i chodź nie dojadam, byle by coś tam co jakiś czas dorzucić do swojej. Nie mniej jednak skoro nie mam czasu na coś, na coś mnie nie stac, to nie odwalam lipy- byle co, byle by było.
arthuro7777 napisał(a):
Zachwytu nie oczekuje,opinie szczere cenie.
Właśnie widać.
arthuro7777 napisał(a):
sory gosciu ale zeby tak wejsc na czysc temat i wy...bac komentarz taki jak twoj...
Nie jestem dla Ciebie żadnym gościem. Powiedz mi, w którym miejscu mój komentarz był zły? Jakich słow użyłem? Obraziłem Twoją mamę może?
arthuro7777 napisał(a):
zebys ty mi czyms zaimponowac mogl.....
Co to ma do rzeczy? Ktoś, co ma coś gorszego, zwłaszcza ośmiozaworowy czterocylidnrowy wolnossący silnik, w którym wałek rozrzadu jest napędzany paskiem wielorowkowym nie może nic negatnywnego w żaden sposób napisać o E36, w którym siedzi M52 z carbonową nerką?
Poza tym... zuchwały jesteś, w wielu sprawach mógłbyś się dużo nauczyć ode mnie. Oczywiście, ja od Ciebie być może też, po to jest forum, ale widzę, że jednak nie jesteś tu po to, by dzielić się doświadczeniami, tylko swoje żale wykładać.
arthuro7777 napisał(a):
ale to ze Modem jestes o niczym nie swiadczy a najmniej o tym ze masz GUST I POJECIE !!!
Tak. To prawda. To, że mam pojęcie, nie bierze się z tego, że jestem modem, tylko z tego, że się wychowałem na beemkach.