Kolce są z BEN Hura

bo wlasnie taki klasyczny film mnie do tego zainspirował bo moim zdaniem lepsze jest zrobic cos takiego na co się wpadnie samemu niz kupienie na takie felgi naklejeg M Power , czy ALpina czy jakich kolwiek innych jest lepszym rozwiazaniem a po drugie jestem fanatykiem chromu i gdybym tylko miał pieniadze pochromowałbym całą karoserię od mojej Siódemeczki

a tak powaznie wszystkie prace robię własnoręcznie i mam z tego ogromną satysfakcję że robię to co lubię i mam auto takie o jakim marzyłem, a co do szyb moze i jasne ładniejsze to tez kwestia gustu ale przy takim zestawieniu lepiej uwydatnione są wszystkie części polerowane i chromowane w obrębie szyb i dachu.Felgi poleruję i niepokrywam ich zadnym lakierem chyba ze ktos się przy tym upiera a to ze względu na to ze nasze drogi nie są piękne i kazde otarcie o krawężnik czy cokolwiek co spowodowałoby zarysowanie rantu powoduje ze woda która działała by na odprysk lakieru spowoduje ze lakier zacznie jeszcze bardziej odpryskiwac i zaczną podchodzic pod obszar zarysowania bąble powietrza i trzeba będzie polerowac ponownie , a gdy felga jest goła można zawsze poprawic dowolny jej fragment a zeby je utrzymac w idealnym stanie wystarczy je przecierac szmatką do sucha raz na kilka dni.Zdjęcia wnętrza zrobię w najbliższym czasie.Co narazie mogę o nim powiedziec to tyle ze zieloną welurową tapicerkę zamieniłem na bezową skórę którą są obszyte fotele , tylna kanapa , wszystkie słupki , schowki , boczki i tylna półka, mieszki na biegi i ręczny oraz gałka M Power , dywaniki M Power Bavaria , alu ramki na zegarach , wszystkie nawiewy pochromowałem , kierownicę zamieniłem na mniejszą a nabę wypolerowałem.Jak wstawie fotki to ocenicie sami.