Witam,
Mimo, że na forum jestem już prawie rok czasu dopiero teraz zamieszczam galerię,
zaczynam trochę od końca, gdyż 27.12.2008r. moja ukochana bawarka została niestety sprzedana

mimo to chciałem Wam ją pokazać, gdyż pewnie będzie służyć jeszcze długie miesiące nowemu właścicielowi.
Ale po kolei:
Auto kupiłem w listopadzie '07 od I właściciela w Polsce, wcześniej miała I właściciela w Niemczech. Rok produkcji to 11.1993, silnik m43b16 - rakieta to nie jest, ale jak na pierwsze moje BMW dał w zupełności radę, tym bardziej, że jeździłem nią głównie po mieście, stojąc w krakowskich korkach. Z wyposażenia ma: manualną dwustrefową klimatyzację, ABS, AIRBAG, elek. lusterka, wspomaganie kierownicy, tylną roletę przeciwsłoneczną, dodatkowe światło stop, zderzaki, listwy i lusterka w kolor nadwozia. autoalarm z centralnym zamkiem etc. Auto niestety stoi tylko na '15 felgach, które jak widać na fotach nie są w idealnym stanie, pewnie jakbym jej nie sprzedał zainwestowałbym w jakieś ładne '17, ale niestety nie zdążyłem. Z rzeczy, które w niej zmieniłem po kupnie to: białe kierunki przód, biało-czerwone lampy tył i wywalenie agro znaczków //M z tyłu. Do zrobienia zostało wywalenie gałki zmiany biegów, bo to też pozostałość po poprzedniku, ale jakoś mi strasznie nie przeszkadzała i w końcu została jak jest.
Oto fotki (
zostały zrobione u babci na wsi komórką, więc wybaczcie ich tło i jakość):