Postanowiłem odświeżyć trochę temat o moim aucie i podzielić się fotkami
Tak oto wyglądała moja mała przed zakupem. Fele 16", ciemne szyby po bokach, znaczek //M na klapie i dospawane końcówki do seryjnego tłumika...
Niedawno autko zeszło -40mm z przodu i z tyłu
Z racji że wożę często dużo rzeczy to podniosłem trochę dupkę
Zimą założone mam koła RH a'la Schnitzer. Nie wyglądają nadzwyczajnie, ale bardziej podobają mi się od stalówek:
Zimą również zamontowałem reflektory In.pro z ringami:
Ale wydech jak widać pozostał jeszcze stary:
W domciu czekał za to Sebring z nierdzewki
Pod maską rozpórka Wiechers (na zdjęciu jeszcze zaśniedziała - wczoraj ją dopiero spolerowałem od nowa).
Przygotowałem się do montażu spryskiwaczy reflektorów. Zacząłem od zbiorniczka 5l z miejscem na dwie pompki. Grill ze spryskami, wężami i pompką leży i czeka na montaż...
Na wiosnę postanowiłem się zabrać za nowe rzeczy i zamontowałem tłumik i trzecie światło stopu:
No i długo rozmyślałem czy warto zamawiać GT-Ecken - dokładeczki z BMW M3 GT, które trafiają pod dyfuzor z M3.... Kupione!
Oczywiście wykonane są z ABS'u a nie z tandetnej żywicy
Oto parę zdjęć jak już były zamontowane:
Jak widać wreszcie linia progów jest równa z dolną linią zderzaka...
No i pamiątkowa fotka z kolegi (Przemassa) Touringiem 328iA:
A teraz odrobina wnętrza:
Wszystkie możliwe listewki to oczywiście ///M
Ciemna podsufitka, skóra, tylne zagłówki, roleta, Sportsitze, komplet ciemnych lampek, zamontowałem też czarną wykładzinę, deskę wraz ze schowkiem po facelifcie itp itd...
Gałka podświetlana z ///M
Lusterko elektrochromatyczne (świetna rzecz)
Znalazłem przydatny drobiazg na internecie:
I zamontowałem u siebie - pasuje idealnie pod podłokietnik (obok widać skórzany drążek hamulca ręcznego - też długo go szukałem)