DAREX napisał(a):
Znaczek M na klapie out, reszta spoko
Też myślę, żeby go usunąć, bo nie wiem po co przykleiłem chyba dla szpanu
1angel napisał(a):
opis aż chce się czytać
a beemka prawie idealna no może ta blenda znaczek ///M i spoiler ale da się przeżyć
no może jeszcze felgi większe by się przydały
a te listwy boczne to orginały od m3 ??
tylko fotek z przodu brakuje
aha jeszcze jedno jaką masz skrzynie 5 czy 6-cio biegową
Nie to nie są oryginały bo M3 ma szersze 5 biegową...
MarcinW1DAWCA napisał(a):
Fantazja cie poniosła chyba troche z tym silnikiem i sprzet audio tez ma mocy tyle ze ho ho ogolnie ładna czarna
Bo już wolałem polecieć na marsa xD... Tak szczerze wieksza moc zajefana elastycznosc i przyspieszenie, a moc audio na niskim poziome znacyz jak radio gra cicho to są fajne krystaliczne dzwieki
bartus napisał(a):
a po co Ci panie kolego kute tłoki?
ten kolektor 4-2-2 ... ciekawe co z dwoma pozostałymi cylindrami?
moc regulowana pokrętłem?
No właśnie źle napisałem
Powinno być 6-4-2... Idiota jestem zaraz poprawie
... Mi się zdaje, ze regulowana elektrycznie , bo pokrętła nie widze, szczerze te BMW tak miało od kiedy kupilem...
mek napisał(a):
Niesła maszynka
Dziękuję
)
Przemek napisał(a):
jest ok ale w mo nie uwierze póki nie zobacze wykresu
Kiedyś jade jeszcze raz na hamownie, bo przejdzie pewną modyfikację i zobaczysz go ;p
mike_r6 napisał(a):
Troche pracy poszlo w autko
Czarna rakietka, jesli ma taka moc to musi niezle wymiatac (amerykanska wersja e36 m3 miala mniejsza moc - ciekawe jakby wypadlo porównanie)
Hmm... blendy nie bylo a'la m3 wiec do diabla z nia
Do efektu brakuje konkretniejszych fel i przyciemnienia przednich szyb (zeby nie wygladala jak dostawca jogurtów)
Dziękuję Ziomuś
... A co do felg kupuje jakies 17 cali, a szyby przyciemniam inna folią nie, aż taka czarna bo w nocy nic nie widac
... Kiedys mialem przyciemnione z przodu, ale musialem na postoju zerwac folie gdy Pan w wąsach mnie zatrzymał..... Dokłądnie listwy M3 są szersze...