Witaj
Prosiłeś, prosiłeś i się doprosiłeś.
A więc ogólnie jest bardzo ładna, choć wolałbym do tej oceny obejrzeć ją jeszcze z bliska.
Co do wyposażenia, nic dodać nic ująć, więcej poprostu nie potrzeba.
Ale najważniejsza dla mnie kwestia, którą lubię oceniać, jest po stronie mechanicznej i elektrycznej. Wiesz dobrze, że najbardziej lubię zaglądać pod maske, tapicerki w zawieszenie itp. bo to dla mnie jest najistotniejsze.
Do E32 nie wychodziły oryginalnie żadne pakiety wzbogacające wygląd zewnętrzny, więc bardziej upięknić się już nie da - z małym, a może raczej duzym wyjątkiem

SZEROKI RYJ.

.
Taki uśmiech by do niej pasował.
W swoim opisie przedstawiłeś temat tłoków założonych z 3,5. Brakuje mi tu jednak dodatkowych informacji, bo o ile dobrze pamiętam występuje różnica w średnicy cylindra.
Więcej potrzeb nie widzę. Także ten egzemplarz należy szczególnie pilnować. I mam nadzieję, że nie przyjdzie Ci do głowy jej sprzedaż. Chyba że zamiana na E38, ale tylko w rozumieniu zmiany modelu i nic młodszego, bo to ostatni model w miarę solidnie skonstruowany.
Mam nadzieję, że o taka moją opinię Ci chodziło, bo w tych kwestiach przeważnie jestem szczery - czasem nawet do bólu. Więc jeżeli z czymś wyzwoliłem w Tobie ból to przepraszam.
Mam nadzieję, że nadejdzie okazja bym mógł jej szczególnie się przyjrzeć.