Fryderyk napisał(a):
jak odpali

A jak nie to będzie na Ciebie
kazzik_yo napisał(a):
No Majsu mogłeś chociaż umyć silnik przed włożeniem jak już na wierzchu miałeś a nie taki uświniony wkładać

Trochę się nie postarałem...
czerw napisał(a):
Tytuł tematu to mógłbyś już zmienic

Rekin będzie teraz jak nówka

No racja

Do nówki to jeszcze trochę brakuje !
Pablo325i napisał(a):
Bobby, jak ja mialem ten silnik to go nie umialem wlozyc przez dziure po lampie od dlugich, a Ty tylko lampe wyjales i wskoczyl, w E28 lampa od dlugiego jest az tyle wieksza?
Nieodpalenie silnika to zaden czarny scenariusz, raczej to ze pasek rozrzadu strzeli przy 6800rpm (bo kompik nie jest seryjny)
A tak powaznie to chcialbym juz uslyszec znowu moj pierwszy w zyciu silnik, mam do niego sentyment

Trzy E30 ten silnik rozmiazdzyl jak jablko

Jak się dobrze popieści to się wszystko zmieści

Ja też mam do niego sentyment bo to był pierwszy silnik dzięki któremu nabrałem respektu do pedału gazu

To jebn... przy 4 tyś Achhhhh
Apollon napisał(a):
Szczerze powiem, ze kiedy w wyszukiwarce ujrzałem ten temat, wprost nie mogłem się nacieszyć.
Zakładałem, że w końcu będę mógł odpłacić za docinki w temacie mojej bumy.
Niestety, fura jest naprawdę

, a temat rozwala sam w sobie, z resztą jest piątek godz. 23 a ja zamiast siedzieć z kumplami przy

,
siedzę przed kompem jak ten p***y troll internetowy i oderwać się od tematu nie mogę.
Wielki szacun zarówno dla Ciebie, jak i dla Fryderyka za serce i czas spędzony w Bobby's garage
Jestem pod wielkim wrażeniem i zastanawiam się, gdzie widziałeś moja furę?
Bo nie mogę uwierzyć, że nie zauważyłem tak pięknego rekina
Myślałem też, że odpłacę się za krytykowanie mojej felgi...
Niestety, ale alpina wygląda tak, jakby została stworzona do tego samochodu
Czekam na dalsze relacje z Bobby's garage

Hehehe nie bój nic na pewno sporo niedociągnięć znajdziesz bo do lakiernika pojedzie dopiero w Lipcu

Twoją furkę widziałem kiedyś na Cargo i na mieście gdzieś ale byłem drugim samochodem. Ja wróciłem właśnie z piwka na placu trzech krzyży, posiedziałem w ogródku i popatrzyłem co tam się kręci

SLS`y, M3, M5, Corveety, Mustangi aaaaaj... Kiedy człowiek na to wszystko zarobi !