Galeria trochę przygasła, bo jakoś nie miałem ochoty na sesje zdjęciową, bo tu brak pogody, a tu brudny samochód, ale zaraz po polerowaniu auta maszyną do polerowania i zrobiłem kilka fotek z pomalowanymi progami i zderzakami w kolor

Polerowanie samochodu raz na jakiś czas szczerze polecam, nabiera takiego ładnego, miłego blasku i człowiek się cieszy, że zrobił coś dobrego dla swojego autka

Do tego są dwa kolejne plany do zrobienia czyli kierunkowskazy dymione (aby pasowały do tylnych lamp oraz do przednich z ciemnym wnętrzem) na przód które zostały już zamówione oraz w piątek oddaje ją w ręce... w ręce gazowników i zakładam instalację sekwencyjną, ma być ekonomicznie, a co !

Mam jeszcze ramki pod rejestracje oryginalne BMW z salonu Krakowskiego "MISIAK" ale na razie ich nie zakładam bo obrazi się mój lokalny warsztat czyli TOP-CAR od którego muszę powiedzieć, że BMW kupiłem, a właściwie zamieniłem

Mam nadzieję, że auto zaczyna się podobać, choć wiem, że wypomnicie mi te tylne lampy, które mi się podobają więc efekt zostanie, no i jakiś postęp zrobiłem z moją bunią i myślę, że jak będzie forsa to będą kolejne modyfikacje