widziałem cie na stacji ja własnie odebrałem od lakiernika dzien wczesniej i składałem na zlot i itak nie zdarzyłem do konca ale sie pojawiłem po 15stej znajomy mowił ze salonowy cukierek jest twoja jedynym minusem dla mnie jest pojemnosc w polsce ciezko o ładna cabrio ja kupiłem za 27 i 14włozyłem zeby zrobic z niej taka jaka chciałem
krotki opis
alu 18 z et przod 30 tył 15 polerowane i lakierowane
poszezone nadkola reperaturkani o 2cm w niemczech
maska ala e46
zawieszenie bilstein b8 sprint (bardzo polecam ) w koncu cabrio sie trzyma jak m w coupe
sprezyny weitech -50 przod tyl normalnie
rozporka
m pakiet wszystko orginalne z wszystkimi plastikami wlotami spinkami itd nie zderzak i za nim pusto:)
wszystko co do swoznia gumki i tuklejki nowe w zawieszeniu bilsteina
nowa skora i wykładzina bezowa
zabodowa band pass 800watt wzmacniacz 1000watt i komplet głosnikow blaupunkta pod drugim seryjnym wzmacniaczem
nowa tylna szyba
wszystkie swiatła clear in pro sonara halogeny przod i tył
bixenony
no i nowiotenki lakier bo w cabrio nie wychodził czarny akryl moj znajomy dzikus kupił niedawno coupe 325 i poprostu sie zakochałem w kolorze (najczarniejszy z czarnych ) wychodził do 92 roku i teraz znow do e50 i e60
kompletuje jeszcze szerokie listwy i maluje kopułek vanosa na czarno i nic juz z nim nie robie moze dvd i ekrany w zagłuwkach ale troche szkoda mi kasy bo i tak nikt z tyłu nie jezdzi:)
pozdrawiam wszystki M fanow