Waldek100581 napisał(a):
Kolejna baba na drodze

Dobrze że cały jesteś i mama i że uszkodzenia niewielkie

Sam ostatnio na expresówce miałem podobną przygode z zajechaniem mi drogi przez "babe za kierą"

myśle że poprostu mnie nie widziała... albo myslała że jak ona chce wjechać,zjechać na drugi pas to moje auto poprostu zniknie magicznie z drogi

Niestety,,jesteśmy narażeni na innych kierowców

No niestety. I czasem zastanawiam się po co konstruktorzy wymyślili lusterka jak i tak nich nie używa? A te baby jeżdżą jak nie wiem co, eh szkoda gadać.
Elliot napisał(a):
tragedii nie ma

a mówią, że dobry anal nie jest zły

Jeśli się odpowiednie zabezpieczy

Marcc napisał(a):
Dużo niedużo ale napewno to będzie niemały problem, żeby to ładnie ogarnąc.
Dobrze że wszyscy cali, i że auto niedużo rozwalone

I to najważniejsze
Bobby Vintage napisał(a):
Chciałem od Ciebie kupić to 325 ale po takim dzwonie to nie kupię

Daruj juz sobie takie teksty i to nie jest 325 tylko 323 a ja z tym co u Ciebie pisałem, nie żartowałem bo naprawdę szukam drugiego auta w coupe, mpakiecie i 328i
HansiO napisał(a):
kolejny facet jadacy z nadmierna predkoscia x2
grunt ze fura nie pobita

o 10 km/h za dużo to dla ciebie prędkość nadmierna? No proszę nie wiedziałem że na ekspresowej gdzie nie ma ani jednego budynku i jest sam las to trzeba jechać z prędkością 50 kilometrów? Ciekawe
kszyhu napisał(a):
Teoretycznie koleś walnął w ciebie z prędkością 40km/h. Po fotkach wygląda jakby zadziałał "zderzak Łągiewki"

oczywiscie żartuje ... jestem pewien ,że beta powróci do łask

Wróci i będzie jak nowa.
Waldek100581 napisał(a):
To już ulep.
To ma być żart?
Waldek100581 napisał(a):
jechał przepisowo na expresówce ale baba już nie

kirk25 napisał(a):
w czerwone święto salon był otwarty?
100km/h trzeba było jechać wolniej
Sorry czyli 7 stycznia nie 6stycznia, pomyliło mi się już poprawiam. A dla Ciebie o 10 km/h to też za dużo? właśnie kiedy 20 metrów temu minąłem znak koniec ograniczenia 70 km/h? Więc śmiało można przyśpieszać do 90, a ja jechałem 100 bo wyprzedzałem tirowca. I przepraszam, że to napiszę zacznij lepiej swoją pokazywać zamiast pisać takie komentarze, że za szybko bo o 10 mniej czy więcej nie zrobi to różnicy, powiedz już temu facetowi który nie zachował odstępu i nie wyhamował.