No niestety...troche mi sie zebralo

ale liczylem sie z tym bo wiedzialem ze wiekszosc tutaj to konserwy.
Co do koloru to wlasnie nie jestem pewien czy to BG czy GL kolory bardzo podobne ale jeden z nich ma podwojna perle o ile dobrze sie orientuje i ja mam wlasnie podwojna i kiedys jak przegladalem wzornik to wydawalo mi sie ze mam Green Laguna, ale nie mialem okazji przystawic do auta wiec w 100 % nie wiem, musze po numerach sprawdzic wkoncu. Masz racje kolor jest super i fajnie zmienia sie w zaleznosci od swiatla ale minusem jest to ze ciezko dobrac i dobrze pomalowac czego przykladem jest nadkole od pasazera jak go odbieralem to w sloncu wygladal dobrze, ale po kilku dniach pod wieczor zauwazylem ze im ciemniej tym bardziej widac roznice na tym lakierze

i tak zostalo juz ale jak bede robil cos u lakiernika to pomaluje to jak trzeba.
Co do lamp to tez bardzo podobaja mi sie ori z ringami mialem tak robic przed kupnem tych, jak pisalem wczesniej wygral fakt ze jakos bardziej podobaja mi sie lapmy bez oddzielnego kierunku, a tylko te sa takie i to zdecydowalo ze je kupilem...ale wlasnie problem w tym ze bez brewek sa one okragle i nie przymruzone, co nie jest problemem w ori, bo tam ringi sa wieksze i zachodza pod maske, dlatego brewki dalem, jelsi bym mial Ori to napewno bym ich nie dal.
Z rdza mialem problem na tylnim nadkolu, dolna krawedzia drzwi tylnych oraz rantami na przednich od kierowcy. Drzwi i tak wyminilem bo koles mnie stuknal i kupilem bez korozji a tylne drzwi i nadkole robilem u lakiernika. Teraz widze na przednich drzwiach od psazera na rancie... za jakis czas to zrobie i odrazu przejade nadkole. Progi OK, narazie.
Zaslepki musialem dodac bo jakis poprzedni wlasciciel powiercil otworki, nie wiem po co

Narazie nie planuje zmieniac auta bo nie mam na to $, ale w to tez nie chce inwestowac wiekszej kasy bo troche szkoda w stare auto wkladac ciagle, chce zeby wygladalo jak sie BMW nalezy przy w miare nie duzych nakladach.
M-pakiet i felgi ladne napewno by zrobily robote i to jest takie moje ciche marzenie jesli o ta E36 chodzi

ale i niestety jedne z drozszych modyfikacji wizualnych...

nie wspomne tezo tym ze bardzo chcial bym polskory.
PS: jesli zdecydowal bym sie sciagnac listwe chrom z tylu to malowac ja na kolor nadwozia czy zostawic czarna ? jak myslicie ?