Witam,
Przedstawiam moje kolejne BMW, niektórzy pewnie wiedzą o jakie auto chodzi, ale w końcu się ogarnąłem żeby pokazać je wszystkim

. Jest to kolejne E36 Cabrio, ale tym razem już 328

Silnik pochodzi z E46, ale pierwotnie siedział tam również 2.8. Skrzynia manualna, kolor Schwartz II. Z ciekawszych rzeczy wyposażenia:
- Klima
- Czarna skóra
- Sportsitze rozkładane w 5 płaszczyznach, podgrzewane
- Dach półautomatyczny
- Pełny OBC 18 przycisków
- Hardtop
- Wiatrołap
- Felgi Dare RS i opony falken 8,5J + 205/40r17 na przodzie, 10J + 225/35r17 na tyle
- Gwintowany zawias Weitec
- Wydech seryjny + końcówki z kwasówki
- Dolot Simota
- Wypchane nadkola fest
- Seryjne audio
- Pełny M Plastik + dodatki M takie jak nakładki na progi wewnętrzne, gałka zmiany biegów, dywaniki, mieszki z nićmi w kolorach M i takie tam pierdółki.
- Podłokietnik
Tutaj auto zaraz po zakupie:

Po zakupie wprowadziłem małe zmiany, otóż wyleciały czarne lampy z przodu. W sumie wyglądały ok, ale odbłyśniki pomalowane czarnym matem - jak dla mnie druciarstwo, na ich miejsce wjechały fabryczne (narazie coprawda pożyczone od kolegi, ale zaopatrzę się w swoje

). Dodatkowo wymieniłem wszystkie kierunki na pomarańczki i wydaje mi się, że jest lepiej, jak mi się znudzi to wrócę do białych. Z resztą sami oceńcie:

Więcej fotek wnętrza wrzucę jak posprzątam i wyplakuje
Przy autku zostało mi do zrobienia jeszcze klika rzeczy, ale pomalutku w miarę wolnego czasu zrobię. Muszę wymienić linkę od maski bo jest urwana, przerobić pomarańczki z tyłu na takie z wersją "check", OBC nie pokazuje mi spalania, licznik przebiegu czasem wyświetla się do połowy i jeszcze parę drobiazgów. Ogólnie z auta jestem bardzo zadowolony mimo, że nawet zjechać czasem na pobocze jest problem

W każdym razie jak nim jadę to micha się cieszy